Salut tuturor.Am citit aproape fiecare thread de aici si din pacate nu am gasit nimic sa imi fie de folos.De aceea apelez la sfaturile voastre,sunt sigur ca aveti o experienta bogata si ma veti indruma in directia buna.Vreau sa imi fac un sistem audio de la zero si incep cu insonorizarea portierelor fata,unde vreau sa instalez un sistem Focal K2 Power 165 KF.Precizez ca detin un audi A4B5 Avant,iar acest tip de masina au portierele mai ciudate,in sensul ca nu au tabla pe interior ci doar un cadru din aluminiu.Atasez si cateva poze sa va faceti o idee.Dupa cum am dedus din informatiile de pe forum,ideal ar fi ca difuzoarele sa fie fixate pe tabla interioara,pentru a da rezultate bune.La mine difuzoarele stock sunt fixate pe fata de usa din plastic iar dimensiunea lor ca si prinderea este ciudata(au 11 cm diametru)Vreau sa mai completez ca sunt tinichigiu auto si as putea face orice fel de modificare la portiera si la fata de usa din plastic dar eu as dori o parere avizata care sa fie una benefica pentru mine in sensul ca am foarte putin timp liber la dispozitie(mult de lucru la servici,copil etc.) si nu imi permit sa fac eu dupa mintea mea si sa fie in zadar.Sistemul pe care vreau sa il pun pe masina vreu sa sune cat mai clar si fidel nicidecum tare si prost.Pentru inceput va multumesc anticipat. Iata si pozele: