Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 01-01-11, 17:39   #1
BattmanCar

Stock

Default Absolut novice. Ma ajutati?

Salut! Un an nou fericit tuturor!
Am si eu o rugaminte. Am si eu o masina Dacia Super Nova care mi-a fost cedata de sora mea. Singur problema e ca nu are muzica iar eu sunt dependent de muzica Sunt absolut paralel cu ce inseamna partea tehnica la asa ceva. Ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi? Ce componente imi trebuiesc si de care? Eu ascult numai hip hop deci ma intereseaza partea de claritate si bass.
Dispun de un maxim de 200euro.
BattmanCar is offline   Reply With Quote
Old 01-01-11, 21:05   #2
teddyb
Ford Driver

Stage 5

teddyb's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: Absolut novice. Ma ajutati?

Player de care ai?!?cu 200e nu prea ppti face multe...dak t intereseaza partea subwoofer,poti incerca pt inceput cu ceva deja amplificat...
teddyb is offline   Reply With Quote
Old 01-01-11, 21:10   #3
BattmanCar

Stock

Nu am nici player. Masina a fost tinuta doar pentru a se duce la munca cu ea. Masina are 50 de mii de km in 10 ani ) Masina e pur si simplu goala. Nu vreau decat sa am muzica si eu, sa fie ceva decent.
Old 01-01-11, 21:36   #4
teddyb
Ford Driver

Stage 5

teddyb's Avatar

Member of:
[FORD]

In primu rand trb player,mai bine daca are si preout pt legarea statiei de subwoofer..se duc 100e cel putin!!si redtu d 100e poti cumpara un set component de difuri..dupa mai trb bani d woofer...ori maresti bugetul ori nush cum sa faci...
Old 01-01-11, 21:42   #5
BattmanCar

Stock

La salariul meu de student...cred ca o sa ma limitez la atat si sa incerc ceva clasic. Un player, doua difuzoare in usile din fata si doua difuzoare mai mari la luneta. Spune-mi si mie, te rog, la ce anume sa ma uit cand imi cumpar difuzoarele si playerul? Ce trebuie sa urmaresc sa aiba?
Old 02-01-11, 00:24   #6
teddyb
Ford Driver

Stage 5

teddyb's Avatar

Member of:
[FORD]

la player in principiu sa aiba iesire/i preout si la difuzoare sa fie d preferabil component,adik cu tweeter separat si filtre dak se poate...
- Copyright 2026 4Tuning -