Salutare,
Cum ai de gand sa montezi difuzoarele pe aceasta masina?
Eu am lucrat la un proiect asemanator al unui prieten insa deoarece nu s-au dorit modificari majore am fost nevoiti sa ne limitam la ce oferea masina mai exact nu prea multe avataje pe partea de sunet (tipic BMW).
Din ce tin minte nu au intrat difuzoare de 17 si am folosit 2 seturi de difuzoare Focal de 13 cm, un set componente fata si un set de coaxiale spate. tweeterele au fost montate la oglinda difuzoarele au fost montate pe niste inele de otel facute dupa forma lacasului unde aveau sa fie montate. S-a folosit material insonorizant mai ales pe partea din spate incat difuzorul vine acoperit de acel panou care zbarnaie ingrozitor daca nu il prinzi cum trebuie si nu-l antifonezi.
Din pacate nu am prea multe poze legate de instalare dar iti pot spune ce am folosit in mare.
Unitatea folosita a fost un Clarion DXZ788RUSB difuoare Focal Access, un amplificator Focal FP 4.75 un amplificator Helix Esprit E10 un subwoofer Helix Esprit E250, cabluri de alimentare de 0 AWG de la Stinger distributor cu sigurante fuzibile din care pleaca traseu de 4awg catre cele 2 amplificatoare.
Eu cred ca ar trebui mai intai doar sa incerci sa achizitionezi un sub si un set de difuzoare sa vezi daca vei fi multumit si daca nu-ti ajunge acel set de difuzoare apoi sa vinzi ampliful pe 2 canale si sa-ti iei altul pe 4.
Nu cred ca e o alegere prea buna sa treci de la un amplif pentru difuzoare clasa A/B la unul clasa D.
Am avut si eu amplificatorul 500/1 de la JL si crede-ma ca e un amplificator foarte bun cu posibilitati multiple de reglare, cu un damping factor f bun si care e construit foarte bine mai ales pe partea de sursa, sincer sa fiu nu prea merita vandut.
Eu am testat pe acel amplif mai multe difuzoare si anume JL Audio 12V3v2, JL Audio 8W7 si JL Audio 10W7 difuzoare pe care ti le si recomand.
PS: atentie cu incinta pentru sub ca s-ar putea sa nu incapa