sal, am achizitionat recent un head-unit kenwood
KDC-BT8044U, in spate am 2 boxe de 17cm sony F1726SE cu 40w rms si cu 2 cai, acestea sunt pozitionate in locatia standard a masinii (in lateral sus), in fata am jvc de 13cm cred cu 20w rms, tot coaxiale pe 2cai. Problema e ca sunetul nu e clar, credeam ca dupa ce cumpar acest player sunetul va fi mai clar. Am mai citi pe net si cred ca locatia boxelor nu e ideala, cele din fata sunt cam acoperite de bord (foto atasat)
Intentionez sa cumpar niste boxe medii, sa le pun in locul celor din fata pe care le pun in spate, iar cele care sunt acum in spate sa le pun intr-un
kick panel in fata jos langa pedale (sa vad daca am destul loc) iar langa ele niste tweetere
kenwood. Voi cumpara sin un amplificator
blaupunkt, la care voi lega acest
subwoofer si boxele sony din kick panel. Tweeterele (care au deja filtru pt frecv inalte) si boxele de medii vor fi pe cele 4 canale ramase de la player.
Subwooferul as vrea sa-l pun in spatele playerul, intre pasager si sofer (ca e mult loc acolo) sau in spate in portbagaj, as prefera in fata.
Ce pare aveti de aceasta configuratie? Puteti sa-mi recomandati niste boxe medii bune? Dar locatia lor e buna in usa?
Nu prea ma pricep la astea, dar din cate am citit ar fi buna o configuratie asa nu?
Bugetul pt toate ar fi cam de 10mil
mersi!
ps: masina este destul de veche, este un peugeot 309 din 1986