Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 26-06-10, 19:01   #1
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

Default Achizitie amplificator

Vreau sa mi achizitionez si eu un amplificator Magnat.. ceva mai ieftin..

ce vroiam sa stiu am un golf 3.. deci eu am tweeterele originale in fata in bord sus.. boxele jos la picioare .. si inca 2 mari in spatele masinii..

amplficiator sa zicem ca il pun in portabagaj.. unde si cum trag firele.. deci am inteles ca un fir de la amplificator vine in player.. in spatele playerului m am uitat mai am 2 mufe unde se poate conecta ceva pe care scrie line in si line out parca sau tot line in nu mai stiu dar sunt 2

imi poate spune cineva cum si unde trebuie conectate cablurile ?

ms

Linkurile catre magazine sunt interzise !

Last edited by saxo; 28-06-10 at 09:46. Reason: Linkuri magazine
earthquakero is offline   Reply With Quote
Old 27-06-10, 15:58   #2
groowe

Stage 5

groowe's Avatar

Member of:
[CITROEN]
[Competitor CNCA]
Default Re: Achizitie amplificator

Exista multe topicuri in care se discuta chestia asta.
In general iti trebuie alimentare +12V de la baterie cu siguranta pe cablu, siguranta+cablu sa fie dimensionate corespunzator, dupa puterea amplificatorului.
Dup-aia iti trebuie semnal de la player, trebuie sa fie o pereche de RCAuri Line Out.
Si totusi, pt a elimina riscul unui mic incendiu recomand sa te duci la un instalator care stie ce face.

Current: Android JB Tab | Audison bit one | PPI Phantom 900.4 | Helix HXA20X | Mach 5 MLI-65 | Faital 3FE20 Fullrange | JBL W10GTI | SilentCoat (Civic)

"Pseudoscience is often characterized by the use of vague, exaggerated or unprovable claims, an over-reliance on confirmation rather than rigorous attempts at refutation, a lack of openness to evaluation by other experts and a general absence of systematic processes to rationally develop theories."
groowe is offline   Reply With Quote
Old 28-06-10, 01:25   #3
seliuc daniel

Stage 3

da, buna solutia si cu instalatorul..........dar e criza. vezi ca peHU ai un cablu albastru(cred) pe care scrie rem. cumpara cablu rca dar pt auto, aprox 5 m.marea majoritate a cablurilor rca auto mai au si un singur firsubtire intre ele. incearca prin metodele tale dar cat mai in siguranta sa duci cablul de la HU in portbagaj spre amp. baga mulele rca in hu la audio out iar firul dintre ele conecteazal la rem. in amp introdu mufele rca la audio in. in amp ai sa gasesti aceiasi inscriptionare rem. conecteaza firul subtire acolo. de la baterie adu un cablu(corespunzator) obligatoriu cu siguranta pe el tot in portbagaj. acesta i-l conectezi la amp unde scrie 12v. mai ai pe amp o consola unde scrie gnd-......ala e minusul. cauta cablu de masa de preferinta dublu diametru celui de la baterie+........nu incerca cu firicele.....ca iei foc. cauta sa folosesti cabluri cu destinatie auto audio nu fire normale. destinatia cablului rem este de a inchide amp odata cu hu.
seliuc daniel is offline   Reply With Quote
Old 28-06-10, 01:33   #4
groowe

Stage 5

groowe's Avatar

Member of:
[CITROEN]
[Competitor CNCA]

Solutie mai buna, daca tot vrei sa pui mana pe problema: Ia un kit de instalare pt car-audio. Contine tot ce trebuie.
groowe is offline   Reply With Quote
Old 28-06-10, 17:33   #5
seliuc daniel

Stage 3

absolut corect si cauta unul cu cablurile mai de doamne ajuta.
seliuc daniel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -