Salut am si eu nevoie de cateva sfaturi in legatura cu un amplificator si un subwoofer. Precizez ca bugetul este de 12 mil fara chitul de instalare si masina pe care vor fi instalate este un Peugeot 407.Acum intrebarea mea care este...ce imi recomandati sa-mi iau in banii astia...tinand cont ca cd-playerul este stock si nu prea poate fi schimbat din motive estetice si practice in acelasi timp....este integrat in consola centrala... s.a. nu cred k are iesiri RCA deci banuiesc k trebe sa cumpar si un adaptor high-low am inteles k se numeste .......pe fata componente pe 16.5cm si pe spate coaxiale tot 16.5cm stock.
Momentan vreau statie si subwoofer...urmeaza in viitor antifonarea usilor...o a 2 statie si difuzoarele schimbate (astept un sfat si pt asta). Un subwoofer care cat de cat mi-a placut a fost un JBL in Vitan si pe Drumul Sarii....cutie bass-reflex putere 300W RMS pret 5.3 mil sau GTO 1200B cutie tot bass-reflex dar 250W la 4.2 mil-4.5 mil (mentionez k asta l-am vazut si pe site la JBL cat despre celalalt am vazut doar difuzorul).Ar mai fii destule modele de la macAudio...Magnat...SAL....nu prea stiu cum se aud...asa k cer sfaturi... Cat despre amplif acelasi lucru...am vzut JBL GTO 75.2 II (2*97W/1*290W) JBL GTO 301.1(1*204W) sunt la acelasi pret...nu stiu care e mai indicat. Nu sunt pus pe luat JBL...astea le-am vazut si ajung exact la 12 mil amandoua (multi au scris pe forum k e bine k amplif-ul si sub-ul sa fie aceasi firma etc...nu stiu cat de adevarat e). Nu prea pot sa ma duc sa testez mai multe si sa vad kre imi place mai mult....pentru ca e problema mare cu montatul cu service-ul Peugeot...care de abia asteapta sa scoata masini din garantie)

La amplif cateva exemple ar fi JBL-urile de mai sus....macAudio MP8000 (2*150W/1*400W RMS 4 ohmi), Magnat Phantom2000 (2*100W/1*300), Magnat BullPower One (1*225W), DLS CA22(2*60/1*200W) si DLS CA23(2*135/1*400W). Acum stiu ca Magnat-urile si DLS-urile au filtru subsonic in plus...dar nu stiu exact cum sta treaba....
Astept si alte variante...pe forum aici am vazut foarte multe pareri bune despre DLS...astept parerile voastre....stiu k sunt oameni aici care chiar stiu ce vorbesc....nu ca cei de pe la magazine care incearca numai sa-si vanda marfa...si n-au pic de habar despre ce vorbesc.
Va multumesc anticipat!