Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 25-09-09, 08:40   #1
myshue318

Stock

Default Sistem audio Dacia 1300

Salutare. pt o dacie 1300 ce sistem audio ar fi bun?... vreau sa imi pun boxe (pe fata micute de 10cm, iar pe spate niste oxe ovale), plus k vreau si un mp3 player auto bun. as vrea sa fie toate de la acelasi producator. pt ceea ce vreau imi trebuie si amplificator cumva?.. astept parerile voastre si poate imi dati si un link de unde se pot achizitiona produsele astea la un pret mai acceptabil. ms
myshue318 is offline   Reply With Quote
Old 25-09-09, 10:17   #2
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: Sistem audio Dacia 1300

stii ce ti-as recomanda eu?...

daca nu vrei muzica tare si prosteasca...alege un sistem dat jod de pe un Logan, un Golf s.a.m.d.

Toata afacerea de va duce in maxim 2 mil cu tot cu montaj...si iti garantez ca ti se va auzi decent. Eu unul, asa am procedat.

BLAUPUNKT
Old 25-09-09, 18:35   #3
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]

Poti sa iti pui un singur set de boxe, pe fata, de 16,5 cm amplificate si nu ai nevoie de boxe ovale.
Pentru player iti recomand Alpine, pentru boxe, ai AICI, iar pt amplificator, poti sa te uiti la un Helix Dark Blue Four, ai link AICI. La poti sa legi si un woofer Helix DB 10 s. Iesi mult mai castigat asa in privinta sunetului !
///Alpine DVA-9965 , Micro-Precision 7.28MKIII , Micro Precision Z-170 MKIII , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome ,Phase Aliante SI 12 Limited, Brax X2000.2 Graphic Edition Platinum , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6
AUDIOPIL - Echipamente Car-Audio.
[URL="http://www.audiopil.ro"]
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 26-09-09, 10:53   #4
myshue318

Stock

oricum nu vreau sa mi se auda k sa imi cada tabla de pe ea... in limita bunului simt... pt k nu sunt multumit cu ce am acum pe ea... mp3 BLAUPUNKT L.A. MP71, boxe rotunde 10cm pe fata Sony Explode, iar pe spate 2 boxe rotunde JVC de 15cm.... si am si o problema cu mp3-ul... nu imi afiseaza display-ul, k e cu card de acces..
myshue318 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -