Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 10-09-09, 09:44   #1
bogdan85

Stage 2

Default Sistem audio Hyundai Accent

Salut!
Sunt posesorul unui Hyundai Accent LC fab. 2005 (ultimul specimen koreean)
Ca H.U. am un LG serie mai veche (4x50w mosfet); stiu ca este un produs low entry, dar ma multumeste faptul ca are 2 perechi RCA pre-out si se aude binisor.
Pe fata am niste difuri Panasonic de 16.5 pe care oricum intentionez sa le schimb, iar pe panoul hayonului 2 difuzoare de 6"x9" JBL GTO-938 de 100w RMS.
Momentan o am in service (niste probleme cu un Touareg... ), dar cand o voi scoate din service, in secunda doi imi voi monta un amp Kicker 750.1 pe un dif. Kicker S10L7 montat in cutia originala - pe care le posed deja.
Intrebarea este: ce amp. pot sa pun si eu pe boxele spate ca sa se auda mediile si inaltele cat de cat? sau eventual si ceva 4ch, daca schimb si difurile fata (cam cu ce anume sa le schimb? in conditiile in care VREAU sa se mai deschida tot geamul fata). M`ar interesa sa nu dau f. multi bani pe acel amp.... ca deh... este criza
bogdan85 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 11:31   #2
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]
Default Re: Sistem audio Hyundai Accent

Salut!
Pai, in primul si in primul rand, sa ne spui cma la ce buget te-ai gandit.Sugestia mea si nu numai, ar fi sa renunti la boxele spate (tu nu stai in spate, stai in fata), si in loc sa dai banii pe ele, sa iti insonorizezi usile fata, sa montezi un amplif si niste difuzoare mai puternice si ai rezolvat problema.
Din cate stiu eu, in usile tale incap cam orice difuzoare de 16.5 cm. Cand te gandesti la un buget, pot sa sar cu niste propuneri.
Bafta!
///Alpine DVA-9965 , Micro-Precision 7.28MKIII , Micro Precision Z-170 MKIII , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome ,Phase Aliante SI 12 Limited, Brax X2000.2 Graphic Edition Platinum , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6
AUDIOPIL - Echipamente Car-Audio.
[URL="http://www.audiopil.ro"]
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 16:52   #3
bogdan85

Stage 2

In primul rand... scuze de intarziere!
Ce sa zic... la un buget anume nu m-am gandit... probabil ceva in jur de 3 mil. ampu` pt. difuzoare (bugetul e destul de flexibil... incerc sa strang din anus in functie de pret ).
Da, m`am gandit ca ar fi cazul sa insonorizez usile fata (tablele cu dynamat + fata de plastic cu pasta), dar o iau metodic...
Imi place spatialitatea pe care o ofera sistemul cu tot cu difuri spate (nu imi doresc SPL....) si ma gandeam ca trebuie si niste tw. in "masca" de pe usa din dreptul oglinzii retrovizoare.
So... pe langa o recomandare pt. un amp... are cineva niste exemple de "inchidere" in incinta a difurilor de pe panoul hayonului? daca da, pls photo...!
Si apps... nu cred ca intra orice dif in usa fata... din cauza sticlei, nu vreau sa se deschida ca pe spate :P
RE!
Old 14-09-09, 17:48   #4
bogdan85

Stage 2

Un lucru esential de care uitasem...
Amplificatorul, subwoofer-ul - scrie care sunt in primul post - sunt bune de ceva? Stie cineva probleme de-ale lor? Daca da, rog reply-uri :P
Deocamdata zac in dormitor - masina imi iese din service zilele astea...
abia astept sa le infig in portbagaj
Bafta!
- Copyright 2026 4Tuning -