Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 10-03-06, 20:31   #1
Olsitar

Stage 1

Question Niste sfaturi...

salut baietzi... vreau in primul rand sa mentionez k sunt nou in domeniul audio auto asa k nu cereti prea multe de la mine
am un casetofon sony XR-1300R si o magazie de 10 cd tot de la sony(nu intrebati modelul k nu stiu..)si am vazut undeva de vanzare un subwoofer activ Audiovox de 100W cu amplificator incorporat la 180 ron. Acum vreau sa-mi spuneti daca casetofonul meu duce asa ceva si daca merita pretzul...mentionez k casetofonul are 4*45 W, 4 iesiri RCA(2 sunt pentru magazie...celelalte nu stiu pt ce sunt...pe 2 scrie audio out left si right si pe celelalte scrie bus audio in). Ce as mai dori sa stiu este daca merge la acest casetofon sa pun o statie?(asta cand voi mai face rost de bani) merci anticipat!
Olsitar is offline   Reply With Quote
Old 10-03-06, 21:42   #2
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]
Default Re: Niste sfaturi...

Deci iti spun eu o chestie care s-a mai spus odata despre acest subwoofer care te tenteaza...nu este bun de nimic...in primul rand este un NO NAME nu cred ca a auzit nimeni de aceasta firma...este un sub dupa parerea mea mic ptr o masina...o sa vezi cand o sa il ai in masina ca nici nu il simti...un subwoofer sa il simti calumea in masina trebuie sa aiba peste 150 W RMS.
Am vazut ca posezi un casetofon Sony...parerea mea este sa incepi cu HU-ul sa iti pui un Alpine,Clarion,Pioneer din gama entry-level...sa nu iti alegi sony daca vrei sa se auda bine...si nu este doar parerea mea ca sony nu este bun ci parerea multora...
orlando is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 12:34   #3
Olsitar

Stage 1

Ok mersi mult pentru informatii si k m-ai ajutat sa nu imi iau o tzeapa dar totusi parca nu as vrea sa schimb sony-ul asta al meu... desi este cam obosit el imi place si mi s-a parut foarte fiabil. Am vreo sansa cu el sa imi pun ceva muzica pe masina? acum sa nu te gandesti k vreau cine stie ce, dar totusi parca as vrea si un subwoofer, nu doar boxe normale.Intrebarea mea e daca pot sa conectez la acest cas o statie(nu ceva f mare, la vreo 150 w) si un subwoofer la fel nu foarte marei.Nu dispun acum de finantze foarte multe dat fiind faptul k sunt la poli si din cauza prostiei mele repet un an si tre sa cotizez cu vreo 26 milioane anul asta...pot face ceva cu ce am acum plus inca niste investitii nu f mari(sa zicem 5-6 milioane statia+subwooferul)?
Old 11-03-06, 14:03   #4
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

parerea mea este sa incepi cu un HU chiar daca tie iti place cum se aude...adica este o simpla parere...
daca vrei ceva in 6 mil cu totul sub+statie se gaseste...exista un pachet promotional MAC AUDIO la 5.5 mil...
daca vrei detalii da-mi un pm ca nu pot pune pe forum linkul de unde sa iti cumperi muzica...
Old 11-03-06, 15:38   #5
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

deci daca lui ii place nu vad de ce l-ar schimba. poate daca l-ar ajuta cineva sa asculte si alte head-unituri atunci da...
mie personal imi place alpine ... si desi multi ziceau ca nu ar fi super(la boxe ma refer) ... le-am ascultat si le-am cumparat pt ca mie imi placeau.
bafta
Old 13-03-06, 16:46   #6
Olsitar

Stage 1

Ok, am aflat ca se poate conecta la HU-ul meu o statie si asta e bine..ramane acum sa caut ceva, dar pendulez intre un SH mai de firma si ceva nou dar mai noname...voi ce parere aveti, care dintre variante le-ati alege?Unii mi-au spus k nu se merita un sh k ala care l-a folosit inainte ia dat in gusha la maxim, si k in general subwooferele sh sunt praf, insa mie nu imi vine sa cred...ramane sa fac si niste teste cu unele sh
Old 13-03-06, 21:56   #7
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Oferta aia care ti-am dat-o eu nu te incanta?eu am asc muzica identica cu aia...ptr o ureche mai normala si nepretentioasa se aude bine...
Old 15-03-06, 19:09   #8
mrc

Stage 2

in banii pe care esti dispui sa-i dai poti gasi oferte pe la diferite firme. acum depinde si de pretentiile tale. daca ai de gand ca in viitor sa-ti faci un sunet mai bun, mai bine mai astepti si-ti iei de la inceput ceva mai serios ca sa nu trebuiasca sa vinzi dupa aia in pierdere. gandeste-te bine ca sa nu regreti mai tarziu.

bafta la cautari
mrc is offline   Reply With Quote
Old 15-03-06, 19:25   #9
Olsitar

Stage 1

hm...avand in vedere k am un amarat de Oltcit(care fie vorba intre noi imi place f mult...da' nu stiu exact cat o sa-l mai tin k mananca foarte mult) si ca sunt inca student...adica nu cu multi bani...cred k vreau ceva bunicel, nu ceva sa rupa gura' targului...Nu am in vedere in viitor sa fac modificari la sistemul audio(decat daca castig la loto), deci as vrea ceva cat de cat bunicel....da' sa se incadreze in bugetul meu.
Old 16-03-06, 00:52   #10
mrc

Stage 2

Smile Re: Niste sfaturi...

faptul masina este micuta si ca intre portbagaj si tine nu se afla decat o bucatica de placaj te avantajeaza.
problema se pune acum din punctul de vedere al preferintelor tale. pentru ca nu toate incintele se aud la fel, iti recomand sa te documentezi inainte sa cumperi.

www.incinte.go.ro

sper ca te-a ajutat lecturarea
mrc is offline   Reply With Quote
Old 16-03-06, 21:12   #11
Olsitar

Stage 1

mda...am citit site-ul si mi-am facut o idee...cred k vreau un subwoofer cu bass reflex...un bass mai puternic, mai pronuntat.Acum ramane sa prospectez piatza si sa vad ce aleg k sunt atat de multe oferte, iar pt un necunsocator ca mine e tentant aproape orice; tocmai in ideea asta am apelat la un prieten care se pricepe mult mai mult decat mine la sound si i-am cerut mai multe lamuriri..o sa ma consult si cu el si o sa anunt(eventual niste poze) cu ceea ce mi-am luat....multumesc tuturor care mi-au dat o mana de ajutor
- Copyright 2026 4Tuning -