Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 20-02-06, 19:17   #1
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]
Default O SUGESTIE AS DORI :P

AM un prieten care doreste sa-si puna pe o dacie berlina niste boxe pe spate ovale ! Ce a-ti recomanda ptr. un bass cat mai profund si puternic ?
Undeva pe la 2 mil , noi dar si SH ! Modelele ! Multumesc anticipat
Old 20-02-06, 20:02   #2
Sir. Kid

Stage 5

Sir. Kid's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[PORSCHE]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Hertz!!! cu siguranta... oricum intai asculta-le si vezi daca iti plac...!
Sir. Kid is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 03:38   #3
NILS_BUCURESTI
Midnight Racers Member

Stage 5

NILS_BUCURESTI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]

Poi pt bass eu zic ca cele mai bune ar fi astea , asa am avut si eu in trecut pe cealalta masina si am fost multumit , au un bas care mie i mi place mult ... de fapt eu sunt MARE fan bass si dinamica JBL Nu sunt chiar 2 mil dar fac fiecare banut zic eu.Oricum mai sunt si alte oferte la banii astia gen Hertz dieci foarte bune...acum este STRICT de gusturi ! Asculta si apoi cumpara pt ca difera MULT gusturile !!!
http://www.aoy.ro/customer/product.p...f37b15435757a8
NILS_BUCURESTI is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 17:00   #4
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

Dieci nu exceleaza la capitolul bas (impresia asta mi-au lasat-o mie ca proprietar de asa ceva ) dar la medii si inalte suna foarte bine. Daca erai mai aproape de HD le faceai o proba sa vezi cum itzi plac ca vreau sa le vand.
Old 21-02-06, 18:07   #5
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Nils stiu ca esti pasionat ! Urmaresc frecvent sectiunea iti stiu si masina si xxdadixx la fel ! Deci recomandarea asta o vreau pentru un prieten al meu si el vrea ceva care sa-i dea un bass, pe o incinta free air cum e portbagajul din cate stiu eu, scuze daca gresesc cat mai apropiat de sunetul de woofer !Multumesc daca mai aveti idei astept chiar si oferte
Skma is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 18:29   #6
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Dar de asta Nils ce zici ? http://www.aoy.ro/customer/product.p...f37b15435757a8

SI inca ceva tot asa ce recomandati mp3 undeva pe la 3 juma 4 la mana a 2-a ! Ca sa poata duce frumos una din boxele care le recomandati ! Inca o data va multumesc anticipat
Old 21-02-06, 19:04   #7
NILS_BUCURESTI
Midnight Racers Member

Stage 5

NILS_BUCURESTI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]

Modelul asta nu l am ascultat dar nu cred ca ar fi diferenta foarte mare ,iar daca ar fi atunci in zona inaltelor s ar face probabil simtita (dar ma indoiesc totusi!).Ca HU eu agreez doar Alpine si Pioneer (parerea mea :P ) si in nici un caz ceva SH din n motive,exceptie pot face decat produsele luate de la cineva de INCREDERE altfel categoric NU ! Uite cam astea ar fi cele mai apropiate ca pret de ce vrea el: http://www.****************/prod_deta...CDE-9843R%2FRM = 7mil
http://www.aoy.ro/customer/product.p...f37b15435757a8 = 6mil
Old 22-02-06, 18:21   #8
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Deci spui ca Pioneer-ul la 6 mil e de calitate ? !
Pai da dar ma gandesc ca la SH gaseste ceva mai performant
Old 22-02-06, 18:42   #9
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

alpine-ul pe care ti l-a recomandat nils eu il am pe masina si suna foarte bine pentru bani pe care ii dai pe el...am ascultat si alte HU-uri dar acesta suna cel mai frumos...si daca iti place bassul mai profund Alpine-ul are un bass aparte...eu cel putin asa am sesizat...si nu costa 7 mil ci vreo 5 acum
orlando is offline   Reply With Quote
Old 22-02-06, 19:32   #10
GYM

Stage 5

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"orlando\"
alpine-ul pe care ti l-a recomandat nils eu il am pe masina si suna foarte bine pentru bani pe care ii dai pe el...am ascultat si alte HU-uri dar acesta suna cel mai frumos...si daca iti place bassul mai profund Alpine-ul are un bass aparte...eu cel putin asa am sesizat...si nu costa 7 mil ci vreo 5 acum
Ai sesizat gresit...Alpine -ul nu are nici pe departe un bas aparte Cel putin asa consider eu si multi altii.... PS : Vezi la Pioneer bass aparte; mai consulta pareri in privinta asta
GYM is offline   Reply With Quote
Old 23-02-06, 04:22   #11
NILS_BUCURESTI
Midnight Racers Member

Stage 5

NILS_BUCURESTI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]

Skmadtm - fiind cel mai ieftin din gama iti dai seama ca nu o sa il dea pe spate cu calitatea si performatele dar... este nou.Eu nu sunt adeptul SH ului decat daca este luat de la cineva de mare incredere , am mai zis.Altfel este normal ca la banii astia sa gasesti SH ceva mai bun dar sa ai mare grija daca te hotarasti pt varianta asta !
BAFTA
Old 23-02-06, 20:52   #12
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Am inteles ! Multam de sfaturi ! i-am aratat modelul de boxe si cred ca se va opri la ce ai recomandat tu sau undeva pe acolo oricum Si in privinta asta cu lucrul nou cumparat iti dau dreptate
- Copyright 2026 4Tuning -