Ok , din ce zici tu inteleg ca vrei un sistem bun , in cazul asta cred ca cel mai important este sa alegi un atelier bun , care sa iti monteze si niste scule bune.
Ca idei generale , trebuie sa :
1. antifonezi usile (daca vrei sa pui difuzoarele in usi)
2.sa iei un player decent (preferabil secund Alpine 9835 sau procesorul lor PXA-H700 ) , nou eu as merge pe Pioneer DEH-P88RS II sau as astepta sa vad ce procesoare de sunet mai apar (cred ca in curind vor mai aparea)
3. sa iei niste difuzoare component (midbass separat , tweeter separat ,nu lua coaxiale) , eu as merge pe Helix Precision , mai ai variante de la Focal , Hertz ,DLS dar mie Helix Competition mi se par cele mai echilibrate (in gama asta de pret).
4. amplificator bun , la fel eu as alege Helix A4 Competition ,mai sunt variante de la DLS, Audison (atentie la garantie si service) sau Helix E40 Esprit (eu prefer Helix A4 Competition in gama asta de pret)
5. subwoofer si amplificator pentru subwoofer ,aici sunt mai multe variante si tine si foarte mult de gusturile personale (eu prefer ceva discret ,care dor sa completeze putin midbasii)
6. nu trebuie neglijata conectica (cablu de curent, rca-uri , cabluri de difuzoare) si nici bateria
Astea sunt recomandarile , breduri de top ,modele de top , cu o instalare si o reglare buna nu prea dai gres.
Daca vrei si mai mult ar trebui sa-ti faci timp sa vii pe la concursuri sa audiezi diverse sisteme si sa iei o decizie singur.
Oricum cel mai bun lucru pe care il poti face este sa nu te grebesti cu achizitiile, ai rabdare audiaza diverse sisteme, si ai sanse mari sa cumperi ceva de care sa fii multumit , stiu ca exista imboldul "sa fac ceva mai repede sa termin si sa ma bucur de el" daca rezisti tentatiei in final vei scoate mai putini bani din buzunar, nefiind nevoit sa vinzi scule pe care le-ai cumparat si de care nu esti multumit.
P.S.
Atentie eu nu iti recomand sa cumperi produsele respective , eu iti recomand sa audiezi sisteme care au in componenta brandurile enumerate , decizia va trebui sa o iei tu , recomandarile sunt facute in ideea de a avea un punct de plecare in alcatuirea sistemului.
Bafta!