Salut tuturor
Mi-am cumparat recent un
Golf 3 '95 1.6 4 usi
Am nevoie de ajutorul dvs., am citi multe topicuri de pe forum, o sa incerc sa nu fac greselile colegilor mei
Sunt din Brasov, si as dori sa imi achizitionez un sistem audio, bugetul ar fi
1000 Ron
CD-Player
4 Boxe 13 cm - portiere
2 Boxe ovale Haion
Amplificator
subwoofer pt portbagaj
Am o serie mare de intrebari, o sa incerc sa fiu cat de explicit pot, sper sa ma intelegeti
Evident ca bugetul este mic, dar sper sa ma descurc cu el, poate pe parcurs voi reusi sa mai adaug ...
Am observat ca nu e tocmai cea mai buna intrebare "ce firma de CD-player" sa imi iau

, asa ca nu o sa intreb

, as dori ceva sa se potrivesca bine in bord . Am bordul negru si cred ca nu s-ar potrivi un CD-player rosu , poate sunt persna printre dvs. care stiu exact ce model se potriveste bine .
Momentan am casetofonul original legat la 2 boxe in portierele din fata, doresc fata spate. Am observat ca nu e bine sa incept cu "am auzit" ca e bine ca putera sunetului sa fie dublu in spate ... e o expresie proasta, dar sper sama lamuriti.
Dupa cum am spus mai sus, doresc si 2 boxe ovale "in haion", sunt sigur ca a mai fost intrebare si ca stiti la ce ma refer, nu stiu exact cum sa explic.
Acuma motiv pt ce vreau acolo boxe nu stiu sa va zic, poate ca doresc muzica cat mai puternica, sigur ca nu au incinta si s-ar putea sa fac mai mult rau decat bine, si poate imi ajung 4 boxe in portiera, cum considerati dvs. asa voi face .
In legatura cu amplificatorul ... sincer habar nu am nici macar ce sa intreb ... stiu ca trebuie, nu stiu cate iesiti ori cati vati ... sincer nu stiu , da sunt sigur ca imi veti recomanda ceva foarte bun .
Bun, am mai citi in topicuri de boxele, defapt cred ca sunt twitere, pe bord, dar nu am fost lamurit. Pot face ceva cu ele? Pot sa le schimb? Nu le mai folosesc ?
Stiu ca daca nu montez casetofonul la un service autorizat pierd garantia, fiind din Brasov, unde gasesc un service de acest gen ? cat ar costa montarea casetofonuli ? (poate boxele as putea sa le pun si eu, dar nu cred ca merita ... ) + 4 boxe portiera ( si + 2 boxe ovale) + amplificator ( o sa zic si woofer dar e cu dute vino , explic in urmatorea intrebare ) .
Bun, am sarit sirul intrebarilor, casetofon > boxe > amplificator > montaj la woofer pt ca e mai complciat ...
nu as dori un tub, sau boxe gata realizata, nu m-as impaca cu pozitionarea lui in portbagaj, indiferent ca e cun cub sau cilindru ( nu stiu denumirea tipului de boxa ) am vazut si niste prinderi improvizate cu coarda elastica sau fasa ca sa nu strice cutia boxe din diverse motive ... garantie, estetic ...
Sunt convins ca nu e cea mai buna metoda dar doresc sa imi construiesc singur acea incinda si sa o modelez si pozitionez cum doresc eu . Sunt sigur ca o sa mai folosesc spatiu porbagajului, deaceea e mai complicat.
Am vazut multe metode de a pozitiona boxa in un portbagat de golf 3 cu hiaon ... sper sa ma ajutati sa o gasesc pe ce corecta .
Cea mai tipca am vazut ca e cea cosntruita in spatle portbagajului, lipit de spatele banchetei, folosind jumatate din portbagaj, cu diferite modele, in stanga boxa dreapta amplificator, doua boxe stanga drepta si amplificator pe mijloc,orcum simplu si frumos. Se mai poate pe lateral stanga unde ar fi "gaura" mai mare decat in dreapta, in locul trusei de prim ajutor sau in "gaura" roatei de rezerva mi se pare cel mai frumos, cel mai usor de creat, dar ... nu voi mai avea rosta de rezerva

.
Am citi pe forum ca nu el cel mai usor lucru de creat o incinta ... trebuie caculata ... poate sunt printre dvs. care detin o astfel de schita. Poate reusit sai mi explicate care metoda ar fi mai buna .
Ce as dori e sa mai "trag" in mocheta tot portbagajul ... momentam am tipicul covor si pe laterar un burete ... cred ca e ... intrebarea este daca pot realiza eu o astfel de "schimbare", cam cat m-ar costa, si cu ce lipesc acea mocheta, daca nu , cat ar costa o montate la un service si unde gasesc acel service in Brasov sau in tara .
Va multumesc anticipat pentru ajutor
Cu respect