Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 02-02-06, 20:17   #1
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]
Default Sistem audio low budget . . .sfaturi amplifuri

Dupa indelungi \"chinuri\" am reusit sa achizitionez niste boxe si un subwoofer dupa cum urmeaza

Pioneer TS A2011 spate
Clarion SRR1335 fata
Kenwood KFC W3009 . . . la care urmeaza incinta cf. specificatiilor producatorului.

Sunt bune de ceva ??? inca nu le-am auzit si d'aia intreb...

Acum. . . . intrebare . . . ce amplifuri sa folosesc ??? un 4 X.. si un 1 x ...???

Astept si eu ceva sugestii de la profesionisti

Inca ceva . . . pe unde gasesc niste dynamat pentru usile fata ???
Old 02-02-06, 20:54   #2
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Dynamat gasesti la Wizards!
orlando is offline   Reply With Quote
Old 02-02-06, 22:21   #3
vpower16v

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

wizards nu lucreza cu dynamat ci cu stinger.....acum imi cer scuze dak am gresit..dar ultima data asa era...apropo si stinger are materiale pt insonorizari ....mai poti sa vb cu saxo(tottal motto) d p forum....el lucreaza mai mult cu caliber..depinde d tine si d si d bugetul tau c alegi.....mai toate sunt d buna calitate...cer scuze dak am uitat vreo firma sau brand..

gen muzical cautat : manele
vpower16v is offline   Reply With Quote
Old 02-02-06, 23:51   #4
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

Pana la urma de boxele alea sau de amplifuri nu stie nimeni nimic . . . ca acum sunt lamurit cu insonorizantele
Ford_V6 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-06, 05:55   #5
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Ca amplificare un 4X pentru fata/spate , iar pentru sub 1X sau 2X in punte .
saxo is offline   Reply With Quote
Old 03-02-06, 15:33   #6
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

pai asta stiu . . .dar . . . .vroiam o recomandare de marca sau de model ptr. amplifuri daca aveti idee . . . .
Old 03-02-06, 16:01   #7
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

De ce buget dispui ?
saxo is offline   Reply With Quote
Old 04-02-06, 03:25   #8
Ground Zero
Guest

Stage 4

Ground Zero's Avatar

Referitor la difuzoarele pe care le-ai achizitionat, ai facut deja o mica greseala. Este recomandat sa alegi si pentru fata si pentru spatele difuzoare din aceeasi gama, acelasi brand. Astfel vei avea un sunet echilibrat in masina. Poti desigur sa combini si game diferite - brand-uri diferite, dar aici trebuie o experienta si sa fi ascultat in prealabil acele difuzoare pentru a sti exact ce anume \"imperechezi\" cu ce... Ideea este ca sunetul in masina sa fie acceasi, indiferent unde stai pe bancheta din spate sau pe locurile din fata... altfel pentru cei din fata va canta Shakira... iar pentru cei din spate... sora mai mica a ei...
Presupunand ca nu dispui de un buget de peste 500Euro, eu iti recomand un amplificator in 5 canele, 4 x 85Wrms plus 1 x 200/400 @ 4/2 Ohm.
Suficient pentru o auditie de buna calitate.
Pot sa iti ofer un GZHA 5125X... http://www.ground-zero-audio.com/english/08_ha5125x.htm
Daca esti interesat, contact pe MP sau e-mail.

Dynamat gasesti la ALARM SERVICE sau Hi-Fi Studio / OMA ALARM - sunt importatori si de obicei au aceste produce in stoc in permanenta.
Ground Zero is offline   Reply With Quote
Old 04-02-06, 16:03   #9
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

merci . . .got the point

am vrut pioneer si pe fata dar nu am gasit pe nicaieri seria aia . . . asta nu e mare problema pentru ca daca e o sa-mi iau pioneer si pe fata . . .nu sunt asa scumpe astea de fata.
- Copyright 2026 4Tuning -