| Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii |
02-12-09, 13:18
|
|
Stage 2
|
logan (low budget) sq
Se dau urmatoarele:
hu: Pioneer DEH-P700BT
amp: Focal Solid 4 (2 x 75W + 1 x 200W)
dif: Focal Polyglass 165 VR
sub: Focal SB 25 A1
si un logan(dacia nu martin  )
Mai intai de toate, trebuie sa mentionez ca nu sunt in nici un caz ceea ce se numeste un “audiofil”, multumindu-ma cu statutul de “pretentios”.
Inafara de hu care e cam batut in cuie pentru restul "jucariilor" am vreo alternativa mai buna in zona asta de pret?
Pe langa portierele fata care se vor insonoriza obligatoriu ce altceva mai merita antifonat?
Multumesc anticipat!
|
|
|
02-12-09, 14:07
|
|
Stage 3
|
Re: logan (low budget) sq
Salut.Misto alegere!
Parerea mea: In loc de hu Pio incearca un Alpine, difuzoarele alea(165VR) le visam si eu dar nu erau pe stoc, amplifu FP4.75 ar fi mai frumos si mai competent, un sub JL W3 (sau chiar W7) ar fi mai bengos ca e mare portbagajul, dar trebuie insonorizat ca tremura tabla rau pe Logan.
Alegerea ta conteaza! Sfaturile doar te indruma!
Spor la cumparaturi si bafta la montare.
|
|
|
02-12-09, 14:42
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [Street Gambler] [VW] [Competitor CNCA] [AUDI]
|
Eu as merge ca H.U. pe Alpine si as cauta un amplificator cu ceva mai multa putere, mai ales pentru difuzoarele de la Focal.
|
|
|
03-12-09, 10:31
|
|
Stage 2
|
Multumesc pt sfaturi.
Din pacate in cazul meu pioneer-ul acela este cea mai calitativa solutie de compromis. Alpine va deveni o optiune poate doar dupa ce voi schimba masina.
Despre insonorizare nimic?
|
|
|
03-12-09, 14:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [Competitor CNCA]
|
eu as merge pe o alta configuratie care mi s-ar parea mult mai ok...
ca head unit as alege de aici:
HU ALPINE CDE-9882Ri 864,90 lei
sau
HU ALPINE CDE-105Ri 1.109,90 lei
sau poti cumpara second un ALPINE 9812 9815 9833 9835 9855 mi se par niste playere execelent raport pret/calitate si nu au probleme
ca amplificator as alege :
AMP DB FIVE Dark Blue 1.269,90 lei
# 4 ohmi: 4 x 60W RMS + 1 x 250W RMS
# 2 ohmi: 4 x 90W RMS + 1 x 320W RMS
# 2 canale cate 2 in punte, 4 ohmi minim: 2 x 180W RMS (plus 1 x 250Wrms)
ca difuzoare as alege :
DIF helix P 236 Precision 1.069,90 lei niste difuzoare excelente la pretul lor si care suna foarte bine
ca subwoofer as alege :
helix DB 12S Dark Blue 489,90 lei cu tot cu incinta care cred ca merita mai mult decat acel focal si il amplifici separat
In total AR FI UNDEVA LA 37 DE MILIOANE TOT SISTEMUL si dupa parerea mea ar fi mult mai avantajos si ar suna mult mai bine fata de sistemul pe care l-ai pus tu si care costa undeva la 34 de milioane
ca INSONORIZANT FOLOSESTE DACA AI FONDURI ORI DYNAMAT EXTREME ORI STP SUNT CELE MAI BUNE ... DYNAMATUL ARE O FOITA MAI GROASA DE ALUMINIU SI SE APLICA MAI GREU STP ARE FOITA MAI SUBTIRE DE ALUMINIU SI SE APLICA MAI USOR

VAND Cd Playere , Difuzoare , Amplificatoare , Subwoofere HELIX , BRAX , MICROPRECISION , MAC AUDIO , ALPINE , CLARION , PIONEER, HERTZ , FOCAL , MAGNAT , DB AUDIO ,BLAUPUNKT, KENWOOD , AUDISON
www.audiolab.ro Numar telefon : 0724 710 809
|
|
|
03-12-09, 17:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by pilula20
ca INSONORIZANT FOLOSESTE DACA AI FONDURI ORI DYNAMAT EXTREME ORI STP SUNT CELE MAI BUNE ... DYNAMATUL ARE O FOITA MAI GROASA DE ALUMINIU SI SE APLICA MAI GREU STP ARE FOITA MAI SUBTIRE DE ALUMINIU SI SE APLICA MAI USOR
|
Mai este si Damplifier si Damplifier pro de la Second Skin, care sunt 2 produse foarte bune.
|
|
|
03-12-09, 17:21
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Nu conteaza asa mult grosimea foitei de aluminiu  . Iar cu cele mai bune esti departe de adevar... caut un link cu o comparatie pentru mai multe produse de antifonare si il pun aici
Damplifier Pro este mai subtire si mai usor decat dynamat extreme si asta insemana ca nu ai multe kg in plus in masina
03-12-09, 17:26
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [Competitor CNCA]
|
taz & adi eu nu pot sa vorbesc despre niste produse pe care eu nu am pus mana si nu am lucrat niciodata...mi-a facut alex o oferta la aceste produse dar eu am folosit ce mi s-a parut mie cel mai ok...mi-am spus punctul de vedere nimic mai mult.
PS: cred ca puteti voi sa ii recomandati unele chestii mai bune aveti mai multa experienta in domeniu decat mine...
|
|
|
03-12-09, 17:53
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
"Cite bordeie, atitea obiceEE" 
Atit configuratia lui paradox cit si cea a lui pilula sunt foarte bune. Antifonarea se poate face atit cu dynamat cit si cu secondskin, etc.... important e sa fie facuta bine 
Raspunsul corect la intrebarea lui paradox este : da, configuratii mai bune exista nenumarate, depinde de buget ! Insa, si configuratia aleasa de tine este foarte buna, chiar excelenta !
|
11-12-09, 16:31
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by pilula20
taz & adi eu nu pot sa vorbesc despre niste produse pe care eu nu am pus mana si nu am lucrat niciodata...mi-a facut alex o oferta la aceste produse dar eu am folosit ce mi s-a parut mie cel mai ok...mi-am spus punctul de vedere nimic mai mult.
PS: cred ca puteti voi sa ii recomandati unele chestii mai bune aveti mai multa experienta in domeniu decat mine...
|
Fiecare recomanda cu ce a lucrat.
|
|
|
|
|