Quote:
Originally Posted by bogdaniss
Eu zic ca s.a importat pt ca pe site.urile de muzica auto se gaseste la vanzare. am citit pe un site ca kenwood kiv700 a fost declarat de catre EISA drept cel mai bun produs 2010 - 2011.
|
Daca te uiti atent pe acele site-uri mai vezi marfa expusa de acum 3 ani, si clar nu mai exista!! Credema ca si eu cu asta ma ocup si importatorul Kenwood imi este prieten bun si nu a adus niciodata. Daca se importa exista si la mine in magazin! Si ce isi scriu firmele in cataloage si pe site-uri nu ma prea impresioneaza, Kenwood este o firma buna si are aparate foarte bune in gama entry, dar la modelele de top Alpine tot timpul era cel mai bun. Pune mana pe telefon si incearca sa suni la unul din acele site-uri si vei vedea de singur ce abureala iti baga, si raspunsul lor va fi acelas nu il avem. Mai departe ce inventeaza ei ca sa te convinga sa cumperi altceva o vei experimenta pe pielea ta proprie. A si am uitat sa precizez ca Kenwood nu sa mai importat in RO de vreo 3 luni de zile, din cauza unei mici probleme.