Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Craiova

Reply

Thread Tools
Old 28-09-05, 22:33   #1
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default CRAIOVA RACING AEROPORT 2/10/2005

aici puteti dezbate acest subiect:

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight=
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 28-09-05, 23:06   #2
dj16xxs

Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]

super naspa pe aeroport!daca nu puneti nisip nu o se mai dea nimeni!
vb cu aia de primarie sa va ajute ca........e nasol!
parerea mea!
dj16xxs is offline   Reply With Quote
Old 29-09-05, 00:01   #3
Razvan_Nitro

Stage 2

Razvan_Nitro's Avatar

avand in vedere ca existau destul de mari sanse sa nu se mai organizeze nicaieri eu zic ca aeroportu a fost o optiune pe care a trebuit sa o luam in considerare....in mod evident suprafata de rulare de la aeroport nu se compara cu cea de pe velodrom dar cine vrea intr-adevar sa concureze o va face indiferent de conditiile suprafetei....
Razvan_Nitro is offline   Reply With Quote
Old 29-09-05, 09:18   #4
NSL_Cosmin

Stage 3

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Alta treaba era pe velodrom, dar pe aeroport mi-e teama ca vorba lu Piticu, nu prea o sa se mai dea multa lume , nu de alta dar se cam duc caucioacele ampulea si nici show nu poate iesi poate sa vina numai Bmw-uri.
Oricum sper sa iasa OK. Succes
PS: urmati sfatul cu nisipul si eventual o cisterna de apa
Old 29-09-05, 10:38   #5
Razvan_Nitro

Stage 2

Razvan_Nitro's Avatar

de ce crezi ca am ales initial velodromul? din aceleasi considerente.. dar se pare ca exista sansa sa nu se mai desfasoare nicaieri.....era mai bine asha?...eu zic ca nu.....in ceea ce priveste suprafatza de rulare vom incerca sa gasim o solutie pe placul tuturor...
Old 29-09-05, 16:46   #6
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Azi la ora 8 in fata la Primarie se fac inscrierile pt. cursa! Va asteptam!

sau 0741081624
Al3xius is offline   Reply With Quote
Old 30-09-05, 01:25   #7
Razvan_Nitro

Stage 2

Razvan_Nitro's Avatar

Urmatoarea intalnire cu cei ce vor dori sa se inscrie va avea loc azi , adika 30 sept., in fatza Universitatii la ora 20....va asteptam in numar cat mai mare!
Old 30-09-05, 04:12   #8
DJ-23-SLK

Stage 3

DJ-23-SLK's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
Default Bleah

Ma nene drifturi pe aeroport e nasol de facut...vb din proprie experientza cand acuma 2 ani am ramas fara cauciuce din cateva drifturi asa ca ganditzi-va la ceva mai bun ca e belea pe bune
Old 30-09-05, 09:42   #9
DJ77VLD
eXtreme USER

Stage 5

DJ77VLD's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

Ma va trebuie nisip sau apa acolo .... trebuie sa vorbiti sa rezolvati.Sau daca se poate amanati cu o saptamana si faceti tot pe velodrom...
DJ77VLD is offline   Reply With Quote
Old 30-09-05, 10:35   #10
Toto - BOD

Presedinte Insane Racers

Stage 5

Toto - BOD's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

nici cu apa si nici cu nisip nu se rezolva mare lucru... se mai pierde din aderenta dar tot nu se simte... E super nasol! Si de amanat e prea tarziu acum, zic eu! Nesimtiti sunt aia de la primarie ca nu au anuntat si ei mai devreme sau de la inceput ca oricum intalnirea asta cu primarii era programata de mult! Pacat! ca se anunta ceva super misto pe velodrom!

www.rensit.ro
www.clubclio.ro
Toto - BOD is offline   Reply With Quote
Old 30-09-05, 13:01   #11
Razvan_Nitro

Stage 2

Razvan_Nitro's Avatar

o sa vedem ce facem cu apa pentru ca in privinta nisipului nu se va permite sa fie imprastiat pe pista.....insa si in conditiile date speram sa iasa un show pe cinste ....in ceea ce priveste mutatul datei tocmai acest lucru am incercat sa evitam pentru ca am investit mult in publicitate si deja se stia de data de 2 oct plus ca toatele cupele, medaliile, diplomele fusesera personalizate cu aceasta data...deci presupuneau alte cheltuieli...
Old 30-09-05, 15:36   #12
NSL_Doru

Stage 5

NSL_Doru's Avatar

Pregatisem o mica surpriza pentru final ... dupa care s-au cam razgandit baietii cand au auzit de aeroport ! Totusi ... sper sa fie show ... incercam si asa ! Bafta !
NSL_Doru is offline   Reply With Quote
Old 30-09-05, 16:18   #13
Bubu_021
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bubu_021's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

DUMINICA E CURSA IN CRAIOVA si daca vad iara o suta de masini \"cunoscute\" in parcare si 10 inscrisi, ma apuca damblaua. lumea se pregateste pt cursa asta si vine de la bucuresti si aici nu ma refer doar la mine. o sa fie destule masini care vin in coloana de la omv militari sa priveasca, sa faca poze, sa se dea, sa faca show, iar craiovenii, ca pt ei e cursa in principal, sa nu se lase mai prejos.
sper sa nu fie 5-10 mii de spectatori si 10 masini la start.
nu aveti masini de indemanare... si ce ? unde e problema ?
nu castiga intotdeauna cel care are masina cea mai tare, insa prima conditie pt a castiga este SA PARTICIPI !

scriu postul asta ca un aviz celor care s-au anuntat ca nu se dau din diverse... sa zicem \"motive\". nu va bateti joc de cei care se ocupa de organizare ca ati fost cam toti(cluburile) in postura de co-organizatori cu ACRu' si stiti ca e de alergat, de rezolvat probleme, de impacat si capra si varza si de multe ori de facut unele compromisuri, iar rasplata... rasplata e sa iasa bine, sa fie lata si sa fie grava. cu asta ramai dupa 1 an de la eveniment... amintiri, poze, cupe si diplome.
Sper intr-o participare cat mai numeroasa din partea celor care nu au probleme.

Multumesc.
Bubu.
Bubu_021 is offline   Reply With Quote
Old 30-09-05, 19:27   #14
Razvan_Nitro

Stage 2

Razvan_Nitro's Avatar

Bubule iti multumim cu toti pentru cuvintele tale si sa speram ca vor constitui inca un indemn pe langa cel lansat de noi privind participarea....asteptam cati mai multi concurenti la linia de start....am facut eforturi sa asiguram si premii ce nu vor dezamagi pe nimeni si sa fie un motiv in plus pentru a participa....am mai spus ca ne pare rau ca nu s-a putut pe velodrom dar nu este vina noastra si am incercat pe cat posibil sa se tina aceasta cursa pentru ca e facuta pentru noi toti craiovenii si binenteles si pentru cei ce vin din alte orase.....speram sa petreceti momente cat mai frumoase la cursa de pe 2 oct.!
Old 30-09-05, 21:56   #15
Bubu_021
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bubu_021's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

pe velodrom sau pe tancodrom.... care vrea sa se dea la curse, vine si se da.
Bubu_021 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -