oricum, stiti cu totii, ma refer la cei din vechea generatie, ca ce a fost nu va mai fi nici o data. atunci ne multumeam cu muuuult mai putin, erau alte bucurii, care erau suficiente.
ne plimbam prin tara, alergam la curse, nu erau atatea probleme cu politia, era mai mult timp liber (ca doar eram in liceu), aveam placeri simple ca schimbatul unui rulmet de oltcit etc. era perioada in care, chiar daca imi mergea masina mai mult de o saptamana(se intampla ffff rar, multi stiu asta

) imi bagam nasul in ea sa mai inventez eu ceva ca prea mergea bine....
aveam un record de 4 minute in care desfundam carburatorul de oltcit....
era o perioada in care daca castigam 1 - 2 CP atingeam nirvana.
oamenii se schimba, apar diferite tentatii, probleme, nu mai e timp, apar legi noi, noi incepem sa ne maturizam, asta e normal si inevitabil, dar ce este cel mai trist este ca noua generatie nu mai continua traditia. la noi nu erau atatea figuri si basini stupide....
la noi era o pasiune nu un \"trend\"...
cum am mai spus: nu mi-ar fi greu sa-mi pun mintea cu un copilas atomic, dar, spre rusinea mea, am devenit destul de indiferent.
au aparut alte probleme in viatza, care nu ma mai lasa sa ma gandesc la vechiul \"jigler de relanti\" dintr-un amarat de \"Solex\"