Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Craiova

Reply

Thread Tools
Old 24-01-07, 17:07   #31
dj16xxs

Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]
Default Re: Ceva curse in Craiova?

Quote:
Originally Posted by Al3xius View Post
Propune o locatie ca asa daca stam si discutam putem sa stam mult si bine ...hai sa ne si miscam sa facem ceva daca tot discutam !
ok....eu am posibilitatea de a inchira o hala foarte mare pentru realizarea unui tuning show si unui db drag??? fara liniute... esti interesat?
dj16xxs is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 17:51   #32
frozzen
BMW Driver

Stage 5

frozzen's Avatar

Quote:
Originally Posted by dj16xxs View Post
ok....eu am posibilitatea de a inchira o hala foarte mare pentru realizarea unui tuning show si unui db drag??? fara liniute... esti interesat?
interesant...ar fi ceva un tuning show in Craiova!
frozzen is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 18:01   #33
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Quote:
si o parcare mai mare.. cum a fost la prisma.. nu are..
pentru ceva burn .... ceva drifturi...
bodyspeed is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 18:07   #34
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
In mare parte da, depinde cine se mai baga ! Si lascu mi-a zis treaba cu hala foarte mare pt. tuning show si bla bla dar ce vorbeam si cu el : stie craiova ce e ala tuning show ? Stie craiova ce e ala Db Drag?...
Old 24-01-07, 18:34   #35
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Quote:
In mare parte da, depinde cine se mai baga ! Si lascu mi-a zis treaba cu hala foarte mare pt. tuning show si bla bla dar ce vorbeam si cu el : stie craiova ce e ala tuning show ? Stie craiova ce e ala Db Drag?...
si daca nu stie... se invata ..ce chiar peste tot unde a fost db drag.. sau tuning show... au stiu toti
bodyspeed is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 19:08   #36
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Curse in Craiova - idei practice

Si ce faci ? Te apuci sa faci un tuning show sau un db drag si vin toti ciobanii si se apuca cu comentarii si tot felul de rahaturi. Nu stiu ce sa zic....decat sa faci un tuning show si sa plece x cu masina zgariata de-acolo de "privitori" si sa-ti sara dupaia in cap ca deh ...tu esti organizator...mai bine stai in banca ta. Ar fi frumos un tuning show ! Si eu ma gandesc demult la treaba asta si am si o locatie doar ca nu e in hala , e in aer liber. Singura problema ar fi ca n-ar avea spectatorii unde sa-si lase masinile daca vin in numar mare.
Nu e vb ca in alte parti au stiut ce e ala...dar la noi daca faci un concurs de DB Drag... se vor uita ca matza in calendar. Sincer nici eu nu stiu toate regulile !
Al3xius is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 19:15   #37
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Quote:
Si ce faci ? Te apuci sa faci un tuning show sau un db drag si vin toti ciobanii si se apuca cu comentarii si tot felul de rahaturi.
Peste tot au fost, sunt si vor fii comentarii si tot felul de rahaturi.
Quote:
Nu stiu ce sa zic....decat sa faci un tuning show si sa plece x cu masina zgariata de-acolo de "privitori" si sa-ti sara dupaia in cap ca deh ...tu esti organizator...mai bine stai in banca ta.
De ce sa se plece cu masinile zgariate? TU (sau oricare altul), ca organizator, ai dreptul si posibilitatea sa-ti iei toate masurile de precautie, asta insemnand si "securizarea" unei masini prezentata la evenimentul organizat
Quote:
Ar fi frumos un tuning show ! Si eu ma gandesc demult la treaba asta si am si o locatie doar ca nu e in hala , e in aer liber. Singura problema ar fi ca n-ar avea spectatorii unde sa-si lase masinile daca vin in numar mare.
Intr-adevar, ar putea fi o problema din punctul asta de vedere, da'... nu cred ca asta ar putea fi un motiv pentru care daca ai posibilitatea sa organizezi, sa nu o faci.
Quote:
Nu e vb ca in alte parti au stiut ce e ala...dar la noi daca faci un concurs de DB Drag... se vor uita ca matza in calendar. Sincer nici eu nu stiu toate regulile !
Si sunt multi altii, la fel ca tine, sau ca mine, care nu cunosc regulile, dar asta nu inseamna ca nu poti sa faci cunoscute aceste reguli.

Daca pleci la drum spunand NU... mai bine stai pe loc.

Te-am pupat si... astept un BUZZ de la tine
Old 24-01-07, 19:33   #38
frozzen
BMW Driver

Stage 5

frozzen's Avatar

Default Re: Evenimente auto in Craiova - idei practice

tocmai ca Craiova are nevoie de un Tuning Show-Db Drag ....ca sa inceapa sa se educe! sa vada ce inseamna Tuning ..nu toate kitchismele care le ia din targ.

PS:comentarii nasoale au fost..si vor fi intotdeauna indiferent ca e cursa de viteza/indemnare -tuning show-db drag sau mai stiu eu ce!
Old 24-01-07, 19:43   #39
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Gabi, au fost cazuri in Romania cand au plecat cu masina zgariata de la tuning show, nu mai retin exact unde !

Se poate face si idei sunt multe ..poate incercam noi ceva anul asta...desi nu stiu pt. cine l-am organiza....sincer daca ar fi dupa mine as face eveniment privat la care sa vina doar pasionatii , dar e cam greu sa faci treaba asta...oricum nu e imposibil .
Old 24-01-07, 20:12   #40
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Quote:
Gabi, au fost cazuri in Romania cand au plecat cu masina zgariata de la tuning show, nu mai retin exact unde !
De acord cu tine, dar se poate face ceva pentru a se evita asemenea evenimente neplacuta.
Quote:
Se poate face si idei sunt multe ..poate incercam noi ceva anul asta...desi nu stiu pt. cine l-am organiza....sincer daca ar fi dupa mine as face eveniment privat la care sa vina doar pasionatii , dar e cam greu sa faci treaba asta...oricum nu e imposibil .
Da' cursele pentru cine le-ati organizat? Pentru acei oameni pentru ca ati facut curse, puteti face si un tuning show (asta e parerea mea). Cat despre "eveniment privat"... greu, foarte greu ! Nu poti sa spui dupa fatza omului sau dupa felul in care e imbracat: "tu intrii, tu nu intrii", si nici nu poti sa chestionezi fiecare vizitator sa vezi daca are un minim de cunostinte.
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 20:51   #41
sherbanel

Stage 2

sherbanel's Avatar

Nu am abandonat topicul, cel putin eu nu. Locatii, bine inteles daca vorbesti de curse legale, ar putea fi la Daewoo, in parcarea din targ, ca nu degeaba e ea asa de mare (da aici sar putea sa fie probleme), la aeroport, altceva nu stiu, nu imi mai trece nimic prin cap... Dar daca imi aduc bine aminte, zicea piticu ceva ca a gasit el o locatie...
sherbanel is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 22:37   #42
dj16xxs

Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by sherbanel View Post
Nu am abandonat topicul, cel putin eu nu. Locatii, bine inteles daca vorbesti de curse legale, ar putea fi la Daewoo, in parcarea din targ, ca nu degeaba e ea asa de mare (da aici sar putea sa fie probleme), la aeroport, altceva nu stiu, nu imi mai trece nimic prin cap... Dar daca imi aduc bine aminte, zicea piticu ceva ca a gasit el o locatie...
tu nu ai citit pagina 3???

on: daca pui 10 sau 15 lei intrarea ai sortat tot publicul...dar cu ceva cadouri in banii astia bineinteles....stiu eu....iar ca spatiu ma refeream HALA!!!...adica spatiu inchis...gen siab,cora etc...nu parcarea din targ sau daewoo.....unde bine inteles ca au parcare de drift... ....iar cu educatul....se educa el si publicul cand vad masini ca porsche a la ono si urs a la txa....si multe altele...
dj16xxs is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 23:48   #43
gotty_inc

Stage 2

gotty_inc's Avatar

Quote:

Dak privesti din pctul asta d vedere se pot intampla multe.sa nu uitam ca au fost cazuri si cnd au plecat cu masinile facute bardaf de la curse, asta nu inseamna k nu o sa mai vina lumea ptr ce s-a intamplat.
Quote:
tu nu ai citit pagina 3???

on: daca pui 10 sau 15 lei intrarea ai sortat tot publicul...dar cu ceva cadouri in banii astia bineinteles....stiu eu....iar ca spatiu ma refeream HALA!!!...adica spatiu inchis...gen siab,cora etc...nu parcarea din targ sau daewoo.....unde bine inteles ca au parcare de drift... ....iar cu educatul....se educa el si publicul cand vad masini ca porsche a la ono si urs a la txa....si multe altele...
io sunt de acord si as sprijini cu cea mai mare placere.
gotty_inc is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 23:58   #44
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Si iti convine sa vii la cursa sa pleci cu masina facuta cacat pt. niste "smecheri" ?

Pitic, eu ma gandeam la un tuning show in aer liber .. cu wet t-shorts si toate cele ...dar e greu la noi . La ultima cursa fetele de la Royal Models au fost injurate si s-a aruncat cu hartii in ele ca deh...nu au raspuns "complimentelor" din public....oricum taxa de intrare trebuie sa fie MARE DE TOT !
Legat de Porschele lui Ono sau ursu lui TXA ai vazut la cursa noastra cum a sarit lumea peste santul ala cand au vazut Evo 9 vs. Mustang la start ....cam asa s-ar intampla si in cazul porschelui. Sincer a iesit de 10 ori mai bine cum a fost acum 2 saptamani decat daca ar fi fost o legala !
Old 25-01-07, 08:24   #45
EVOLUTION8

Stage 5

EVOLUTION8's Avatar

PAi acum 2 sapt. nu s-a stiut pt. ca nu am vrut noi !
EVOLUTION8 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -