munty ce era funny la ultimul post? baga si tu o gluma macar pe langa
Ceva hazliu.. mi s-a intamplat in weekend cand intr-o discutie de 1/2h cu politia care statea gramada intr`o intersectie mi-au spus ca-mi dau amenda pt... pt... pt... si pt... una din ele fiind
dimensiunea cauciucurilor la \"drujba\" mea de titiu din 80si.. care saraca si-a pastrat jentile din acelasi an, vechi, antice si de demult, ruginite si cu un singur capac pricajit, ca restul mi le`au furat cate unu/luna, acum astept cu pistolu` pe geam ca respectivul sa vrea sa`si intregeasca colectia luandu`l si pe ultimul
In concluzie, nu shtiam ce sa fac mai intai... sa rad cu lacrimi usau sa iau un cm sa masor dimensiunea cauciucurilor ?!

N`am scapat eu de rugina care se face insistent vizibila mai ales la aripi si imi skimbam \"dimensiunea cauciucurilor\" ca sa stea rugina de deasupra pe ceva mai lat!
Se pare ca mai nou sunt atat de stresati de modificarile masinilor incat intr-o amenda daca nu resuhesc sa gaseasca nod in papura incearca altele, poate nimeresc ceva.. dar nici kiar asa sa aberezi numai ca sa enumeri mai multe! Nu conteaza ca daca te uiti din profil cauciucurile mele arata mai mult ca cele de bicicleta.....mai mult o dungutza decat o dimensiune..... conteaza ca poate sunt asa mai emotiva din fire si las capu`n jos.. si poate platesc si \"amenda\"........