Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Craiova

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-06-04, 03:03   #16
Theba

Stage 3

Theba's Avatar

am uitat unele chestii
Am 18 ani,sunt din cluj-napoca si...cam atat,daca va mai intereseaza ceva,intrebati fratilor!
Theba is offline  
Old 27-06-04, 20:14   #17
DJ 35 GAB

Stage 2

Default Re: Indentitati - Craiova

Salut Gabi!Eu sunt Gabu(pt ca sa asa ma stie toata lumea)Acum m-am inscris pe forum si sper sa ne intelegem bine.despre mie ce sa zic...Am o masina care e cam cazuta,acel cielo gri care nu prea lipseste de la raliuriin vara asta o sa imi iau ceva puternic la vreo 200 de cai si vreau sa infintzez o liga la craiova.despre masina mea actuala ce pot sa zic.e prabusita si la motor ... si la tot!am luat-o la 280 de mii asa ca ....si nu bag bani in ea(ma refer la tuning pentru ca o sa o mai tin cam o luna.got to go now. bye bye

Nume: laurentyu linca
Varsta:19(si eu dau baku)
Ocupatia: aproape student
Masina: cielo DJ 35 GAB
Hobby-uri: masinile,masinile masinile si.....aaaaaa era sa uit .....MASINILE!
DJ 35 GAB is offline  
Old 27-06-04, 23:53   #18
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

GAB, cu ce masina veneai inainte la liniutze?Eu daca nu ma insel abia de anul asta ti`am vazut Cielo \"in actiune\".
Carmen is offline  
Old 28-06-04, 06:37   #19
DJ 35 GAB

Stage 2

Default Re:

Carmen daca te uitzi tu bine la prezentarea mea eu am 19 ani asa ca mi-am obtzinut pemisul intr-o perioada moarta pentru liniutzele craiovene.te asigur eu ca sunt foarte familializat cu fenomenul si de pe la 15-16 ani am tot fost in jurul raliurilor din craiova....
DJ 35 GAB is offline  
Old 03-07-04, 01:11   #20
g-spott

Stage 5

g-spott's Avatar

Salut tuturor!!
Nume: Radu
Porecla: Ratza
Nick: G-Spott
Ocupatie: nu pot sa zic ca sunt shomer ca Gabi... nu sunt nici elev nici stundent ... doar ce am luat BACu' ... va spun in continuare ce fac
Hobbyuri: Mashyni, motoare, calculatoare, mIRC, Pc Games, si de Alexius m-am plctisit :P
V-am pa ca dorm pe mine
Old 03-07-04, 01:34   #21
Hashish

Stage 2

Member of:
[Extreme Racing]

hahah..ca la politie..dar daca voi vreti..
Nume: Bobo
Ocupatie:none adica student
Masina: Cielo
Hobby:masini,curse,motoare(da' mi'e frica de ele momentan;sper sa depasesc pragul) si fetele frumoase..
Hashish is offline  
Old 03-07-04, 02:59   #22
Add|cT

Stage 2

Salza tuturor ...Nou pe aicea dar nu conteaza

Nume :Andrei
Nick :Add|cT
Ocupatie : Elev
Hobbiuri : Motoare ,mashini ,IRC,muzica (caut hobbiuri noi dak avetzi idei zicetile )
Add|cT is offline  
Old 03-07-04, 03:59   #23
strengaritza

Stage 3

strengaritza's Avatar

Member of:
[CSR]

completare la prezentarea mea....
hobby... imi plac baietzii bunoci....
locatie...de azi..in dragasani...(flotant numai)\"
p.s. ziceti-mi si mie unde se gaseste somn de vanzare....ca io o sa mor de insomnie....
..daca siti vreun link..va rog...sa downl si eu ceva....acu inca nici nu-s agitata tare..e numai 5 dimineatza...si se face ziua...pe la 7..deja caut o drujba sa-mi tai venele pe verticala....

na....tre sa va las ca ma intind..da' nu mi somn
A girl like me needs more...
strengaritza is offline  
Old 05-07-04, 23:01   #24
invmic

Stage 2

salut
nume:stefan
ocupatzia:student
masinaltcit club 11 RL
hobby:masinile,pescuitul,calculatorul,muzica
invmic is offline  
Old 11-07-04, 19:01   #25
sonnya

Stage 3

hai sa ma prezint si eu ... cu intarziere dar merge :P

Nume : Anca
Oras : Craiova, deocamdata.. pt ca o sa ma mut in buc vara asta..
Varsta : 17 ani..
si cam atat ...
Old 12-07-04, 20:30   #26
mI^cHeLLe

Stage 2

mI^cHeLLe's Avatar

Nume: Mihaela
Varsta: 20 ani
Ocupatia: studenta

Masina: Opel Tigra, pe care nu o mai am
Hobby-uri: acceleratia, masinile, Gabi si \"Lacrima lui Ovidiu\" (de preferat cat mai vechi)

Gabi: am modificat putin. Sper sa nu fie vreo probelma
mI^cHeLLe is offline  
Old 16-07-04, 14:37   #27
ranzi
VW Driver

Stage 4

ranzi's Avatar

Member of:
[VW]

hai ca ma bag si io pacilea in zama si sa va zic si io cateva despre mine am vro 19 anishori, carnet, sunt (oficial) student si am si io o rabla de majina cu care nu ma laud ) hoabe dale am si io cateva ca cum ar fii netu majinile ji parca uitai majinile )
Old 06-08-04, 23:39   #28
mikey

Stage 4

mikey's Avatar

Salut.Cam tarziu vin cu prezentarea da ce sa-i faci...better late than never.
Nume: Andy
Varsta: 23 ani
Ocupatia: proaspat absolvent de facultate
Pasiuni: masini&tuning - ca de altfel majoritatea celor care se aduna aici pe forum
Masina personala: bmw 324d (ursulet)

Ma bucur sa vad ca multi dintre cei ce intra pe 4tuning sunt din Craiova.

P.S.: gabi ai aceleasi preferinte la tigari ca mine...cu diferenta ca eu fumez ultralights nu lights.
Old 21-08-04, 01:53   #29
TranceGirl

Stage 4

TranceGirl's Avatar

Member of:
[Moderators]

Da.. si eu vin tot cu intarziere, am de recuperat la sectiunea \"Craiova\" si am zis sa incep cu prezentarea.
Eliza, 23 ani, am terminat fac. de Kinetoterapie vara asta [nu`i asa ca v`am bagat in ceata ? ] ..
Am un Opel Ascona .. kam vechi dar merge prea bine pt. varsta lui [din acte :-\"]
Ca pasiuni iubesc -->masinile frumos facute [cu gust..] sau cele care au potential chiar daca nu`l arata la prima vedere , cursele, scartaitul de roti si mirosul de cauciucuri incinse.. Imi place sa conduc mult [&bine] ore`n sir.. ma relaxeaza.. is like a drog i`ll take EVERY fu**en hour
--> muzica [trance, house, tehno, black], cluburile [Krypton], garronele &\" dieselu`\" [cine shtie cunoaste ], marea &plimbarile [excursiile.. cortu`.. muntele.. etc], sportul [aerobic in special], biliardul, prietenii adevarati &kefurile cu ei
Mai presus de pasiuni.. iubesc copii.. si in special pe fetita mea [1an si 2 luni] care este si va fi cel mai important lucru din viata mea &cea pt. care am mai renuntat la viteza &la way`ul agresiv de condus.. Este singura care a putut face asta ..asa mica cum e [Well.. now i`m with \"BABY ON BOARD\" ] Dar asta nu inseamna ca o sa lipsesc de la curse [in masura in care imi permite timpul`].. sau de la intalnirile voastre unde poate o sa ajung odata si odata...
Nice reading u c`ya
Old 30-08-04, 17:18   #30
kandya

Stage 2

kandya's Avatar

Holla!

Nume : Carla
Ocupatia : Eleva(momentan )
Hobby-uri : AUDI TT
Telefon : ntz ntz ntz
kandya is offline  
Closed Thread