Da.. si eu vin tot cu intarziere, am de recuperat la sectiunea \"Craiova\" si am zis sa incep cu prezentarea.
Eliza, 23 ani, am terminat fac. de Kinetoterapie vara asta [nu`i asa ca v`am bagat in ceata ?

] ..
Am un Opel Ascona .. kam vechi dar merge

prea bine pt. varsta lui [din acte :-\"]
Ca pasiuni iubesc -->masinile frumos facute [cu gust..] sau cele care au potential chiar daca nu`l arata la prima vedere

, cursele, scartaitul de roti si mirosul de cauciucuri incinse.. Imi place sa conduc mult [&bine

] ore`n sir.. ma relaxeaza.. is like a drog i`ll take EVERY fu**en hour

--> muzica [trance, house, tehno, black], cluburile [Krypton], garronele &\" dieselu`\" [cine shtie cunoaste

], marea &plimbarile [excursiile.. cortu`.. muntele.. etc], sportul [aerobic in special], biliardul, prietenii adevarati &kefurile cu ei
Mai presus de pasiuni.. iubesc copii.. si in special pe fetita mea [1an si 2 luni] care este si va fi cel mai important lucru din viata mea &cea pt. care am mai renuntat la viteza &la way`ul agresiv de condus.. Este singura care a putut face asta ..asa mica cum e [Well.. now i`m with \"BABY ON BOARD\"

] Dar asta nu inseamna ca o sa lipsesc de la curse [in masura in care imi permite timpul`].. sau de la intalnirile voastre unde poate o sa ajung odata si odata...
Nice reading u

c`ya