Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Craiova

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-05-04, 14:49   #1
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default In veci nu te vom uita! (topic inchis)

Despre cine a fost KOS-u - cel mai mare pilot din istoria Craiovei ...care a murit \"de mana altui sofer\" !

Prietenii au fost socati de vestea mortii lui Costinel. El facea parte dintr-un grup de impatimiti ai volanului si participa de cite ori avea ocazia la raliurile de amatori. O parte din prieteni au tinut sa il insoteasca de la morga din Slatina, peste 15 masini conducindu-l acasa pe KOS-u', cum era alintat Costinel.
Bogdan Petrescu, copilotul lui KOS si unul dintre cei mai buni prieteni, spunea: \"A fost prietenul meu cel mai bun. Vineri, pe la sapte, am vorbit cu el pentru ultima oara. L-am intrebat cind se intoarce de la Bucuresti, pentru ca pregatisem deja masina pentru raliul de la Tirgu Jiu. Mi s-a parut cam trist, sau obosit. El, care era foarte grijuliu si vesel si imi spunea intotdeauna sa nu uit sa mai fac cite ceva la masina, de data aceea mi-a spus doar ca nu stie cind se intoarce si ca mai vorbim. Poate a fost o premonitie. Era un tip deosebit. Nimeni nu s-a certat niciodata cu el. Iubea masinile si cursele . Ne facuseram atitea planuri! Visam amindoi ca la anul sa participam la Campionatul National de Raliu, la profesionisti cu o Lancia Delta Integrale, sa concuram pe ea. De acum incolo o sa alerg pentru el, cu numele si poza lui pe masina facuta impreuna, la care am muncit doi ani...\"
Numarul mare al celor prezenti la inmormintarea tinarului a fost suficient de graitor pentru cit de apreciat si de iubit a fost Costinel. \"Te vom iubi mereu, KOS-ule\", \"Vom alerga in cinstea ta si asa cum iti placea si tie!\", scria pe doliul asezat pe unele dintre masini. Prietenii spun ca este o ironie a sortii faptul ca baiatul, supravietuitor a nenumarate accidente de masina, unele dintre ele chiar spectaculoase, a murit \"de mina altui sofer\" . Parintii lui Kos incearca sa supravietuiasca durerii pricinuite de moartea singurului copil, iar prietena tinarului nu mai avea putere in ziua inmormintarii decit sa il strige sfisietor: \"Puiul meu, puiul meu\".
Costinel era cunoscut in toata tara ca un mare iubitor de masini, un adevarat campion!
Un prieten de-al lui spunea:\"Kos-ule nu te voi uita niciodata. Un exemplu pot sa dau ce suflet mare a avut Kos-u: s-a intors pe autostrada 80Km ca sa ma ia in Bucuresti\", cred ca e de la sine inteles ce om era si in rest meditati si voi. Vei ramane pentru totdeauna in inima mea!!!!!\"
O alta fata care l-a cunoscut spunea:\"Nu cred ca exista vreun pasionat de masini care sa nu fii auzit cel putin cine era el si ce insemnau el pentru raliurile din Romania.
Pentru KOS-u' nu conta ca te cunostea sau nu, ca erai cel mai bun sau cel mai slab, era tot timpul acolo pentru toti!
Niciodata nu o sa regret ca l-am cunoscut, ci doar ca l-am pierdut ( atat eu cat noi toti ).
In incheiere nu vreau sa spun decat ce era scris pe masina:In veci nu te vom uita!\"

Dumnezeu sa-l ierte
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	seat.jpg
Views:	437
Size:	27.9 KB
ID:	5800   Click image for larger version

Name:	ww1-parcare.jpg
Views:	404
Size:	23.6 KB
ID:	5801   Click image for larger version

Name:	kos.jpg
Views:	433
Size:	14.2 KB
ID:	5802  

Old 29-06-04, 17:43   #2
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Azi s-au implinit 2 ani de cand KOS-u' a murit. Cam in timpul asta aflam de decesul sau.

In jurul orei 12:00 am mers la Bals, in locul in care a avut loc accidentul. In coloana de masini au fost Cioara, Bobby, Osiac, Lao, Cosmin (KID), Armand (Dacia albastra - Freak Tuning), Bobo si altii, si, nu in ultimul rand, parintii lui, cu Seat-ul si Cielo. Cand am ajuns acolo m-a cuprins o senzatie aiurea; mi-am amintit de el, de cum era cand traia... A fost un prieten adevarat si un OM, in tot sensul cuvantului

Desi am fost acolo sa ne amintim de el, ma bucura faptul ca cei care l-au cunoscut nu l-au uitat (cel putin, nu toti) si ca inca mai este comemorat prin ceea ce pentru el erau totul: CURSELE! Chiar daca autoritatile nu mai au nici un gand, cei care l-au iubit si l-au apreciat pentru ce-a fost o fac singuri, fara ajutor.

\"Te vom iubi mereu KOS-ule!!!\"

R.I.P.
Old 30-06-04, 14:42   #3
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

O seara memorabil, o adunare in stil mare, pot spune chiar \"KOS Rallye\"!!!

Cine-a fost acolo, stie ce s-a intamplat !

Te vom iubi mereu!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	kos_100___912.jpg
Views:	251
Size:	243.8 KB
ID:	7059  
Gabi is offline  
Old 30-06-04, 15:20   #4
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

aseara am aflat si eu cine , ce , cum a murit regretatul KOS... mi-a zis Gabi tot... am ramas pur si simplu masca... nush ce sa zic decat sincere regrete... nush daca merita sa moara asa... Dumnezeu sa-L ierte sunt sigur ca i-a placut seara de 29 spre 30 iunie 2004 ...
Old 30-06-04, 15:35   #5
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

KOS-u' inca mai traieste, chiar daca doar in inimile noastre. Tot ce-a fost aseara a fost pentru el, chiar daca nu toti stiau de ce s-a facut cursa aseara, sau pentru cine.

Totusi... E bine ca s-a terminat cu bine!

PS: va mai asteptam!
Attached Images

Gabi is offline  
Old 04-07-04, 03:15   #6
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Dumnezeu e nedrept cateodata....dar se zice ca stie el ce face...poate KOS-u era prea bun pentru noi si probabil era nevoie de inca un inger in cer...dar durerea pricinuita de decesul Lui este imensa ...

Odihneasca`se in pace !
Al3xius is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -