Ca sa nu fiu inteles gresit vrea sa fac cateva clarificari pentru ca am avut si eu cateva replici un pic dure poate in acest topic...
1. eu mereu am fost si sunt de conceptia ca daca vrei sa faci ceva, ori il faci cum trebuie, ori nu te mai apuci deloc. Inteleg ca sunt putini cei care se ocupa de orgazinarea evenimentelor si ca nu au prea mult timp, si ca nu e prea rentabil pentru ei, insa in momentul in care iti iei un nume atat de oficial precum EMMA ROMANIA, atunci trebuie sa iti asumi si responsalbilitatile care vin cu acest nume...asemea nume trebuie sustinut si de un profesionalism pe masura...adica ceva mai mult decat 11.10.2008 - Brasov.

Daca nu te poti descurca, spune...sunt sigur ca exista multi dintre care ar fi dispusi sa dea o mana de ajutor si sa contribuie in orice fel pot la organizare...am citit in multe posturi despre lipsa fondurilor, mai precis a sponsorilor...daca ei nu exista, nu exista pentru ca nu stie nimeni sa-i atraga.
Taxa de participare si ea se poate mari oricand, acoperind astfel si banii cheltuiti pentru cupe, sa nu ne mai simtim vinovati ca banii din taxele de participare nu au acoperit aceste cheltuieli. Eu unul sunt dispus sa platesc mai mult, insa sa exista si conditii...pentru ca la ultimul eveniment, efectiv i-am aruncat degeaba.
Nu exista suficienti participanti? Asta pentru ca nu sunt atrasi de nimeni si de nimic...ba mai mult, cei care participa pentru prima data nu sunt deloc incurajati sa mai participe a doua oara, ba dimpotriva.
Concurentii actuali? Numarul lor cred ca se va micsora si mai mult daca lucrurile merg in aceeasi directie...intr-un domeniu in care tot timpul se trece la nivelul urmator, nu se poate sa anunti un concurs cu doar 3 saptamani inainte....pentru ca fiecare concurent tot timpul incerca sa elimine veriga cea mai slaba din sistem si sa o inlocuiasca, acel concurent trebuie sa fie foarte bine informat cu privire la data urmatorului eveniment, altfel, ori este prins cu masina desfacuta si cu un deadline imposibil de atins, ori nu se mai apuca de schimbari si stiind deja rezultatul nu mai pariticpa deloc...nu mai zic de masinile noi, care sunt in constructie sau de oamenii care vor sa se apuce de o masina noua...pana la urma, traim intr-o lume unde informatia este cel mai de pret lucru...
2. cred ca se merge pe o conceptie un pic gresita...in sensul ca se lasa de inteles ca EMMA Romania ne face noua o favoare prin aceste evenimente...in realitate ar trebui sa fie putin invers...NOI investim in masinile noastre, noi muncim atat de mult la ele, si tot NOI suntem cei care pe masura ce trece timpul ne ridicam propriile stachete investind si muncind mai mult...asadar, noi suntem cei care facem favoruri pentru EMMA Romania pentru ca suntem dispusi sa impartasim eforturile noastre si cu altii si sa mai pierdem ceva timp si cu treaba asta, si aici pot da propiul exemplu de la ultima etapa EMMA, singura la care am participat in calitate de competitor, insa care mi-a lasat un gust foarte amar.
Daca vreti ca acest tip de evenimente sa creasca si sa ajunga la un nivel cat de cat comparabil cu ce este pe afara...Domnilor organizatori...trebuie sa treceti si voi la urmatorul nivel, exact la fel cum face orice concurent de la un eveniment la altul.
Rog ca mesajul de mai sus sa fie interpretat exact cum a fost el gandit...ca o critica constructiva.