Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Competitii Car-Audio > SPL (Presiune Sonora)

Reply
 
Thread Tools
Old 19-04-11, 21:17   #16
basic
Competitor CNCA

Stage 5
 
basic's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 388
Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: COMPETITIE SPL- 17 APRILIE-INTALNIREA PASIONATILOR CAR AUDIO

Poza de care vorbeam si care o pretuiesc cel mai mult:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCI0565.jpg
Views:	163
Size:	209.6 KB
ID:	1972707  
basic is offline   Reply With Quote
Old 19-04-11, 21:42   #17
basic
Competitor CNCA

Stage 5
 
basic's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 388
Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: COMPETITIE SPL- 17 APRILIE-INTALNIREA PASIONATILOR CAR AUDIO

Si acum sa trec la ceea ce am promis.
In primul rand vreau sa multumesc in numele celor care au contribuit la organizare celor care au fost prezenti si care au venit de departe.
Pt cei care nu stiu o sa pun cateva orase aleator de unde s-a venit la Brasov:
Oradea,Arad,Timisoara,Cluj,Targu Mures,Sibiu...Ploiesti,Bucuresti,Braila....fara suparare dar de data asta pot spune cu mandrie "Ardealu-i fruncea".
Voi incepe prin a prezenta sistemele pt cei care nu au fost prezenti si prin a spune cateva cuvinte de fiecare:

400W
1.MIREA ALIN-Dacia Berlina -136.4db
-Amplificator DLSCA12 si subwoofer JBL power p1212.Un om modest care desi ampliful depasea cu 60w clasa am considerat ca avand in vedere faptul ca dacia berlina pt cei care nu au avut e cam greu sa scoti db din ea+ faptul ca avea ditamai butelia de gaz in spate cu acordul celorlalti competitori a intrat la 400w si uite ca nu s-a facut de ras chiar a scos un super scor
Felicitari cynegeticos !

2.BRATU MARIUS-Vw Golf3- 134.5db Amplificator MAC AUDIO si sub woofer GZRW 30 SPL.UN localnic care probabil ca a luat microbul de la Barsy (tot din Rasnov) care a promis ca data viitoare sa aibe un amplificator mai mare si probabil ca si scorul va creste.

3-PIRPILIU LAURENTIU-Opel Corsa-131.3dbAmplificator Soundstream rub 1.400 si sub. Alpine type R de 25cm.Laurentiu cu un sistem "clean" s-a tinut de cuvant si a ajuns la intalnire.Data viitoare va avea un scor mai mare ca si "consateanul" lui obie chiar daca asta va insemna sa isi vopseasca masina mov .

1000W1
1.NASTASE ALEXANDRU-Renault Megane- 138.1db
Amplificator JL m-1700 si sub Pioneer de 30 cm si o incinta "racheta".La obie dupa cum am spus stim ca atuul lui este Milka si 2 db vin doar de aici.Este a 2 oara cand interactionez cu obie si imi face placere sa discut cu el .un om pasionat dupa cum se vede creste de la un eveniment la altul.Felicitari obie!
2.SUCIU GRIGORE-Ford Escort Break- 134.1dbAmplificator JL G1700 si sub. Focal Polyglass de 33cm in incinta inchisa.Un super scor avand in vedere caracteristica sistemului si faptul ca incinta e inchisa.Data viitoare cand participa probabil ca va avea o incinta reflex si va mai castiga creo 2-3 db.

P.S. Mai tarziu am observat ca esti utilizatorul "grigo".

2000W1
1.VASILE BOGDAN-Opel Corsa- 140.0db
Amplificator GZ 1.2500 si suburi 2x gzhw 25x de 25cm.Oxy si-a pus tetierele(ca nu le avea) si a sarit pragul si cu un mic ajutor fizic de la baieti.Din pacate cu toata reclama facuta(de mine) difurile nu le-a vandut la eveniment dar se comporta bine in continuare deci are toate sansele sa le vanda.Apropo....7 mil negociabil Felicitari Oxy! si multumim de ajutor
2.POTLOG ADRIAN-Renault Scenic 139.2db Amplificator GZ GZHA 2350XII si subwoofer gz hydrogen de 30cm.Pe "tuner" il cunoaste tot Brasovul drept omul "cu ledurile si xenoanele" dar de data asta si-a aratat pasiunea pt muzica.Desi are o reputatie si chiar se mandreste cu asta ca difurile la el nu rezista de data asta totul a functionat si a iesit si un scor bun.

P.S. Reclama la dBig a fost 2 db in plus la scor.... ........bineinteles ca glumesc...Felicitari Adi!

2000W2
1.HALMAGHI IOAN-Vw Golf3- 144.7db
Amplificator GZ1.2500 si sub GZNW 15 si 2 acumulatori.Un alt brasovean impatimit care de fiecare data a uimit prin scorul dat.Un sistem bine pus la punct de Mirica(cei din Brasov stiu de cine vb) pt care pesonal am toata aprecierea.
2.OTET ADRIAN-Vw Golf3 142.2dbAmplificator Branson 1.1500 si sub. 1x RE SE 15 si 2 acumulatori.Pe omul asta vreau sa il felicit public in primul rand pentru pasiunea lui materialziata in km .A facut durmul de la Timisoara doar sa vina la intalnire si sunt sigur ca nu va fi ultima oara cand va face asta.E un exemplu de pasiune si daca urmariti masina asta sau ce va avea el in viitor in masina cu siguranta vor fi lucruri care ne vor uimi.
Felicitari otzy! Si multumesc pt tot ajutorul dat.
3.BIRSAN ANDREI-Peugeot 206- 141.6dbAmplificator GZ 1.1800 SI 2 x sub. MNC ROCK 12 .Cine spunea ca MNC-urile nu suna si doar scot spl au o "mica" contradictie in masina lui ADE.Un sistem foarte aratos,si masina de altfel care este in lucru,in cateva luni va fi o masina de show de apreciat si aici nu ma refer doar la sistemul audio ci si la exterior.
MULTUMESC aici si tie pt tot ajutorul acordat la eveniment si inca o data felicitari pt scor. Sper ca acest eveniment sa fi fost la intaltimea asteptarilor tale iar drumul de la Sibiu sa fi meritat.
3000W1
1.GHINEA VALENTIN-Daewoo Nubira- 143.5db
-Amplificator MNC S3000 SI subwoofer SPL DYNAMIC SPL 12+ 2acumulatori+ "tub" de gaz . Evo_lazu a venit la evenimet chair daca ampliful lui SPL DYNAMICS EXT-2000 a "racit" chiar inainte de eveniment.Un om extrem de pasionat si asta iti dai seama numai dupa cateva cuvinte schimbate cu el.Nu a avut nimeni nimic impotriva ca si el sa aibe un scor care avand in vedere masina+configuratia a fost unul f bun.Felicitari Lazu si ...multumesc pt toate cuvintele bune.
EXTREME 1
1.GIDEA RADU-Vw Polo 148.8db
2 X Amplificator M1b de 1500w@1ohm si sub. 9515f si 3 acumulatori.Un sistem "de duminica" asa cum l-am numit eu deoarece cei care il cunosc pe Bigu stiu ca el are niste bunatati,galbejoare care le asteptam sa performeze in competitii de spl.Insa uite ca cu acesti sistem daily driver s-a scos un super scor.Oricum la competitie Bigu ne-a facut o alta promisiune care speram cei pasionati sa se indeplineasca si aceea de a organiza si o etapa CNCA la atelierul lui.Bravo Bigu !
2.BARSAN ALEXANDRU -Vw Golf4 145.8dbAmplificator Audiopipe AP30001D si 2xGZ GZUW 15XII DE 38CM si 2 acumulatori.Pentru cei care au fost acolo stiu ca este imposibil sa nu scriu de faptul ca Barsy dupa ce a dat scorul a avut o pierdere in amplificatorul A. adica acesta a clacat.Asa cum i-am spus si dupa concurs detaliile din sistem,sau mai degraba spus veriga slaba da valoare intregului sistem.Probabil lipsa de curent suficient a dus la acest eveniment.Oricum sunt absolut sigur ca Barsy nu se va opri aici iar acest eveniment sa fie un motiv de upgrade sau de mai multa atentie pe viitor la detalii.Oricum iti multumesc tie pentru tot ajutorul dat acestui eveniment si toti cei prezenti acolo ar trebui sa o faca pt ca esti unul din oamenii care au pus mult suflet ca acest eveniment sa fie ok,si ai contribuit cum ai putut desi ai fost intr-o perioada relativ ocupata profesional pt tine.
Felicitari Barsy pt pasiunea ta si astept sa vad cum va evolua sistemul tau
3.DINU IULIAN-Opel Astra 144.8dbAmplificator DB MASTER SRA 4800D-2500w@1ohm si 2x SPL DYNAMICS XTR 380 SI 2 Acumulatori.Antidotu a fost unul din oamenii cheie de la eveniment in sensul in care sistemul lui a cantat din prima zi(sambata) pana la final tare si sincer chiar ma bucur ca a ales sa isi sacrifice jumatate de masina pt incinta si sa faca sistemul asta care este cu adevarat de show.El este ca multi altii(si eu)un norocos pt ca are pe cineva langa el care ii intelege pasiunea si il sustine.Sistemul a evoluat mult de ultima oara si sunt sigur ca va mai evolua pt ca "microbul" asta asta face din fiecare din noi,ne face sa vrem tot mai mult.Antidotu este un om de cuvant ,va puteti baza pe el in orice,si dupa cum vad va fi un om prezent la multe competitii de acum.Bravo antidotu!
4.TUDORACHE COSMIN-Seat Leon 142.4dbAmplificator INPHASE Powerdrive 5000-5700w@1ohm si sub DB AUDIO Xtinct 15 si 2 acumulatori.Pe cosi din momentul in care am vb cu el de intalnire am stiut sigur ca o sa il intalnesc chiar daca pe laguna lui el nu mai avea nimic si tocmai isi cumparase bijuteria de Seat Leon FR de 170 de caluti in care a zis la inceput ca nu pune nimic.Uite ca a pus pana la urma a pus ceva si as putea sa pariez ca sistemul va evolua chiar daca la inceput a zis ca nu va pune nimic.Asa am fost si eu la inceput cu Peugeotul si uite ca am ajuns sa il fac desfac de n ori pe an.Mersi Cosi pt ajutor si ai tot respectul meu.
5.PETCU DAN -Renault Laguna 141.7dbAmplificator MNC S3000 si 2x sub. DLD DL-154 de 38cm + 2 acumulatori.Si am ajuns la sufletul "petrecerii" ,raidaru cum il cunoastem toti.Omul asta a intretinut atmosfera si chiar iti face placere sa stai langa el si sa discuti de orice pt ca inevitabil o sa razi cu el Plus ca laguna lui a tremurat din toate incheieturile atat sambata cat si duminca.....fara motor pornit....
Tot aici vreau sa ii multumesc si lui pt ajutor dar si lui Bogdan-Bau bau- care a fost un real ajutor in timpul competitiei .Nu cred ca mai e cazul sa zic ca au venit din Arad si ca au facut "ceva" km sa ajunga la intalnirea asta.
Multumesc baieti...

6.SIRBU OVIDIU -Opel Zafira- 140.2db Amplificator Audison VRX1.500 2000w@1ohm si sub. FOCAL K2 Power 46 KX 4 de 46 cm + 4 acumulatori.A "trebuit" sa intre la EXTREME 1 datorita marimii difuzorului desi amplificatorul de 2000w il incadra in alta clasa.Oricum stiu ca Ovidiu a pretuit foarte mult intalinirea si nu concursul in sine si atat pt mine cat si pt el a fost o placere sa il revad si pt multi sa discute cu el la intalnire.Multimim Ovidiu pt participare iar pt cei care nu stiu el este unul din cei mai "vechi" pasionati de la intalnire si a fost cred o placere pt cei noi in pasiunea asta sa discute cu el si sa prinda informatii de la el.Chiar sambata la masa radeam cand Bigu ne povestea cand era el "mic" si il intalnise prima oara pe Ovidiu la un eveniment acum cativa ani si prima impresie fusese una "speciala" .Oricum aparentele inseala si stim ca Ovidiu-providius- este un om pe a carui prietenie te poti baza .Sa ne vedem sanatosi la urmatorul eveniment Ovidiu ! stiu cum e drumul de la Oradea ...si stiu cate sacrificii trebuiesc facute sa ajungi la un asemenea eveniment....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCI0499.jpg
Views:	119
Size:	161.5 KB
ID:	1972725   Click image for larger version

Name:	DSCI0517.jpg
Views:	109
Size:	165.4 KB
ID:	1972726   Click image for larger version

Name:	DSCI0542.jpg
Views:	115
Size:	157.1 KB
ID:	1972727  

Click image for larger version

Name:	DSCI0490.jpg
Views:	117
Size:	129.7 KB
ID:	1972728   Click image for larger version

Name:	DSCI0519.jpg
Views:	104
Size:	140.5 KB
ID:	1972729   Click image for larger version

Name:	DSCI0544.jpg
Views:	105
Size:	200.2 KB
ID:	1972730  

Click image for larger version

Name:	DSCI0491.jpg
Views:	108
Size:	142.9 KB
ID:	1972731   Click image for larger version

Name:	DSCI0518.jpg
Views:	104
Size:	135.3 KB
ID:	1972732   Click image for larger version

Name:	DSCI0545.jpg
Views:	106
Size:	188.5 KB
ID:	1972733  

Click image for larger version

Name:	DSCI0520.jpg
Views:	103
Size:	159.7 KB
ID:	1972734   Click image for larger version

Name:	DSCI0493.jpg
Views:	140
Size:	129.9 KB
ID:	1972735   Click image for larger version

Name:	DSCI0546.jpg
Views:	107
Size:	183.4 KB
ID:	1972736  

Click image for larger version

Name:	DSCI0495.jpg
Views:	106
Size:	114.6 KB
ID:	1972737   Click image for larger version

Name:	DSCI0521.jpg
Views:	109
Size:	156.6 KB
ID:	1972738   Click image for larger version

Name:	DSCI0547.jpg
Views:	115
Size:	174.7 KB
ID:	1972739  

Click image for larger version

Name:	DSCI0492.jpg
Views:	117
Size:	172.3 KB
ID:	1972740   Click image for larger version

Name:	DSCI0527.jpg
Views:	104
Size:	154.5 KB
ID:	1972741   Click image for larger version

Name:	DSCI0548.jpg
Views:	106
Size:	201.5 KB
ID:	1972742  

Click image for larger version

Name:	DSCI0483.jpg
Views:	114
Size:	165.6 KB
ID:	1972743   Click image for larger version

Name:	DSCI0522.jpg
Views:	100
Size:	134.9 KB
ID:	1972744   Click image for larger version

Name:	DSCI0549.jpg
Views:	103
Size:	179.6 KB
ID:	1972745  

Click image for larger version

Name:	DSCI0485.jpg
Views:	109
Size:	170.1 KB
ID:	1972746   Click image for larger version

Name:	DSCI0524.jpg
Views:	96
Size:	157.5 KB
ID:	1972747   Click image for larger version

Name:	DSCI0550.jpg
Views:	107
Size:	165.6 KB
ID:	1972748  

Click image for larger version

Name:	DSCI0496.jpg
Views:	111
Size:	140.0 KB
ID:	1972749   Click image for larger version

Name:	DSCI0551.jpg
Views:	103
Size:	175.6 KB
ID:	1972750   Click image for larger version

Name:	DSCI0481.jpg
Views:	122
Size:	142.4 KB
ID:	1972751  

Click image for larger version

Name:	DSCI0525.jpg
Views:	96
Size:	145.9 KB
ID:	1972752   Click image for larger version

Name:	DSCI0552.jpg
Views:	150
Size:	195.9 KB
ID:	1972753   Click image for larger version

Name:	DSCI0563.jpg
Views:	106
Size:	215.4 KB
ID:	1972754  

Click image for larger version

Name:	DSCI0505.jpg
Views:	111
Size:	159.7 KB
ID:	1972755   Click image for larger version

Name:	DSCI0504.jpg
Views:	117
Size:	106.3 KB
ID:	1972756   Click image for larger version

Name:	DSCI0532.jpg
Views:	100
Size:	141.2 KB
ID:	1972757  

Click image for larger version

Name:	DSCI0559.jpg
Views:	108
Size:	166.3 KB
ID:	1972758   Click image for larger version

Name:	DSCI0487.jpg
Views:	117
Size:	121.0 KB
ID:	1972759   Click image for larger version

Name:	DSCI0529.jpg
Views:	105
Size:	152.3 KB
ID:	1972760  

Click image for larger version

Name:	DSCI0530.jpg
Views:	117
Size:	139.3 KB
ID:	1972761   Click image for larger version

Name:	DSCI0558.jpg
Views:	106
Size:	194.0 KB
ID:	1972762   Click image for larger version

Name:	DSCI0494.jpg
Views:	121
Size:	171.3 KB
ID:	1972763  

Click image for larger version

Name:	DSCI0533.jpg
Views:	102
Size:	188.7 KB
ID:	1972764   Click image for larger version

Name:	DSCI0557.jpg
Views:	113
Size:	213.2 KB
ID:	1972765   Click image for larger version

Name:	DSCI0502.jpg
Views:	115
Size:	222.0 KB
ID:	1972766  

Click image for larger version

Name:	DSCI0503.jpg
Views:	107
Size:	197.4 KB
ID:	1972767   Click image for larger version

Name:	DSCI0528.jpg
Views:	102
Size:	158.7 KB
ID:	1972768   Click image for larger version

Name:	DSCI0556.jpg
Views:	104
Size:	200.2 KB
ID:	1972769  

Click image for larger version

Name:	DSCI0480.jpg
Views:	123
Size:	200.0 KB
ID:	1972770   Click image for larger version

Name:	DSCI0513.jpg
Views:	105
Size:	182.2 KB
ID:	1972771   Click image for larger version

Name:	DSCI0515.jpg
Views:	101
Size:	141.6 KB
ID:	1972772  

Click image for larger version

Name:	DSCI0555.jpg
Views:	113
Size:	175.2 KB
ID:	1972773   Click image for larger version

Name:	DSCI0497.jpg
Views:	125
Size:	152.6 KB
ID:	1972774   Click image for larger version

Name:	DSCI0553.jpg
Views:	111
Size:	147.5 KB
ID:	1972775  

Click image for larger version

Name:	DSCI0554.jpg
Views:	108
Size:	190.8 KB
ID:	1972776   Click image for larger version

Name:	DSCI0500.jpg
Views:	119
Size:	168.8 KB
ID:	1972777   Click image for larger version

Name:	DSCI0534.jpg
Views:	103
Size:	154.4 KB
ID:	1972779  

Click image for larger version

Name:	DSCI0562.jpg
Views:	108
Size:	194.6 KB
ID:	1972780   Click image for larger version

Name:	DSCI0501.jpg
Views:	135
Size:	171.1 KB
ID:	1972781   Click image for larger version

Name:	DSCI0561.jpg
Views:	112
Size:	200.0 KB
ID:	1972783  

Click image for larger version

Name:	DSCI0498.jpg
Views:	130
Size:	163.9 KB
ID:	1972784   Click image for larger version

Name:	DSCI0560.jpg
Views:	117
Size:	211.5 KB
ID:	1972785   Click image for larger version

Name:	DSCI0539.jpg
Views:	119
Size:	150.8 KB
ID:	1972792  

__________________

157.7DB...CAN'T STOP THE ROCKs.....
2013=> 158.7DB
basic is offline   Reply With Quote
Old 19-04-11, 21:45   #18
basic
Competitor CNCA

Stage 5
 
basic's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 388
Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: COMPETITIE SPL- 17 APRILIE-INTALNIREA PASIONATILOR CAR AUDIO

Alte poze:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCI0509.jpg
Views:	113
Size:	156.5 KB
ID:	1972795   Click image for larger version

Name:	DSCI0511.jpg
Views:	103
Size:	151.1 KB
ID:	1972796   Click image for larger version

Name:	DSCI0512.jpg
Views:	113
Size:	196.1 KB
ID:	1972797  

Click image for larger version

Name:	DSCI0536.jpg
Views:	115
Size:	178.2 KB
ID:	1972798   Click image for larger version

Name:	DSCI0537.jpg
Views:	106
Size:	173.9 KB
ID:	1972799   Click image for larger version

Name:	DSCI0538.jpg
Views:	108
Size:	164.1 KB
ID:	1972800  

Click image for larger version

Name:	DSCI0564.jpg
Views:	108
Size:	190.5 KB
ID:	1972801   Click image for larger version

Name:	DSCI0565.jpg
Views:	110
Size:	209.6 KB
ID:	1972802  
basic is offline   Reply With Quote
Old 20-04-11, 21:02   #19
Bigu

Stage 5
 
Bigu's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 4,762
Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]
Default Re: COMPETITIE SPL- 17 APRILIE-INTALNIREA PASIONATILOR CAR AUDIO

Quote:
Originally Posted by basic View Post
1.GIDEA RADU-Vw Polo 148.8db[/b]2 X Amplificator Digital Designs M1b de 1500w@1ohm si sub Digital Designs 9515f si 3 acumulatori Powercell 3000 .Un sistem "de duminica" asa cum l-am numit eu deoarece cei care il cunosc pe Bigu stiu ca el are niste bunatati,galbejoare care le asteptam sa performeze in competitii de spl.Insa uite ca cu acesti sistem daily driver s-a scos un super scor.Oricum la competitie Bigu ne-a facut o alta promisiune care speram cei pasionati sa se indeplineasca si aceea de a organiza si o etapa CNCA la atelierul lui.Bravo Bigu !
ca sa fiu si eu in rand cu lumea...
Bigu is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -