golfuletz asta e cu taximetristi si soferi de camioane trolebuze autobuze, nu-i bine sa te pui, sincer. tot timpul mi-o fo frica de ei,cu ei mai bine-i lasa sa se duca
wannadie: eu am semnat procesul verbal in care scrie asa, acuma m-am uitat,nesemnalizare in shimbarea benzii.
atat
bine scrie mai detalia, azi in data x pe teodor mihali in dreptul statiei, bla bla subsemnatul a schimbat banda fara sa semnalizeze intentia.si mi-o dat 500 de mii si am platit 250
mi se rupea, putea sa-mi dea 3 mil maxim pentru neoprire la stopu de jos de pe dorobantilor, sa-mi ia permisu 3 luni sau sa-l anuleze si atat
si imi cumparam bicicleta si faceam miscare
casco m-am uitat a expirat in data de 16 feb 2006
acuma asta e
oi mai reparao o data si oi da kilametraju pe la vreo 120 de mii de km sau mai putin si ii cumpar alte jenti si oi maritao, si asta e
faptul e consumat, n-am ce face
chestia o fo ca ala putea a alcool si nu l-o dus la probe de sange, asta-i ce mie nu mi clar, da atuncea pe moment n-am fost atent ca sambata am o nunta ff importanta, eram in masina cu 3 femei ce erau terminate tremurau de spaima si alea alea si imi tot tocau nervii cu tot felul de idiotenii, apoi l-am chemat pe tata sa vina cu lada ca n-am mai crezut ca pot merge cu masina si o venit mama...si erau 4 la politie
si ....
daca aveti accident expediati femeile acasa ca in asemenea cazuri vei turba de gura lor, fiecare va zice altceva..
da inca o intrebare: daca erau martore de ce nu le-o pus si pe ele sa dea atuncea declaratie de ce ne-o chemat pe toti inca o data luni dimineata?