Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLVO > Alte discutii Volvo

View Poll Results: Merita VOLVO un loc mai special pae acest forum??? asa ca Mertz. Audi. Opel. etc?
Da, merita!!!! 44 93.62%
Nu, nu merita 3 6.38%
Voters: 47. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 23-02-07, 19:47   #1
nk_12321

Stage 4

Angry Oare VOLVO nu merita si el un loc special pe forum asa cum au marcile importante???

De ce nu are VOLVO un subforum ca pana la urma a facut multe pentru dezvoltarea pietei auto.....

Prin ce este mai importanta Lancia sau altele????????? Vreau sa precizez ca nu am nimic personal cu Lancia, posesorii de Lancia sau producatorii de Lancia.

Pana la urma VOLVO are o istorie impresionanta a fost si este unul dintre marii "inventatori" de sisteme de siguranta si un adevarat "spargator" de recorduri deci eu consider ca si noi, soferii de VOLVO meritam un loc pe acest forum.

NU MAI VREM LA GRAMADA!!!!!!!!!!!!

Last edited by nk_12321; 23-02-07 at 19:51.
nk_12321 is offline  
Old 24-02-07, 12:31   #2
nk_12321

Stage 4

Exclamation Re: Oare VOLVO nu merita si el un loc special pe forum asa cum au marcile importante?

Penru cei care nu stiu nimic despre VOLVO am aici niste date interesante:

In 1966 VOLVO intra in Cartea Recordurilor ca fiind masina care a parcurs cei mai multi km.-> 3 572 342 km (acest record nu a fost doborat inca)

Inca de la inceput VOLVO s-a axat pe siguranta: acum 20 ani VOLVO inventeaza si introduce centura in 3 puncte (pe care o avem acum toti in masini) cam prin 1994 volvo lanseaza VOLVO 850 singura masina cu Airbag lateral.

In 2004 VOLVO XC90 este declarat cel mai bine vandut SUV european din USA, depasind BMW, Mertz sau alte companii mult mai bine cotate. <<USA este cea mai pretentioasa piatza de SUV-uri din lume>>

Pentru mai multe informatii despre compania VOLVO puteti vizita:http://en.wikipedia.org/wiki/Volvo

Sper ca s-a inteles de ce consider ca VOLVO artrebui sa aiba propriul folderas pe acest forum.

Va rog sa votati..... iar cei care au facut-o deja multumesc
nk_12321 is offline  
Old 24-02-07, 12:45   #3
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
Default Re: Oare VOLVO nu merita si el un loc special pe forum asa cum au marcile importante?

Nu este desconsiderata marca, stai linistit. Problema e ca nu sunt multi proprietari de Volvo pe forum (sau cel putin nu se arata).

O sa luam in considerare crearea unei sectiuni dedicate Volvo !
Old 24-02-07, 12:48   #4
nk_12321

Stage 4

Talking Re: Oare VOLVO nu merita si el un loc special pe forum asa cum au marcile importante?

Quote:
Originally Posted by Gabi View Post
Nu este desconsiderata marca, stai linistit. Problema e ca nu sunt multi proprietari de Volvo pe forum (sau cel putin nu se arata).

O sa luam in considerare crearea unei sectiuni dedicate Volvo !
Multumesc
nk_12321 is offline  
Old 26-02-07, 15:24   #5
dmn

Stage 1

dmn's Avatar

Default Re: Oare VOLVO nu merita si el un loc special pe forum asa cum au marcile importante?

eu sint posesor de VOLVO! si nu degeaba au ca motto : FOR LIFE!
nu cred sa mai schimb marca vreodata!
eu unul as fi incantat de crearea unui subforum! am f multe informatii interesante pt detinatorii marcii si in special pt cei de S40 Phase 1.
dmn is offline  
Old 26-02-07, 21:21   #6
TheEnZo

Stage 5

TheEnZo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Eu zic ca merita si Volvo un loc special pe forum !
Eu am Volvo doar de 2 saptamanii si am ramas impresionat de manevrabilitate si de fiabilitatea masini ! Si de cate dotarii are la varsta ei.

Date de contact dezmembrari skoda :
0764 616 000 / [email protected]

Schimb o multitudine de piese ramase in urma dezmembrari a trei skoda octavia 2 1.9tdi cu o masina de cilindrie mica . ( Gen Fiat Seicento, Punto, Opel Corsa B ... etc.)
TheEnZo is offline  
Old 27-02-07, 21:37   #7
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

...subscriu
yknot is offline  
Old 02-03-07, 18:07   #8
nk_12321

Stage 4

Interesant.... vad ca a fost un vot contra..... poate "proprietarul" ne poate explica de ce este contra??
nk_12321 is offline  
Old 17-03-07, 16:26   #9
-LEXION-

Stage 5

printre cele mai bune masini car exista. Am fost uimit cat de usor se conduce, si ce bine merge pe drumurile noastre....nu cred ca am sa mai schimb marca cat timp eu decid ce sa cumpar.

Banuiesc ca pe 4tuning nu exista subforum VOLVO, deoarece nu multa lume este poasesoare de VOLVO de aici....si in general, e mai exclusiva marca , mai ales printre tineri
-LEXION- is offline  
Old 17-03-07, 17:08   #10
nk_12321

Stage 4

Quote:
Originally Posted by -LEXION- View Post
Banuiesc ca pe 4tuning nu exista subforum VOLVO, deoarece nu multa lume este poasesoare de VOLVO de aici....si in general, e mai exclusiva marca , mai ales printre tineri

Din pacate asha e in Romania persoanele mai invarsta conduc VOLVO dar sunt shi exceptii

LEXION nu eshti sigurul care NU MAI SCHIMBA ACEASTA MARCA

VOLVO FOR LIFE

nk_12321 is offline  
Old 19-03-07, 14:09   #11
TheEnZo

Stage 5

TheEnZo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Wink Re: Oare VOLVO nu merita si el un loc special pe forum asa cum au marcile importante?

Oricum poate o sa avem si noi un subforum chiar daca suntem mai putini ... si la subforumul porsche eu am vazut doar 3 masini ...
TheEnZo is offline  
Old 22-03-07, 17:38   #12
Malos

Stage 5

Malos's Avatar

Uitati ce poate sa zica un user de pe forum din Rm.Valcea : " nu stiu dar daca m`ai pune sa aleg intre vw si volvo ....aleg vw...de cand face volvo masini?:P "
Malos is offline  
Old 22-03-07, 17:53   #13
nk_12321

Stage 4

Quote:
Originally Posted by Malos View Post
Uitati ce poate sa zica un user de pe forum din Rm.Valcea : " nu stiu dar daca m`ai pune sa aleg intre vw si volvo ....aleg vw...de cand face volvo masini?:P "
Oare de cate ori a mers baiatul asta cu un VOLVO ca sa nu mai zic de condus.......
nk_12321 is offline  
Old 22-03-07, 17:55   #14
Malos

Stage 5

Malos's Avatar

Nush dar a devenit totul trist...parca mi-a picat cerul in cap cand am vazut ce-a scris
Malos is offline  
Old 22-03-07, 18:00   #15
nk_12321

Stage 4

Quote:
Originally Posted by Malos View Post
Nush dar a devenit totul trist...parca mi-a picat cerul in cap cand am vazut ce-a scris
E... asta e...... sunt unii care vorbesc ceia ce nu shtiu
nk_12321 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -