Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Drift Section - Sideways Action

Drift Section - Sideways Action Totul despre Drift: Proiecte, Evenimente, Poze, Filme, etc.

Reply

Thread Tools
Old 12-12-07, 17:49   #1
Tengu

Stage 5

Tengu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Kamikaze Racing Team]
Exclamation Romania participa la campionatul de drift al Angliei BDC

Pentru sezonul 2008 PerformanceZone va reprezenta tara noastra la British Drift Championship in UK.

EDC si BDC sunt campionatele de top din Anglia si S14-le portocaliu cu cohones, din Ro, va fi prezent !!!

Sunt in total 6 runde din care numai 5 vor conta pentru puncte, concurenta foarte puternica si un nivel de drift apropiat de cel din Japonia !

29 March, Teesside Autodrome, Middlesborough.
26 April, Llandow, Wales.
31 May, Norfolk Arena, Kings Lynn.
21 June, Teesside Autodrome, Middlesborough.
19 July, Lydd International Raceway, Kent.
23 August, Stowe circuit, Silverstone.

O sa va tin la curent cum decurg lucrurile in 2008 !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	normal_drift_ob_2007_091.jpg
Views:	399
Size:	35.2 KB
ID:	406204  
Old 12-12-07, 17:56   #2
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
Default Re: Romania participa la campionatul de drift al Angliei BDC

geana blana fratimiu ai grija acolo poate ajung si eu la vre`o etapa
GolfuletzS is offline   Reply With Quote
Old 18-12-07, 21:05   #3
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]
Thumbs up Re: Romania participa la campionatul de drift al Angliei BDC

Succes, imi plac steagurile
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 20-12-07, 01:34   #4
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

bafta Tengu , succes Romania

astept detalii mai exacte cu locatia si desfasurarea etapei pentru a putea sustine LIVE echipa
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 22-12-07, 15:15   #5
23-LowRider

Stock

Putem sa o facem.Sunt sugur de asta......Romania(Dacia)......s-a zis cu ele
23-LowRider is offline   Reply With Quote
Old 01-02-08, 23:25   #6
3B_S2

Stage 4

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

ma da putzin va poate pasa ca un roman de-a nostru o sa participe la un campionat de prestigiu din Anglia,el singur ii echipa ROMANIEI de drift.

DK Tengu os.
3B_S2 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-08, 02:33   #7
Hexer

Stage 5

Hexer's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by 3B_S2 View Post
ma da putzin va poate pasa ca un roman de-a nostru o sa participe la un campionat de prestigiu din Anglia,el singur ii echipa ROMANIEI de drift.
Acum sa fim realisit, cu masina asta si cu technica o sa fie foarte greu de a fece ceva remarcat, numai pentru experienta merge acolo, ca sa invete, pentru asta este una din cele mai bune locuri. Dupa parerea mea vazant ceilaltii.
Sa dovedeazca ca gresesc, urez noroc si vara sper ca ma intalanesc cu el la vreun concurs.
Hexer is offline   Reply With Quote
Old 02-02-08, 13:16   #8
3B_S2

Stage 4

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by Hexer View Post
Acum sa fim realisit, cu masina asta si cu technica o sa fie foarte greu de a fece ceva remarcat, numai pentru experienta merge acolo, ca sa invete, pentru asta este una din cele mai bune locuri. Dupa parerea mea vazant ceilaltii.
Sa dovedeazca ca gresesc, urez noroc si vara sper ca ma intalanesc cu el la vreun concurs.
dude masina crede-ma ca e zi shiiit,omu e talentat cu caru,tehnica este(in crestere permanenta).
Old 02-02-08, 15:36   #9
Hexer

Stage 5

Hexer's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
dude masina crede-ma ca e zi shiiit,omu e talentat cu caru,tehnica este(in crestere permanenta).
Am scris, cu masina cu care era la Mariapocs nu prea avea sanse intre ceilalti, mai ales ca anul asta au facut multe masini de peste 500 cai pentru BDC (motoare skyline, supra, V8-uri in s13-14-15).
Partea de cum conduce nu vreua sa comentez, anul asta vom afla anul asta.
Nu vreau sa fiu rautacios, numai realist, mai ales cand uni merg cu 2-3 motoare, diferentuale si cutii de schimb si zeci de cauciucuri pe 18" noi noute numai pentru drift, pentru acele 5 minute 3-400 de euro.
Si sa nu uitam, inca nu cunoaste masina ultima data, mai ales daca acuma mai umblat la ea, de asta am scris ca nu astept mult de la el, dar sunt fericit ca este macar un drifter in romania care ia serios sportul motor.

Asta era anul trecut, de atunci majoritatea e mai puternic si mai echilibrat.

http://www.drifter.hu/video/videoPla...p?video_id=306
http://www.drifter.hu/video/videoPla...p?video_id=289

Ps. nu trebue sa vi tu sa aperi pe tengu, nu cred ca e cazul.
Old 02-02-08, 21:09   #10
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

daca ai nevoie de alti membri in echipa, ma ofer
iasi_drifter is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 00:38   #11
3B_S2

Stage 4

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

[QUOTE=Hexer;1330565]Am scris, cu masina cu care era la Mariapocs nu prea avea sanse intre ceilalti, mai ales ca anul asta au facut multe masini de peste 500 cai pentru BDC (motoare skyline, supra, V8-uri in s13-14-15).
Nu vreau sa fiu rautacios, numai realist, mai ales cand uni merg cu 2-3 motoare, diferentuale si cutii de schimb si zeci de cauciucuri pe 18" noi noute numai pentru drift, pentru acele 5 minute 3-400 de euro.
Si sa nu uitam, inca nu cunoaste masina ultima data, mai ales daca acuma mai umblat la ea, de asta am scris ca nu astept mult de la el, dar sunt fericit ca este macar un drifter in romania care ia serios sportul motor.

Ps. nu trebue sa vi tu sa aperi pe tengu, nu cred ca e cazul.[/QU
what ever,my mistake.case close.lost but not last.so go on beeing a wenker.pa moshule,spor la tot ce faci,ce zic io si ce pricepi tu.
Old 03-02-08, 17:07   #12
Tengu

Stage 5

Tengu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Mersi 3B_2S, pentru incurajari

Cat despre Hexter ce sa zic .... el comenteaza si se pricepe mai bine ca oricine la orice este legat de drift Hexter nu cred ca esti tu in masura sa ma evaluez pe mine .... si daca o sa ma duc in orice campionat o sa ma duc sa castig nu asa de umplutura cum sustii tu ! (cea ce este foarte jignitor...) cat despre costuri, cauciucuri etc nu tre sa iti faci probleme ca doar nu ti-am cerut tie.

M-am saturat de toate comentariile astea de expert din partea ta, aminteste-ti nici macar nu ne cunoastem personal si tu iti permiti sa arunci afirmatii in stanga si in dreapta..... mi se pare putin deplasat.

Te rog sa lamuresti pe toata lumea inclusiv pe mine care este experienta ta in drifting ca sa ma lamuresc si eu de unde vin toate explicatiile pe care le dai si toate afirmatiile pe care le faci ???
Tengu is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 19:34   #13
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]

de la tokyo drift ii vin explicatiile! bafta ! sper sa ajungi cat mai departe !
DolusD is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 21:52   #14
Keisuke
Kamikaze Racing Team Member

Stage 5

Keisuke's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Kamikaze Racing Team]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by Hexer View Post
Am scris, cu masina cu care era la Mariapocs nu prea avea sanse intre ceilalti, mai ales ca anul asta au facut multe masini de peste 500 cai pentru BDC (motoare skyline, supra, V8-uri in s13-14-15).

Ps. nu trebue sa vi tu sa aperi pe tengu, nu cred ca e cazul.
Nu cred ca are nevoie sa fie "aparat" , e chiar descurcaret si isi poate purta singur de grija ..stii tu vorba aia ...pana la urma fiecare cu ... ..capitala lui.
Keisuke is offline   Reply With Quote
Old 04-02-08, 00:38   #15
Hexer

Stage 5

Hexer's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by Tengu View Post
Mersi 3B_2S, pentru incurajari

Cat despre Hexter ce sa zic .... el comenteaza si se pricepe mai bine ca oricine la orice este legat de drift Hexter nu cred ca esti tu in masura sa ma evaluez pe mine .... si daca o sa ma duc in orice campionat o sa ma duc sa castig nu asa de umplutura cum sustii tu ! (cea ce este foarte jignitor...) cat despre costuri, cauciucuri etc nu tre sa iti faci probleme ca doar nu ti-am cerut tie.

M-am saturat de toate comentariile astea de expert din partea ta, aminteste-ti nici macar nu ne cunoastem personal si tu iti permiti sa arunci afirmatii in stanga si in dreapta..... mi se pare putin deplasat.

Te rog sa lamuresti pe toata lumea inclusiv pe mine care este experienta ta in drifting ca sa ma lamuresc si eu de unde vin toate explicatiile pe care le dai si toate afirmatiile pe care le faci ???

Din pacate eram inteles gresit, mi se pare foarte bine ca este un roman care incearca sa faca ceva in domeniul driftului, mai ales ca in afara tarii. Asta este si mai frumos din cauza ca nu prea stiu alti romani care participa la orice alt competitie motor sport peste granite. Deci nu am venit, sau am scris cu tendinta de a te enerva sau jigni, am scris ideile mele, si ce am vazut deocam data.
Pana acuma am vazut de la tine 2 masini performante (mai ales RX-ul) aflate in europa si S14-Skyline in Africa. Nu vreau sa comentez cum ai mers in campionatul din ungaria (asta am vazut, eram acolo), sau de ce nu erai 100%, evident aveai motiv (masina noua, pista lunga).
Cat despre de unde stiu si ce despre drift, nu de pe internet, din pacate inca nu sunt in stare sa particip dar sper ca asta sa schimba, probleme la partea financiara.

Ps. eu nu am atacat pe tine, poate ca era un pic eneravant, asta poate din cauza ca nu sunt roman si nu simt greutatea cuvintelor asa de bine, am scris cu intentie buna posturile...dar daca vrei, iti asigur ca nu o sa postez nici o data...

Cu respect.
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -