26-07-08, 17:31
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Old School Cars]
|
Despre nesimtirea UNOR motociclisti de pe la noi
Eram pe jos, pe Copou, la o plimbare. Era prea frumos afara ca sa pierd ocazia. N-am avut norocul sa ma bucur prea mult, pentru ca la un moment dat aud un sunet de motor de motocicleta in limitare, coborand inspre Universitate din rond. Romanul nostru se opreste la un moment dat, se urca pe trotuar, si coboara turand motorul in limitare de fiecare data cand intalneste pe cineva circuland neregulamentar si fara nici un drept pe trotuar, fie ca sunt mosneguti de 80 de ani, sau copii cu bicicleta. Nu conteaza. El e pe motor... Se termina trotuarul, intra pe strada, continuand acelasi comportament. Mai tarziu, apucasem sa ajung la masina, si coboram Copoul, relativ incet. Acelasi tip, in spatele meu, turand in nestire motorul pana-n plafonare. La un moment dat, se hotaraste el ca e prea rapid pentru cele doua benzi si intra in depasire pe dreapta mea, intre mine si masinile parcate langa parcul Copou. Poate sunt singurul, dar cred ca-i cam destul. Prea sunteti deasupra muritorilor de rand care conduc "cutii pe patru roti". Ajunge ! Intrati in rand cu lumea si invatati sa respectati si pe ceilalti participanti la trafic, pentru ca nu sunteti chiar cu nimic mai presus. Si daca noi, soferii, am fi atat de inapti cum va inchipuiti cativa dintre voi, atunci chiar ati ajunge in spitale mai repede decat mustele la..., pentru ca nu suntem cu nimic datori sa avem grija atunci cand conduceti pe Independentei cu 200 km/h sau depasiti pe dreapta. E o chestiune de respect, la urma urmei. Aviz doritorilor de publicitate pe Copou...
|
26-07-08, 19:21
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Re: Despre nesimtirea UNOR motociclisti de pe la noi
Ma da rau esti  )) Sa stii ca ai perfecta dreptate!!! Ma subscriu si eu tuturor celor spus de ZyZ...motociclistii ar trebui sa invete sa respecte putin participantii la trafic...din cate stiu cand nu avem loc pe unde trece stam si asteptam in spatele masinii din fata...nu incalcam linia dubla ca avem 2 roti sau nu ne bagam prin dreapta si indoim oglinda ca avem 2 roti...totusi putin respect...
|
|
|
26-07-08, 19:53
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
subscriu ! cu o precizare insa.. UNII ... motociclisti.. pentru ca la fel ca si intre soferi.. exista clasificari  de multe ori cei care abia si-au luat motor.. se sparg in figuri... dar exista si mici exceptii..
repet.. nu e o generalizare .. cu totii suntem pasionati de motorsport si incercam .. fiecare in felul sau .. sa ne vedem de condus. Dusmania asta intre soferi si motociclisti.. e de f multa vreme.. dar o dezvolta doar cei fara experienta in condus.. atat. Daca ai fi cu 5 secunde mai atent sau mai civilizat.. ai invata ce inseamna sa conduci si sa respecti participantul de langa tine. abia atunci nu ar mai exista discutii si totul ar fi un motorsport unit.
drum uscat
|
|
26-07-08, 20:11
|
|
 Stage 5
|
nu-i bai....maine poimaine vezi topic gen: R.I.P. ics sau igrec...si-o fac cu mana lor...nu vreau sa-mi sara in cap motociclistii dar in afara de cei oldschool toti sunt o apa si-un pamant....si ma refer la cei cu motoare de viteza si care pe de-asupra mai conduc si fara permis...
este doar opinia mea...
|
|
26-07-08, 20:32
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by slip
de multe ori cei care abia si-au luat motor.. se sparg in figuri... dar exista si mici exceptii..
Dusmania asta intre soferi si motociclisti.. e de f multa vreme.. dar o dezvolta doar cei fara experienta in condus.. atat. Daca ai fi cu 5 secunde mai atent sau mai civilizat.. ai invata ce inseamna sa conduci si sa respecti participantul de langa tine. abia atunci nu ar mai exista discutii si totul ar fi un motorsport unit.
|
Perfect adevarat. Nu e vorba de dusmanie aici, pentru ca daca ar fi fost, n-am mai fi participat atatia soferi la inmormantarea lui Ovidiu (odihneasca-se in pace), de exemplu, ci doar de respectarea unor principii de minim bun simt in trafic si chiar in afara lui (omu' nostru' era in mijlocul trotuarului). Pacat ca eticheta multora e decisa de multe ori de cei putini.
|
|
|
28-08-08, 15:11
|
|
 Stage 4
|
Din cauza lor, a motociclistilor avem toti de suferit... Politia impreuna cu primaria ne pregateste ceva "frumos". Ar trebui sa le "multumim" pt spectacolul dat in fiecare seara prin fundatie si copou. Cititi aici: http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/...te_161868.html
Cu respect
|
|
|
28-08-08, 22:17
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Politia ar trebui mai degraba sa studieze alaturi de cei de la primarie posibilitatea de a amenaja un mini-circuit...macar 2-3 zile pe saptamana. In felul asta "reisarii" isi vor afla limitele, vor pocni masinile cumparate de taticu' si se vor potoli (sper). Si dupa ce se potolesc aia vom avea si noi loc...si vom fi mai putin stresati cand mergem pe strada. Camerele alea ne vor taxa tot pe noi, muritorii de rand cand depasim viteza cu cativa km...aia care acum sunt zmei si au tot felul de relatii vor continua in acelasi fel.
ZyZ in mod normal nu instig la chestii de genul asta, dar nu ai simtit dorinta de a frana puternic in fata "boomului sonic" si sa-l vezi cum se da de-a berbeleacul? Greu ma stapanesc uneori in situatii de genul asta.
|
|
|
28-08-08, 22:36
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Doar motociclistii sunt cei vinovati ... sunt multi dintre voi cei care scrieti pe aici ce va turati motoarele masinilor ce le conduceti zi de zi pe Copou si pe alte strazi adiacente ... si va laudati... Nu e rost sa dau nume sau nr de masini ... dar ... Hai ... sa fim seriosi ... !
|
28-08-08, 22:43
|
|
 Stage 5
|
Un motociclist are sanse mai mari sa piarda controlul "bombei" si sa o scape pe trotuar, in felul asta accidentand pe cineva foarte grav. Mai ales ca ei coboara cu 200+ pe Copou, dar masinile membrilor de pe forum merg ceva mai linistit...pentru ca suntem civilizati
|
|
|
28-08-08, 23:10
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by bmwh548
masinile membrilor de pe forum merg ceva mai linistit...pentru ca suntem civilizati 
|
Nevoie mare!
|
|
|
28-08-08, 23:47
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Iti propun sa iti dai singur report pentru off-topic. Nu stiu despre cine vorbesti, dar toti cei pe care-i cunosc eu de pe forumul asta sunt, intr-adevar, civilizati. bmwh548, in legatura cu motoristul nostru, eram pe jos, la o plimbare, pe Copou. El trecuse de mine cand isi incepuse plimbarea pe trotuar printre babute.
|
|
|
29-08-08, 11:54
|
|
 Stage 5
|
E pacat de masina ta ZyZ...dar unii merita sa li se puna niste "piedici" in trafic. Pentru din astia as lua un Moskvich sau o Volga...
|
|
|
30-08-08, 21:35
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan]
|
hai radule ca si tu mai faci ceva zgomot, dar aici e vorba doar de comportament neadecvat pe carosabil, adica felul tampit in care merg motociclistii....nu toti, dar majoritatea....
|
31-08-08, 09:54
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Nu era vorba de zgomot, ca era totusi in miezul zilei, nu dormea nimeni, etc. Dar PE TROTUAR, turand motorul ca sa se dea lumea din calea lui (si pe Copou stii ca se mai plimba si bunicuti). Asta mi s-a parut extrem. Criminal e ca romanul dupa ce s-a terminat trotuarul, a continuat drumul pe strada, la ralanti.
|
|
|
09-09-08, 15:37
|
|
Stage 2
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by manolica76
nu-i bai....maine poimaine vezi topic gen: R.I.P. ics sau igrec...si-o fac cu mana lor...nu vreau sa-mi sara in cap motociclistii dar in afara de cei oldschool toti sunt o apa si-un pamant....si ma refer la cei cu motoare de viteza si care pe de-asupra mai conduc si fara permis...
este doar opinia mea...
|
nu pot sa cred ca generalizezi in halul asta .. fratele meu are motor speed .. si conform spuselor tale ar trebui sa mearga cu 200 + pe copou dar el in oras nu trece de 60 ... si chiar si asa era sa cada de nenumarate ori din cauza unor soferi ca tine care stiu sa comenteze aiurea pe forum dar nu stiu ca la masina mai exista si oglinzi ... si asta ca sa nu mai zic ca dupa ora 22 copoul parca e pista de raliuri .. stati si voi seara pe copou si o sa vedeti cine merge mai periculos .. motociclistii sau toti baietii si fetele de bani gata (SPY) cu x5 vw tuareg, omega, scirocco  etc sau motociclistii. Intr-adevar or mai fi 2-3 motociclisti care se dau pe o roata pe copou si merg ca idiotii dar de aici pana la a generaliza si a indemna sa pui frana brusc in fata unui motociclist ar trebui sa fie cale lunga .. dar na , fiecare cu cat il duce mintea
|
|
|
|
|