Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Closed Thread

Thread Tools
Old 11-05-05, 14:55   #1
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]
Default Accident in Bucium?

astazi cand am iesit de la scoala, treceau 2 ambulante dinspe bucium inspre casa sindicatelor. aveau semnalele in functiune si erau destul de grabite.. accident rutier? stie cineva ceva?
LaMishto is offline  
Old 11-05-05, 15:39   #2
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Holy stie mai multe...Intradevar o dacie papuc era acordeon.. Detalii va ofera el!
Singurelu is offline  
Old 11-05-05, 23:45   #3
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

da am ajuns la cateva minute dupa ce s-o intamplat accidentu nu e este mult de zis ... prefer sa nu mai vad niciodata asa ceva . Dacie (papuc nu-s sigur) cu o duba (iar nush ce marca era )si confuzia nu e data de necunostinta mea in domeniu ci din simplu fapt ca dacia era redusa la dimensiunea unei valize iar duba mai ramase jumate din ea. Duba nu mai avea nici motor nici nimic , parbrizu spart stalpii super indoiti era conserva .. de dacie chiar nu mai am ce spune ..nici nu-ti dadeai seama ca ar fi putut fi masina vreodata acel morman de fiare. Aceeasi curba care era sa ma omoare si pe mine a mai facut inca cateva victime si n-or sa fie ultimele daca autoritatile nu fac nimic !
In acea portiune strada este inclinata invers fata de cum ar trebui in curba + sunt niste denivelaricare te arunca pe contrasens , in afara de asta asfaltul are aderenta foarte scazuta ar trebui refacut toata soseaua pe portiunea aia.
Oricum acum o luna au reparat drumul Iasi-Vaslui si acum arata ca inainte de reparatie...
- Copyright 2025 4Tuning -