crys...ce sa spun.. abia la ora asta am vazut ce ai scris...

iti multumesc k tu ma consideri "prieten" si nu amic...
pun pariu k nu e aia ordinea.. oricum nu conteaza...

important e k suntem acolo...
anu asta am cunoscut multa lume.. mult mai multa decat imi imaginam..
sa zicem ... in proportie de 55-60% au fost super baieti

... eu sunt un tip mai mult realist decat visator sau intelegator sa zic asa...
procentul ala care lipseshte.. e format din cateva personaje care nu conteaza...si tocmai de aceea nu vreau sa vb despre ei..
asa.. deci..baietii astia super de care vb.. si-au castigat respectul fatza de mine..si sper si eu sa fi facut la fel
am incercat pe cat posibil sa fiu de ajutor.. daca am reusit..atunci sunt super multumit .. nu imi doream altceva mai mult decat sa ajut..
k am mai cunoscut cate unul pe ici pe colo... nu poate sa fie decat un plus..
imi pare bine k fac parte din comunitatea asta..de "oameni" si ar mai fi inca o kestie.. lumea spune k noi moldovenii...suntem mai saraci k restul... poate o fi ..poate nu.. dar un lucru stiu sigur ... suntem mult mai uniti si mai sufletishti decat toti din tara asta..
zilele trecute a fost sf andrei... nu am avut cum sa dorm... numai telefoane..mesaje... etc etc etc... deci sunt oameni care..kiar le pasa de mine..sau si-au adus aminte de mine..de la cel mai indepartat dusman pana la cel mai apropiat necunoscut ... mi-au urat la multi ani.. si sunt fericit.. asa.. si am sunat si eu la randul meu ... pe cativa prieteni.. printre care si un coleg de club.. si i-am urat la multi ani..undeva pe la ora 3 dupa amiaza..si mi-a zis asa.. " frate...sa mor eu..am si uitat k e ziua mea.. tu esti primul care imi zice la multi ani... pe ziua de azi... stii tu.. la noi aici in bucuresti.. lumea e mult mai rea... si .. na..asta e.."
vorbele alea..m-au facut sa imi sara inima din piept de mandru ce sunt

) k sunt moldovean..uai..
am scris aici un roman dramatic..dar.. asta aveam de zis..
va urez un sf de an super.. si un inceput..si mai si...
sa ne vedem sanatosi la anu cu masini mai tari...mai mari...mai colorate...
numai bine...
cu respect.. slip