Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Closed Thread

Thread Tools
Old 03-12-06, 20:29   #1
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]
Default ___---=== Un Gand Pt Sfarsit De 2006 ===---___

Hmmm... Nici nu stiu cum sa incep!Sincer!!!

A fost 2006!Pot sa`l povestesc in cateva fraze.Defapt anul 2006 in 4Tuning Iasi mai precis...
21 Ianuarie pe un ger teribil si o ninsoare la fel de urata s`a intamplat la Palatul Culturii prima intalnire auto pe 2006.Participantzi:Iasi+Bacau+Suceava!Pentru prima intalnire din 2006 a fost bine!Au venit baietzii din Suceava(Stefan&co),au venit vreo 2 masini din Bacau(o Solentza tzin eu minte...) si baietzii din Iasi...destui la numar!Putzine poze...
21 Mai a fost cea de a doua intalnie auto din Iasi dar sub un alt nume: AutoMotorClub ce s-a desfasurat in parcarea Romtelecom.Participantzii au fost numai din Iasi.Ii multumim pe aceasta cale lui Epox...!
Dar ce a fost mai important e ca pe 2 Mai 2006 am achizitionat a doua masina a mea... :P
Vara 2006 a fost...plictisitoare.Se cerea neaparat o intalnire auto!
22 Octombrie 2006 orele 12.00 la Palatul Culturii s-a intamplat cea de a treia intalnire auto pe acest an.A fost una mult mai serioasa decat primele 2.Lume multa,destul de multa.Bacaul,Suceava,Neamtz si Covasna si-au facut simtzita prezentza.Masini multe,lume la fel de multa.Dupa 22 Octombrie a fost...19 Noiembrie la Bacau.Aceste 2 Intalniri au o stransa legatura intre ele....

Pe aceata cale doresc ale multzumi celor ce au fost langa mine in acest an...Prieteni pot ziceadevaratzi:
Edi(VW Corado G60 Sincro),Slip(Ford Focus Turnier)ZyZ(VW Sciroco),Razvan(BMW),Vlad(Hyunday),Vlad(Opel Astra G Caravan)Costel(Honda Prelude)Kazymyr(Cielo)Iulian(BMW),Razvan(Opel Astra G Caravan),baietzilor din Suceava(Kamikaze,Vladuuuutzzzzzz,Stefan,etc....),B acau(Metzan nr. one,ZoZo,Alex,etc...),echipei din Bucuresti(Gratzian si Zoliat)si celolartzi multzi altzi prieteni pe care i`am cunoscut in acest an maganific....Imi cer scuze celor pe care nu i`am enumerat dar sincer va zic ca suntetzi peste 150!Agende de telefon si YM imi este plina la refuz de 4Tuning!

Duhule Sfant, te rog sa-I ajuti si sa`I ocrotesti pe cei care citesc aceaste randuri, te rog Sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta, acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau, unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit acolo in suflet macar. Duhule Sfint, Iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere..si ca Le vei da mai mult decat le pot ura!

Craciun fericit! Bunatatea si lumina domnului nostru Iisus Hristos sa va inconjoare in fiecare clipa si sa va aduca de toate!La fel si noul an...

La multzi ani!

Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !

Last edited by CRyS`; 03-12-06 at 20:35.
CRyS` is offline  
Old 03-12-06, 20:34   #2
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]
Default Re: ___---=== Un Gand Pt Sfarsit De 2006 ===---___

Aici imi inchei "cariera" de moderator pe 2006 pentru Iasi!
CRyS` is offline  
Old 03-12-06, 20:50   #3
mertan

Stage 5

mertan's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

super ce ai scris acolo. eu sunt alaturi de iasi. oricand. voi fi acolo unde spuneti voi. bafta la toti.
mertan is offline  
Old 03-12-06, 21:23   #4
KAmikazee2005

Stage 5

KAmikazee2005's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Suceava iti multumeste pt ce ai scris mai sus si iti ureaza toate cele bune...

P.S CRyS`: Aici imi inchei "cariera" de moderator pe 2006 pentru Iasi!

WHY??

Oricum eu unu sunt alaturi de tine.. si sper ca si baietii din sv... aja ca atunci cand ai nevoie de noi.. stii unde sa ne gasesti

Craciun Fericit tuturor.. si un an nou plin de bucurii si fericire
KAmikazee2005 is offline  
Old 03-12-06, 22:38   #5
corraptor_evo
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

corraptor_evo's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Crys, e frumos ce-ai scris si-ti multumesc ca m-ai trecut in rindul prietenilor tai, desi nu cred ca pozitia in lista mi se cuvine, daca te-ai lua fie si numai dupa gradul meu de implicare efectiva in actiunile comunitatii noastre de iubitori de animale cu motor.
Ideea esta ca la sfirsitul anului viitor vom avea, sper, mai multe chestii pe care sa ni le trecem pe raboj.
Oricum, tu esti No.1....
Bafta si 10 secunde, tie si tuturor baietilor inimosi din Iasi, Bacau, Suceava, Botosani si din toata tara!
corraptor_evo is offline  
Old 04-12-06, 14:16   #6
-ZZ-

Stage 5

-ZZ-'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Te-ai gandit sa ne parasesti ...de scrii asa versuri de despartire
-ZZ- is offline  
Old 04-12-06, 15:57   #7
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

multumesc crys pt gandurile tale sincere si calde. astfel de oameni, ca tine, mai greu, si atunci cand dai peste ei tre sa ii pretuiesti.
comunitatii 4tuning iasi, ii urez numai bine si pe aceasta cale doresc sa transmit tuturor care ne-am cunoscut in ultima perioada numai bine si drumuri fara evenimente.

cum spunea cine mai faimos ca mine: " ASTA POATE FI INCEPUTUL UNEI FRUMOASE PRIETENII "
Old 04-12-06, 16:35   #8
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Eu nu va parasesc!Doamne fereste!2 lucruri nu le parasesc in viatza:AnnA si 4Tuning`ul.Doar imi iau concediu pana dupa Sarbatori...mai precis dupa sesiunea de iarna la Cuza si Poli!

Ma gandeam poate facem un Revelion in strada...!Ma gandeam!De Craciun plec la munte cu Sageata albastra(trenu adik) dar de Revelion sunt liber!Poate...poate!Eu propun....Cine se poate baga in organizare....il pop
CRyS` is offline  
Old 04-12-06, 16:54   #9
KAmikazee2005

Stage 5

KAmikazee2005's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

c m-am bucurat cand am vazut ca nu ne parasesti ... ar fi super ideea cu revelionu in strada... adik pt voi.. eu aj veni dak se organizeaza cva numa dak gasesc la cine sa stau da pana la rev.. mai sunt 3 sapt ..

Bafta tuturor
KAmikazee2005 is offline  
Old 04-12-06, 22:02   #10
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Talking Re: ___---=== Un Gand Pt Sfarsit De 2006 ===---___

crys...ce sa spun.. abia la ora asta am vazut ce ai scris...
iti multumesc k tu ma consideri "prieten" si nu amic...
pun pariu k nu e aia ordinea.. oricum nu conteaza... important e k suntem acolo...
anu asta am cunoscut multa lume.. mult mai multa decat imi imaginam..
sa zicem ... in proportie de 55-60% au fost super baieti ... eu sunt un tip mai mult realist decat visator sau intelegator sa zic asa...
procentul ala care lipseshte.. e format din cateva personaje care nu conteaza...si tocmai de aceea nu vreau sa vb despre ei..
asa.. deci..baietii astia super de care vb.. si-au castigat respectul fatza de mine..si sper si eu sa fi facut la fel

am incercat pe cat posibil sa fiu de ajutor.. daca am reusit..atunci sunt super multumit .. nu imi doream altceva mai mult decat sa ajut..
k am mai cunoscut cate unul pe ici pe colo... nu poate sa fie decat un plus..

imi pare bine k fac parte din comunitatea asta..de "oameni" si ar mai fi inca o kestie.. lumea spune k noi moldovenii...suntem mai saraci k restul... poate o fi ..poate nu.. dar un lucru stiu sigur ... suntem mult mai uniti si mai sufletishti decat toti din tara asta..
zilele trecute a fost sf andrei... nu am avut cum sa dorm... numai telefoane..mesaje... etc etc etc... deci sunt oameni care..kiar le pasa de mine..sau si-au adus aminte de mine..de la cel mai indepartat dusman pana la cel mai apropiat necunoscut ... mi-au urat la multi ani.. si sunt fericit.. asa.. si am sunat si eu la randul meu ... pe cativa prieteni.. printre care si un coleg de club.. si i-am urat la multi ani..undeva pe la ora 3 dupa amiaza..si mi-a zis asa.. " frate...sa mor eu..am si uitat k e ziua mea.. tu esti primul care imi zice la multi ani... pe ziua de azi... stii tu.. la noi aici in bucuresti.. lumea e mult mai rea... si .. na..asta e.."
vorbele alea..m-au facut sa imi sara inima din piept de mandru ce sunt ) k sunt moldovean..uai..

am scris aici un roman dramatic..dar.. asta aveam de zis..

va urez un sf de an super.. si un inceput..si mai si...
sa ne vedem sanatosi la anu cu masini mai tari...mai mari...mai colorate...
numai bine...

cu respect.. slip
Old 05-12-06, 00:05   #11
Vladutzzz_sv

Stage 5

Vladutzzz_sv's Avatar

Quote:
Originally Posted by CRyS` View Post
Aici imi inchei "cariera" de moderator pe 2006 pentru Iasi!

R.I.P. da las ca invie el dupa betiile de sarbatori.....si revine in 2007 cu forte proaspete......doar e moderatorul nostru ce naiba
Vladutzzz_sv is offline  
Old 05-12-06, 09:34   #12
mertan

Stage 5

mertan's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

chiar... ar fi ceva un revelion in starada burnouturi.. alea alea... yuuuuhu. ma bag si eu
mertan is offline  
Old 05-12-06, 14:52   #13
Tim
FOTO Member

Stage 5

Tim's Avatar

Member of:
[FOTO]
[4Rally]

bv crys te felicit
way slip ) u chiar crezi ce zice )
bafta in continuare tuturor conducatorilor auto si si ce-i kre viziteaza forumu
Tim is offline  
Old 05-12-06, 21:32   #14
mertan

Stage 5

mertan's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

eu vin in iasi... ca shiasha nu am ce face la bacau.. nu mergem si noi undeva? facem vreo miscare?
mertan is offline  
Old 06-12-06, 11:30   #15
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

cand vii?

dai un semn
bakal is offline