P.S. Va rog foarte mult sa incercati sa veniti cati puteti la aceasta intalnire sper sa pot aduce membrii din daewoo club, automotorclub , oltcit club si dacia club .... sper sa ne adunam si sa fie frumos ..... daca apar eventuale modificari le gasiti la linkul de mai sus.
__________________ Moldovean incurabil si ma mandresc cu asta !
pai omul asta HolySoul a venit tocmai din Vaslui ca sa participe la intalnire si nu l-a bagat nimeni in seama asa ca a facut atata drum degeaba. mai citisem intr-un topic la un moment dat era ceva de genul ca iesenii au fite si nu stau aia cu BMW-urile impreuna cu cei cu Dacii asa cum se intampla in Buc. Si o stiu si eu de la play si de la intalnirea de azi cam care e atitudinea. Nici nu am stat prea mult azi pe acolo si am plecat cu Singurelu si Gio in alta parte.
Sfatul meu este sa mai lasati aerele de vedete; vreti intalniri cu membri noi dar ii tratati ca pe niste intrusi.
Macar de as fi vazut ceva interesant. Dar in afara de concursurile: cine parcheaza masina in viteza si te face sa-i sari din fata ca sa nu te calce (stie d-ei la cine ma refer), cine trece peste liniile de tramvai mai in viteza si cine blocheaza rotile mai tare pe frane nu am vazut nimic.
lasati fitele de vedete ca nu va stau bine deloc si stricati imaginea Iasi-ului.