we...alo... nimeni pe aici?

anybody homeeee????
noi de ce nu avem un topic cu masinile noastre?? numai din zona iasului...
k asa e greu sa te duci la sectiunea masina mea..si sa incep sa caut posturi de la persoane din iasi...e nashpa...

(nefiind interesat de o masina anume)
cat iti ia crys sa faci un topic separat de restul... cu masinile noastre...?? macar stim una si buna...nu? ce zici?
in felul asta putem aborda altfel subiectul "masina mea" ...fara a se baga cine stie ce puradel din nush ce zona a romaniei..care habar nu are cum il cheama dar stie masina mea mai bine k mine
dak am nevoie de sfaturi ... si nu gasesc nicaieri atunci postez la sectiunea masina mea din celalalt topic...
dar asa...ne exprimam doar parerile (pozitive..dak nu .. il ardem pe respectivul

) si mai vedem ce mai face unu altu la masina...doar suntem o comunitate ..ce dreq?
hai sa fim si noi altfel fata de ceilalti... k sunt cam satul asa..de fel...de arogantza celor din bucuresti de ex..sau ct sau craiova...etc.. pt k si la noi sunt masini tari..frumoase...si care fac aceleasi kestii k si la bucale..numai k nu le filmeaza..si nu le dau la toate posturile de televiziune...(nu dau nume)
a? ce zicetzi ? vorbesc degeaba ori ba??
v-am salutat..