08-03-08, 22:18
|
|
Stock
|
Accidente Personale - O Scurta Descriere
Sunt experiente pe care nu ai vrea sa le repeti
Ma gandesc ca din experientele neplacute ale celor din jur putem invata ceva.
Eu am avut un accident acum 4 ani:
Am intrat cu un opel kadet caravan din 91 , inttr-o remorca de tractor parcata pe dreapta. Aveam 120/h puntea remorcii rupta, masina spulberata, eu ...... minune.... 2 dinti, o coasta si cateva zgarieturi.
Morala inainte de a face urca la volan...ODIHNITI-va BINE
|
|
|
09-03-08, 13:35
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Re: Accidente Personale - O Scurta Descriere
Acum vreun an si ceva intorceam masina intr-o parcare. Nu prea aveam experienta, dar din prea multa lene m-am multumit sa ma uit doar in oglinda de interior ca sa ma asigur (eram cu Dacia 1300). In spatele meu era parcat un Logan. Puteam sa jur ca spatiul e suficient de mare, insa m-am trezit deodata ca imping Loganul  M-am dat jos si am vazut consecintele: tripla sparta, tabla putin indoita deasupra triplei (culmea bara mea de protectie era neatinsa). Ce credeti ca avea Loganul? Absolut nimic. Si acum ma minunez ca am scapat asa de ieftin.
Morala: Cand faceti manevre cu spatele si nu sunteti siguri pe voi/nu aveti experienta suficienta rugati pe cineva sa va ajute/intorceti-va in dulcele stil clasic/deschideti portiera si uitati-va asa. E mai bine sa recunosti ca nu esti sigur decat sa umbli pe la politie sa dai declaratii si apoi prin service.
|
|
|
09-03-08, 17:58
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Sau mai bine cobori din masina si te uiti cat spatiu de manevra ai..mai deschizi si`o portiera ...
|
|
|
09-03-08, 18:13
|
|
 Stage 5
|
Ideea cu portiera intredeschisa si cu capul scos afara era pentru cei care chiar nu au experienta.  Eu am vazut destui care nu aveau lamaile si care aveau si ceva varsta facand asta...deci pentru un incepator care nu cunoaste bine dimensiunile masinii nu cred ca e atat de "umilitor"  Si te scuteste de cheltuieli (chiar si la Dacie nu e ieftina o amarata de tripla) si de drumuri la politie.
|
|
|
18-03-08, 11:06
|
|
Stage 3
Member of: [Crazy Drivers]
|
DACA tot veni vb de accidente eu unu is satul de taximetristi si soferi de week in ultimii 2 ani am avut 3 experiente nasoale primul cu un sofer e week trecand pe langa dansul in partea lui dreapta mai era o masina si se speriase de ea  ) ca vasuze el cica ca a tras de volan si a tras si el intrand in mine avariind aripa si portiera din dreapta bun dupa ce am facuto, dupa vro 3 luni un alt sofr de week trecand normal pe langa dansul si precizez nu depasire nu ma vazut si iar a intrat in mine bineinteles tot in partea dreapta si bine inteles iar alta aripa pe dreapta apoi un taximetrist isi etla masina prin cartier cu baetii nu ma vazut si nu mi-a acordat prioritate intrand frontal in el aici o fost oleaca mai multa distractie si cu el si cu masina. Vad ca deatunci e bine dar in schimb am ramas cu sechele cand trece o masina pe langa mine in partea dreapta am emotii concluizia feritiva de soferi de week si de taximetristi cas bombe ....
|
|
|
21-03-08, 23:36
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT]
|
tot stand pe dreapta am citit mai sus "Ideea cu portiera intredeschisa si cu capul scos afara era pentru cei care chiar nu au experienta " si nu sunt deloc de accord....
am 9 ani de cand conduc.....si uneori tot mai deschid portiera sau geamu......asta ca sa nu deschid pe urma portofelu...pt ca nu poti mereu cunoaste dimensiunile masini pe care o conduci....banuiesc ca au mai patit si altii......
taximetristi is cum is da unele femei la volan is belea....abia reparasem toba finala la urs.....ca ma depasi una pe dreapta apoi a franat brusc...rezultatu ....iar am bulit toba intr-o bordura cand am tras stg de volan so evit....apoi la 3 zile dupa o alta proasta a intrat si mi-a facut ciuciulete portiera sofer la cealalta masina...sunt femei care conduc si bene,dar putine rau....drive safe
Last edited by bakal; 22-03-08 at 13:04.
Reason: discriminare
|
|
|
19-09-08, 17:25
|
|
Stage 1
|
INTR-UN ORAS ASA DE AGLOMERAT CA IASI E IMPOSIBIL SA NU NE TREZIM CU CEVA BOTIT LA MASINA. EU ZIC MERSI CA NU A FOST NIMIC GRAV PANA ACUM SI CRED CA SI VOI AR TREBUI SA FACETI LA FEL.
ORICUM, PENTRU TAXIMETRISTI, SOFERITE, ETC...TREBUIE SA AVEM NOI UN PLUS DE ATENTIE IN PLUS.
|
|
|
19-09-08, 22:54
|
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [Toyota]
|
am avut si eu un accident la o luna dupa ce obtinusem permisul, urcam pe langa palat cu vreo 40 -50 .. in fata la Palace Cafe... si ma uitam la una pe trotuar cum alearga... si urcam linistit cand deoata isi i-a viteza pe trecerea de pietoni ... am franat prea brusc nu pot spune...si o injuram pe aia in gand... la vreo 10 secunde .. ma loveste in spate un megane ..
|
|
|
20-09-08, 01:10
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Quote:
Originally Posted by fan_iasi
INTR-UN ORAS ASA DE AGLOMERAT CA IASI E IMPOSIBIL SA NU NE TREZIM CU CEVA BOTIT LA MASINA. EU ZIC MERSI CA NU A FOST NIMIC GRAV PANA ACUM SI CRED CA SI VOI AR TREBUI SA FACETI LA FEL.
ORICUM, PENTRU TAXIMETRISTI, SOFERITE, ETC...TREBUIE SA AVEM NOI UN PLUS DE ATENTIE IN PLUS.
|
in 3 zile mi'am gasit masina atinsa de 2 ori si zgariata ....
ciudat e cum a fost atinsa pentru ca mai mult a stat parcata iar colturile in care a fost atinsa nu erau "la vedere"
- bine ca era masina de firma si nu cea personala
29-09-08, 13:53
|
|
Stock
|
Ca tot veni vb de accidente..parerea mea e ca nu poti sa nu ai un accident de-a lungul vietii mai mare sau mai mic  Imi amintesc ca la un an dupa ce mi-am luat carnetul ma pus dracu sa ma duc la o intalnire unde trebuia sa cunosc o bunatate de fata si de ce sa nu iau si vre-o 3 vecini cu mine sa-i las prin Dacia ca tot acolo acolo urma sa ma intalnesc cu fata.Si cum am plecat eu din Nicolina cu ei in masina am vrut sa le arat eu smecherie cu fosta mea Dacie 1300 din '77 si dai cox pe Str.Libertati spre Gara Mica.nu am trecut bine pe sub Podu care tranverseaza Nicolina de Podu Ros si dau sa depasesc un Alfa Romeo care mergea pe banda de langa bordura si aveam vre-o 120km ..tipul semnalizeaza atunci stanga si nu se mai asigura la schimbarea benzi si ma trezesc cu el in fata mea.Rezultatul i-am luat toata partea stanga de la aripa din spate pana la cea din fata m-am trezit ca am sarit o bordura de vre-o 30 cm am intrat intr-un stalp de la gardul fabricii de mobila si am rupt si 2 copaci din curtea lor.Norocul meau a fost ca imi schimbasem volanul cu 1 saptamana inainte si imi pusesem volan de v.w. vento si era mai moale iar scaunul din fata nu era prins pe sanie si cel din dreapta a fost prins intre scaun si bord in momentul impactului.Din masina nu a mai ramas nimic dauna a fost de 90% si mi-au dat astia de la asigurari 7 mil.pe ea si 2,5 mil am mai luat pe masina ca piese de schimb..Daca era sa o vand numi luam 5 pe ea  )
|
|
|
06-04-09, 21:50
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [VW]
|
 Tare subiectul...
Permis din 98" , 5 accidente la activ , niciodata pieton fortat de militie, pieton doar din placere. 2 accidente din neatentie la mers cu spatele, distractie, geamuri aburite plus graba ..care strica treaba. Un accident unsor cu un motociclist, desigur din vina lui si ultimul din neatentia mea am " saltat" o Solenza care a franat brusc in fata ca s-a speriat soferita de " ceva".Va doresc drumuri cat mai bune, semafoare verzi si multa bafta.
P.S. Traiasca cenzura !!!!
Last edited by zorro6299; 07-04-09 at 18:31.
|
|
|
07-04-09, 15:37
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
vai de capul meu..
prietene.. cine crezi ca are rabdare sa citeasca si mai ales sa inteleaga ce ai scris?  ))
daca tot insisti sa dezgropi topicuri antice si nu te poti abtine de la postat.. fa-o si tu cat mai scurt, la subiect, cu un limbaj care sa poata fi inteles si de altii in afara de tine si mai ales ceea ce scrii sa fie interesant si pentru altii.. Nu mi-o lua in nume de rau dar la fel ca si alti utilizatori, trec prin topicuri in mare viteza cand vad ca te apuci sa scrii  nu apuc sa vad ce scriu si altii..
bafta
|
|
31-05-09, 12:10
|
|
 Stage 5
|
imi suna telefonul si cand sa il scot din buzunar il scap in dreapta pe pres.
ma aplec dupa el si trag si volanul  )
noroc ca aveam 20 la ora. am sarit o bordura si am intrat in stalp cu partea dreapta. aveam dacia 1310 a mamei, care avea casco
-
tot o faza dinasta urata era sa se intample cand am vrut sa arunc pe geam tigara si aveam geamul inchis.si ca sa nu ard tapiteria, incercam sa trag pe dreapta + sa fiu atent la drum + sa gasesc tigara
NU FACETI CA MINE !
|
|
|
22-06-09, 17:09
|
|
Stage 1
|
merg merg merg..semnalizez si cand sa fac stanga  un matiz in spatele meu .
Al dracului bara pe E46 ,avea doar o zgaritura  . Matizul avea farul spart, bara crapata si aripa vizibil lovita .
Am fost si am polisat locul respectiv,in 15 minute era gata,abia daca obsevai cand te uitai atent o mica zgarietura.Nu am avut alte pretentii .Am ramas prieten cu soferita
|
|
|
23-06-09, 15:36
|
|
 Stage 5
|
De curiozitate ai verificat si sub bara?
|
|
|
|
|