Interesanta propunere de discutii....chiar m a sunat o amica sa ma intrebe daca trebuie sau e prea devreme sa si schimbe cauiucurile/rotile in cazul ei...adik cu cu caucuicuri de vara...deci am avea ce face la masina daca chiar vrem s o pregatim de vara prince care ar putea fi :
- verificarea intr un service a starii masinii pe dedesupt, poate a fost sau nu lovita de cine stie ce a mai gasit fiecare prin zapada de pe straa, etc.
- o verifiare a directiei, bucse, pivoti , telescoape si tot ce se uzeaza mai mult.
- o spalare si o polishare nu cred ca strica la vreo masina , mi ales daca te descurci sa ti sciti sarea de pe dedesupturile caroserii...adik sa dai o mica atentie la spalatorie

;
- un schimb de ulei si filtre pt un consum mai mik si o functionare mai lejera a motorului...va asigur ca se va simti la acceleratie

- in rest fiecare ce si mai doreste...mai un lustru la jante, mai un set de faruri A.E....un neon ceva...untun de bas nou..si... un tur pana pe Copou ca se facem in ciuda la militienii din fata de la Univrsitate
P.S Viteza ucide...lasa-te admirat..condu preventiv si poate ai sa ai ocazia sa-ti cunosti ...nepotii