dreptul la replica
buna ziua. ca in orice lege si regula a democratiei, gasesc de bun simt si o a doua parere intr-un conflict PUBLIC. DREPTUL LA REPLICA imi confera acest spatiu. nu intentionez sa jignesc pe nimeni cu acest articol, doresc sa-mi iau apararea. voi fi scurt si concis. aceasta actiune vine in urma mesajelor primite de la membri 4tuning, de incurajare. va multumesc tuturor si va expun PUBLIC parerea mea:
1. ce legatura are comportamentul unui participant inscris oficial si acceptat, cu lucrarea expusa cu valoarea lucrarii in sine ?
2. nu l-am injurat pe gratian la telefon. mi s-au sters mesajele si am fost banat, pe motiv de speculare si mani****re a restului participantilor la concurs – l-am sunat pe gratian si l-am intrebat de ce face asta, pentru ce face asta, e un dictator ? recunosc, i-am inchis telefonul in nas dupa ce l-am facut dictator. recunosc, am gresit. DAR nu l-am injurat, in acceptiunea UZUALA a injuraturii, nu a explicatiei cuvantului din DEX. si el m-a intrebat, cu alta ocazie daca sunt nebun. asta inseamna ca m-a injurat, tot dupa DEX. totusi, eu nu am luat-o ca pe o injuratura. convorbirea evident ca nu a fost inregistrata, nu pot proba decat pe cuvant de onoare. cum de altfel nici el nu poate proba ca l-am injurat ... repet, l-am facut DICTATOR, repet, am gresit, recunosc SI-MI CER SCUZE PUBLIC.
3. cat am ajutat la organizarea “mini-standului” VIRTUAL TUNING inteleg ca am fost bun, dupa… nu ?
4. NU SUFAR de egocentrism, NU IMI DORESC SA FIU NUMARUL 1. dar mi se pare un motiv pueril de a fi descalificat dintr-un CONCURS DE CREATIE AUTO pe motiv de comportament, avand in vedere NATURA comportamentului (nu am lovit, nu am folosit vocabular obscen, nu am tipat, NU AM PLAGIAT, AM FOST IN LITERA REGULAMENTULUI etc. etc.)
5. intr-o nota mai vesela, pentru ca vin sarbatorile si trebuie sa lasam rautatile si nedreptatile la o parte… nu scria nicaieri in regulament ca nu ai voie sa zici cuvantul dictator la telefon si ca asta e motiv de descalificare
6. IMI ACCEPT BAN-UL, MA POT COMPORTA CA ATARE, IMI ACCEPT GRESEALA.
7. NU IMI ACCEPT DESCALIFICAREA PE MOTIVUL INVOCAT, VIS-À-VIS DE ACEST CONCURS DE CREATIE AUTO.
aceasta este lucrarea mea cu care am participat la concurs. mi se pare un gest de bun simt sa apara PUBLIC, avand in vedere ca am trimis in timp util, am fost “publicat” pe perete, o parte din voi le-ati vazut EXPUSE pe acel perete, acel perete la care am ajutat sa EXISTE.
va multumesc tuturor pentru incurajari, multumesc 4TUNING-ului pentru gazduire.
“Beatus, qui prodest, quibus potest.”.