sal..am fost si yo...prezentatorul era ori analfabet..ori nu stia marcile masinilor..ori....mai bine laso balta...orium spectacolul a fost frumos....masinile care mau impresionat total a fost o celeica portocalie,un bmw rosu....am fost si yo cu masina dar nu am participat....
nu aveam cauciucuri de rezerva
Dap PIA are dreptate ...celika era de italia nu de moldova... orikum masina era preaaa taree... nu am ce sa mai zic... mai era frumoasa si mazda RX8 parca aia neagra ... nota 20 !!!
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
bai ... ce sa zic ... in legatura cu evenimentu` de pe aeroport ... ce sa zic .. mie unu mi`a placut ... putin cam nasola organizarea ... dar a fost bine. nici nu ma asteptam sa vina atat de mult lume cand de dim. erau niste nori si ploua . in oricecaz ... mi`au placut mult de tot URSI care au fost acolo si bineinteles .. masinile care mi`au placut cel mai mult si care banuiesc ca a placut la mai multi au fost cele de la insomnia si cele din moldova .... siper tari ...
A fost interesant... a fost intrigant, a fost frumos, a fost urat, a fost palpitant, a fost plictisitor, dar tragand linie a fost cel mai frumos show de pana acum...