hmmmm.. dupa parerea mea.. uite cum sta treaba..
azi (28 noiembrie) ar fi trebuit sa-mi iau permisul inapoi.. nu o sa-l iau ca E INCHIS LA POLITIE DUMINICA (acum urmeaza o serie de injuraturi pe care, din respect pt restul forumistilor, o sa le cenzurez si o sa pun doar cateva stelute) ****-**-** **** ** ** ** ****** ** **** ** ****** ** *** !!!
.. acum, simtindu-ma mai bine, o sa va zic ca dupa 3 luni de condus (IN LIMITA CODULUI RUTIER, BLEAAAAAAAAAAAAH 50 la ora in oras este un adevarat chin) cu griji ca daca ma opreste politia ajung la puscarie, eu nu o sa vin sa stau de vorba la un suc.. o sa ma duc sa-mi rup saraca dacie pe unde apuc.. sper sa nu fie foarte plictisitoare intalnirea voastra.. dar eu nu o sa particip.. poate doar trec pe acolo sa admir vreo doua-trei masini.. eu zic sa organizam mai bine niste intalniri.. de la care sa plecam frumusel prin oras pana la un punct bine stabilit de la intrunire.. si care ajunge primul primeste un suc cadou

e ceva mai distractiv.. asta in caz ca nu vreti sa jucam atinsa cu masini.. ca nu suntem la destruction derby :P