Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
frate da cine a zis ceva d parcare ... hahahaah ia intreaba`l pe VPR ce faceam cu el p tomis si pe lapushneanu ... d c imi zice el kamikaze .. hahahahahahahah am zis eu ceva de parcare ... hahahah baga`ti mintzile`n cap mah
frate da cine a zis ceva d parcare ... hahahaah ia intreaba`l pe VPR ce faceam cu el p tomis si pe lapushneanu ... d c imi zice el kamikaze .. hahahahahahahah am zis eu ceva de parcare ... hahahah baga`ti mintzile`n cap mah
te rog sa ma scuzi nu am intzeles \"tipul locului\" de desfasurare a masinii in 4.
Da chiar pe Tomis ? asa nesimtzire
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"madfish\"
Quote:
Originally Posted by \"Psycho\"
te rog sa ma scuzi nu am intzeles \"tipul locului\" de desfasurare a masinii in 4.
Da chiar pe Tomis ? asa nesimtzire
LooooooooooooooooL .. frate i om`am dat cu frana de mana in fatza la sectzia 2 ... am 2 colegi de munk care poa sa confirme hehehehe ... auzi la el . .nesimtzire .. nu frate .. NEBUNIEE ...
pff .. oi daca imi iau cauciucuri o sa fiu cuminte .. acu stau sa ma gandesk daca sa le pun pe spate sau p fatza .. io nu cred k vin sambata asta .. k sunt d munk ... deci nu contatzi p mine poate o sa apar in orash dupa 8 da ... s`ar putea sa am nishte treaba cu femeia deci nu contatzi p mine