Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply
 
Thread Tools
Old 03-07-08, 00:02   #4066
street_racer

Stage 5
 
street_racer's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 325
Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Apreciez faptul ca eu am incercat sa vorbesc cat se poate de frumos, desi nu fac asa de obicei si apare o persoana care sa ma faca fenomen. O persoana pe care nu stiu daca o cunosc si nu stiu daca ma cunoaste. Mai sus ii ziceam lui Smockey sa nu facem chat pe tema asta si in primul post am zis: "Postez aici in speranta ca se uita si baietii calare pe doua roti. Ma scuzati daca am gresit topicul.". Daca ziceam : " uite frate ce mi s-a intamplat , dati-va cu parerea intelegeam << bagarile voastre in seama >> , cum zice de obicei romanul. Mersi DarkJEDY pt sfat, dar obisnuiesc sa imi asum responsabilitatea pt ce fac. Oricum, mersi. Kirin , asta ca sa iti zic ceva despre mine , ca sa stii data viitoare despre cine vorbesti. In putinii mei ani de cand am permis , am avut un singur accident cand masina mi-era parcata. Nu cred ca era sa dau peste nimeni pe trecere si daca te-ai simtit vreodata pus in pericol de stilul meu de condus, vino " sa-mi faci o bucurie la obiectul muncii " si vorbim dup-aia . Ati fi super baieti daca v-ati tine PARERILE DOAR PT VOI si sa nu faceti posturi aiurea, oricum nu cred ca ati inteles ideea care am vrut sa reiasa din primul post. Numai bine


AA... Sa nu uit , ca iti reciteam postul Kirin sa ma asigur ca nu vorbesc aiurea in gara. Nu cred ca am facut pe victima la 120 la ora , cum te exprimi tu. Am spus peste 120 la ora , pt ca aia era viteza (nu cu mult) si ca sa se inteleaga ca de la viteza aia la franare lui brusca (tot de pe la aceasi viteza a franat si el) puteam sa il imprastii pe sosea. Si repet inca o data : daca el mergea regulamentar , nu comentam nimic , dar in cateva secvente el a accelerat ca sa franeze brusc FARA MOTIV. Deci << care cum va sa zica >> nu sa fac pe victima am vrut Daca nici acum nu ai inteles ce am vrut sa zic, stai cuminte'n banca ta !!!

Last edited by street_racer; 03-07-08 at 00:16.
street_racer is offline   Reply With Quote
Old 03-07-08, 00:38   #4067
kirin
Old School Cars

Stage 5
 
kirin's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 661
Member of:
[Opel]
[Old School Cars]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

racere , sa inteleg din apropou ca mi-ai facut o favoare ca ai scris decent ... (sau ne-ai facut )
eu i-am facut fenomen pe toti cei care merg cu viteza prin oras si care sunt mai mult sau mai putin peste lege (sau macar se simt) iar daca te simti,nu e vina/problema mea.
ca sa te citez,tu ai dat un sfat celor cu tendinte sinucigase,a.k.a cei pe 2 roti [ sa stii ,la modul cel mai serios ca si cei care merg cu viteza/simt nevoia sa incalce legile (penale,morale,civilizate <-" a vorbi decent in marea majoritate a timpului") se incadreaza intr-o deviere psihologica]. la randul meu am dat un sfat sa se mearga decent pe strazi pt ca imprevizibilul se poate intampla,de aceea se numesc accidente.nu ti-am contestat calitatile ca si om,sofer,etc si nici nu ti-am cerut o statistica cu accidentele facute de tine .
nu-mi sta in fire sa dau sfaturi la necunoscuti ,atata timp cat nu sunt afectat (nu am zis ca tu m-ai evitat la limita pe trecere,am zis de unii care mergeau cu viteza. poate intr-o zi vei fi si tu,cine stie ),nu injur si nu ma iau de lume aiurea. nu te cunosc,nu cred ca ma cunosti .
tinand cont ca suntem pe un forum public,am crezut din moment ce ai postat se poate comenta sfatul/ patania,eventual facute niste completari.

cam atata ca sa nu o dam in messenger,offtopic si nici sa nu incepem un flame.
daca ai completari,comentarii (eventual injuraturi daca iti sta in fire ) s.a.m.d la adresa mea,vezi ca in profil am id-ul de messenger.

success si "Drive Safely"

p.s : oare sunt singurul care merge cu maxim 60 in oras ??

sa dau si eu un edit ca tot e moda : daca mergeai cu 50 si nu te dadeai cu altul nu se mai punea problema franarii. nu i-am "scos" in niciun fel nevinovati pe motociclistii in cauza dar nu-i vad pe ei scriind aici si dandu-le sfaturi la unii pe 4 roti sa nu le mai stea in spate cand pun frana. in banca nu stau ca nu mai sunt nici elev si nici student. (punct)

Last edited by kirin; 03-07-08 at 00:43.
kirin is offline   Reply With Quote
Old 03-07-08, 03:33   #4068
quick_5hifter

Stage 5
 
quick_5hifter's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,692
Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

@street racer: nu-mi place sa intervin aiurea, dar mai bine las-o asa cum e... incerci sa ne convingi ca de fapt viteza maxima legala in oras nu ar trebui sa fie 50, ci 120, ca n-ar fi chiar asa de periculos... sau - mai bine zis - poate ai senzatia ca tu esti singurul care poate evita orice obstacol mobil (sau fix) la viteza de 120, iar cei care nu au reusit sa il evite la un moment dat sunt niste prosti... sau poate ca, daca altul greseste un pic mai mult decat tine (vezi motociclistii "pacatosi"), greseala ta devine automat inexistenta...

Am putea sa analizam situatia prin sute de pagini de vorbe, insa, inainte de toate, gandeste-te ca in locul motociclistilor inconstienti (pe care ai spus ca de-abia i-ai evitat) ar fi putut fi un sofer si mai inconstient, care ar fi aparut din dreapta sau din stanga (cum am patit si eu si o gramada de alti soferi)... atunci probabil ca n-ai fi cazut tu vinovat, ca doar nu faceai "decat" sa mergi cu 120 km/h si un imbecil nu ti-a acordat prioritatea cuvenita, insa.... ai mai putea sa dormi linistit urmatoarele luni de zile, eventual ani de zile, stiind ca ai omorat un om VINOVAT?

Dar daca iti iesea in cale un pieton indolent, sau poate un batran si nepriceput in treburile astea cu semafoare sau treceri de pietoni, sau o persoana retardata scapata de sub supraveghere, un copil etc?
Sau o ambulanta cu sirena pornita?

Mai era pe-aici un individ care era mandru ca a mers cu 190 prin Mamaia, eu cred ca ar trebui sa va potoliti cu asemenea acte de miserupism vis-a-vis de tampitele astea de reguli de circulatie... mai sunt si altii pe sosele, soferi, pietoni si motociclisti, care poate isi doresc mai mult sa ajunga intregi acasa, la familie, decat sa castige o cursa ilegala, cu sau fara miza si beneficii colaterale, oameni dintre care unii poate chiar incearca sa respecte legea, dar le este insuficient timpul de reactie in anumite situatii...

Apropo, sa stii ca si eu am permis de ceva timp, 8 ani cred, si am intalnit diverse situatii in care poate eram vinovat, poate nu (de cele mai multe ori nu, dar oricum mai gresesc si eu), iar acum, dupa atatea stiri socante pe care le vad la tv, dupa atatea R.I.P.-uri meschine pe forumuri nu-mi doresc decat sa ajung intreg acasa si sa nu ajung niciodata sa stau la coada la urgenta la spital, pentru mine sau pentru altul...

Inca un apropo, sa stii (de fapt sunt convins ca stii deja, dar probabil ti se par vorbe goale): majoritatea accidentelor au un singur vinovat, majoritatea sunt total imprevizibile si - poate cel mai important - pentru multe persoane, primul accident a fost si ultimul, indiferent de ce s-a intamplat dupa (moarte, infirmitate, inchisoare, pietonaj permanent sau "doar" nopti nedormite).

Sper sa nu o interpretezi ca pe o chestie personala, sa stii ca suntem al naibii de multi cei care nu apreciem astfel de comportament, inclusiv tu (vezi patania cu motociclistii), iar daca nu am reusit sa ma fac inteles, inseamna ca urmeaza vreo 10-20 de posturi ce vor fi sterse de un moderator pe motiv de off-topic, ofense directe sau chat.

Toate cele bune, sanatate si integritate tuturor!
__________________
https://i1195.photobucket.com/albums/aa389/quick_5hifter/w191180452small-1.jpg
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 03-07-08, 06:20   #4069
YZF-PWR

Stage 5
 
YZF-PWR's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,580
Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Hai sa schimb eu subiectu mai bine , si sa nu-l mai deschide-ti ca va aprindeti aiurea.
Va salut din marea Germanie , si de fapt m-am trezit cam devreme ca n-am rabdare sa plec de ´la hotel si sa vin spre Romania cu noul proiect
Ne ´vedem in cateva zile
__________________

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 03-07-08, 09:12   #4070
SMocKey21
X-Team Racing Club Member

Stage 5
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 683
Member of:
[X-Team Racing Club]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:
Originally Posted by YZF-PWR View Post
Hai sa schimb eu subiectu mai bine , si sa nu-l mai deschide-ti ca va aprindeti aiurea.
Va salut din marea Germanie , si de fapt m-am trezit cam devreme ca n-am rabdare sa plec de ´la hotel si sa vin spre Romania cu noul proiect
Ne ´vedem in cateva zile
Hai nebuneala odata ) Adu si 2-3 nemtoaice sa le aratam orasul ))
SMocKey21 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-08, 13:53   #4071
leonard

Stage 5
 
leonard's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,059
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

deabia astept sa vad cu ce vi.....mi-ai spus u ceva..da poate te-ai razgandit.....deci surpriza
leonard is offline   Reply With Quote
Old 03-07-08, 14:31   #4072
Ingerasul99

Stage 5
 
Ingerasul99's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,599
Member of:
[DACIA]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

intrebare , cik e ceva incostinesti expo tuning , care stie ceva mai exact loc , si alte date mersi anticipat
Ingerasul99 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-08, 16:52   #4073
street_racer

Stage 5
 
street_racer's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 325
Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Un ultim comentariu, dupa care chiar nu mai are rost sa discutam despre asta. Eu nu am zis ca am fost nevinovat sau "usa de biserica" din cate imi amintesc. Daca am zis asta , imi cer scuze. Quick Shifter e foarte foarte corect ce ai zis si foarte adevarat. Eu am vrut sa pun in balanta inconstienta mea (adica o liniuta pe un drum drept , fara treceri de pietoni , fara stradute laterale pe o portiune de vreo 600-700 m) si inconstienta motociclistului, care a avut "buna" initiativa de a depasi masinile si de a frana brusc in fata fara motiv (nu trecere de pietoni , nu straduta laterala de pe care sa vina vreun chior, nu oameni pe strada) si dupa sa rada imi rada in fata si cand trec pe langa el , sa ma injure. Nu sunt usa de biserica, stiu cu ce gresesc , stiu unde risc , nu sunt sofer profesionist sau perfect ca sa intelegi. Oricine poate avea accident la 200 la ora sau 30 la ora. Tot ce face diferenta e riscul de a face accident mult mai ridicat la viteza mare. Oricum nu mai conteaza. Primul post asupra acestei teme a fost pus pt motociclistul respectiv in caz ca se uita pe aici si nicidecum pt dezbatere cum s-au gandit altii, pt ca pur si simplu , am vrut sa aflu ce s-a gandit respectivul in momentul ala. Anyway, numai bine pt toti.




@ YZF : Sa te ... !!! Te cauta lumea prin CT si tu esti in Germania ) Vezi daca ai primit mesajul de la Silviu
street_racer is offline   Reply With Quote
Old 03-07-08, 20:32   #4074
79BYG

Stage 5
 
79BYG's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 529
Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]
[2 Roti]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:
Originally Posted by YZF-PWR View Post
Hai sa schimb eu subiectu mai bine , si sa nu-l mai deschide-ti ca va aprindeti aiurea.
Va salut din marea Germanie , si de fapt m-am trezit cam devreme ca n-am rabdare sa plec de ´la hotel si sa vin spre Romania cu noul proiect
Ne ´vedem in cateva zile

Te-a inebunit si pe tine proiectele !!!

SAU ai dat vro gura calda in Germania si vi cu vro macheta ???
79BYG is offline   Reply With Quote
Old 03-07-08, 20:57   #4075
street_racer

Stage 5
 
street_racer's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 325
Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:
Originally Posted by YZF-PWR View Post
Hai sa schimb eu subiectu mai bine , si sa nu-l mai deschide-ti ca va aprindeti aiurea.
Va salut din marea Germanie , si de fapt m-am trezit cam devreme ca n-am rabdare sa plec de ´la hotel si sa vin spre Romania cu noul proiect
Ne ´vedem in cateva zile
Ai avansat de la urs de 1.8 la urs de 2.0 ? Sau ne uimesti cu ceva serios ?
street_racer is offline   Reply With Quote
Old 04-07-08, 15:33   #4076
maff_77
Audi Driver

Stage 5
 
maff_77's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,021
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[MERCEDES]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

cred ca mai degraba faza cu gura calda ) vreo papacioasa ceva i a luat mintile...
maff_77 is offline   Reply With Quote
Old 04-07-08, 17:11   #4077
street_racer

Stage 5
 
street_racer's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 325
Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

am auzit ceva de un acord 2.4D ... ti'am stricat surpriza ? muhahah >
street_racer is offline   Reply With Quote
Old 04-07-08, 18:22   #4078
CT-87-ADY

Stage 5
 
CT-87-ADY's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,687
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

dak prin "D" intelegi Diesel.... din cate stiu eu nu exista
poate 2.2L
CT-87-ADY is offline   Reply With Quote
Old 04-07-08, 19:10   #4079
aXeL.ZeY
BMW Driver

Stage 5
 
aXeL.ZeY's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 379
Member of:
[DAEWOO]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Care stiti ceva de expozitia de la Cazino din Mamaia !?
aXeL.ZeY is offline   Reply With Quote
Old 04-07-08, 21:43   #4080
Skyppy

Stage 3
 
Skyppy's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 168
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Este Exotic car show... azi a fost de tuning, maine retro, iar duminica e lux...ceva in genu
Skyppy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -