Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 21-07-09, 22:14   #1
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]
Exclamation

Am deschis topicul asta ca sa povestim accidentele prin care am trecut (cei care am trecut prin ele) si pentru a invata totodata din greselile altora...

Se intampla in 2006, dupa ce abia luasem permisul si eram mare 'sofer'... era in august (luna italienilor) si urcam calea romanului dinspre orion. Dupa semaforul de la orion, reduc si apoi opresc pentru a face stanga spre piata (la maelvi ptr cei care cunosc) ... stau cat stau sa dau prioritate dupa care o tanti pe banda a 2a opreste si-mi face semn sa trec. Fiind coada mare (pana la OMV) am profitat si m-am bagat sa fac stanga fara a ma mai asigura daca vine cineva pe prima banda... ce-a rezultat? Un mic accident soldat cu roata rupta si toate cele 'aferente'.. un nene cu dacia cobora cu o viteza foarte mare ptr traficul care era... dar.. n-a fost vina lui, ci a mea .. si deci 3 luni m-am uitat la soare.

Concluzia: asigurati-va de fiecare data cand urmeaza sa executati o manevra.. nu va luati dupa nimeni

Voi ?

Quote:
Originally Posted by Scarto View Post
Am deschis topicul asta ca sa povestim accidentele prin care am trecut (cei care am trecut prin ele) si pentru a invata totodata din greselile altora...

Se intampla in 2006, dupa ce abia luasem permisul si eram mare 'sofer'... era in august (luna italienilor) si urcam calea romanului dinspre orion. Dupa semaforul de la orion, reduc si apoi opresc pentru a face stanga spre piata (la maelvi ptr cei care cunosc) ... stau cat stau sa dau prioritate dupa care o tanti pe banda a 2a opreste si-mi face semn sa trec. Fiind coada mare (pana la OMV) am profitat si m-am bagat sa fac stanga fara a ma mai asigura daca vine cineva pe prima banda... ce-a rezultat? Un mic accident soldat cu roata rupta si toate cele 'aferente'.. un nene cu dacia cobora cu o viteza foarte mare ptr traficul care era... dar.. n-a fost vina lui, ci a mea .. si deci 3 luni m-am uitat la soare.

Concluzia: asigurati-va de fiecare data cand urmeaza sa executati o manevra.. nu va luati dupa nimeni

Voi ?

Nu stiu de ce am impresia, dar multi n-or sa posteze aici... ca ei sunt 'soferi' si n-au facut greseli

Last edited by Ali_ump; 22-07-09 at 10:44.
Scarto is offline   Reply With Quote
Old 22-07-09, 10:23   #2
stefan_88
Peugeot Driver

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: Povestiri - Accidente

Un accident destul de ciudat am avut eu ... prin 2007 eram la semafor la piata mare ( pe atunci aveam o Dacie Supernova ) asteptand sa se faca verde sa pot continua deplasarea , dar la un moment dat ceva m-a impins . Oare ce ? Ma uit in oglinda retrovizoare si ce vad lipit pe luneta ... un cal cu tot cu caruta si carutas . Ma dau jos din masina , ma uit la pagube ( haion infundat , cupola infundata si stop dreapta spart) si apoi la carutas ( era pocnit destul de bine din cauza alcoolului ). Cand il iau la intrebari ...vad ca scoate din " bolidul " pe care nu era in stare sa-l stapaneasca o ranga cam de 50 cm ...am luat-o la fuga prin intersectie el cu telefonu la ureche vorbind cu cei de la politie si cu " razboinicul" strazilor dupa mine. A venit politia ...l-a luat pe sus pe spartan ...am mers la politie si cam atat.
PS: Incercati sa evitati carutele si carutasii ...ca nu stiu pic de legislatie si cel mai important ...nu au asigurare ).
stefan_88 is offline   Reply With Quote
Old 22-07-09, 11:19   #3
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by stefan_88 View Post
Un accident destul de ciudat am avut eu ... prin 2007 eram la semafor la piata mare ( pe atunci aveam o Dacie Supernova ) asteptand sa se faca verde sa pot continua deplasarea , dar la un moment dat ceva m-a impins . Oare ce ? Ma uit in oglinda retrovizoare si ce vad lipit pe luneta ... un cal cu tot cu caruta si carutas . Ma dau jos din masina , ma uit la pagube ( haion infundat , cupola infundata si stop dreapta spart) si apoi la carutas ( era pocnit destul de bine din cauza alcoolului ). Cand il iau la intrebari ...vad ca scoate din " bolidul " pe care nu era in stare sa-l stapaneasca o ranga cam de 50 cm ...am luat-o la fuga prin intersectie el cu telefonu la ureche vorbind cu cei de la politie si cu " razboinicul" strazilor dupa mine. A venit politia ...l-a luat pe sus pe spartan ...am mers la politie si cam atat.
PS: Incercati sa evitati carutele si carutasii ...ca nu stiu pic de legislatie si cel mai important ...nu au asigurare ).
chiar ma gandeam oare nu postezi faza aici?))))
app ... cine a suportat reparatia??turmentatu nu?
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
Old 22-07-09, 11:38   #4
stefan_88
Peugeot Driver

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
chiar ma gandeam oare nu postezi faza aici?))))
app ... cine a suportat reparatia??turmentatu nu?
Eu am suportat-o . Lui i-au dat o amenda de vreo 600 lei pentru perturbarea linistii publice ( nu stiu daca se putea incadra aici ..dupa ce m-o alergat cu levierul dar in fine ..) .
Old 22-07-09, 12:35   #5
FLAME

Stage 5

FLAME's Avatar

Member of:
[Hyundai]

parerea mea e ca ar trebui sa se faca o lege prin care si carutasii sa plateasca asigurare ca sa nu mai fie probleme cand is accidente.carutasul intra in tine,e vina lui,da' masina tot tu ti-o repari din banii tai...nu prea mi se pare normal
Old 23-07-09, 08:53   #6
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]

Doar 2 accidente au suferit userii acestui forum? Interesant ..
Scarto is offline   Reply With Quote
Old 23-07-09, 11:30   #7
stefan_88
Peugeot Driver

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

Pai de cand am carnetul am mai avut inca 2 accidente , inafara de cel cu caruta , dar minore . Unul s-a intamplat pe Bd. Traian ...un domn cu o Dacia Solenza mi-a infundat spoilerul spate , deoarece nu observase ca ma oprisem la semafor . Si am mai avut un eveniment rutier in parcarea Kaufland cand un domn mai invarsta nu s-a asigurat cand a iesit din parcare si mi-a atins aripa dreapta spate .
Old 23-07-09, 22:23   #8
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

eu nu am avut niciun accident..deci n`am ce posta. Ca mi`am mai gasit masina prin parcare sifonata...e altcva
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -