Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 01-05-08, 02:14   #1
eleeron

Stage 5

eleeron's Avatar

Unhappy De ce merita unii pedeasa cu moartea?

Ma apuca plansul!!!

Nustiu cum si-au putut bate joc de asa bijuterii http://leenks.com/gallery641.htm
eleeron is offline   Reply With Quote
Old 01-05-08, 11:35   #2
Ionut90

Stage 3

Ionut90's Avatar

Default Re: De ce merita unii pedeasa cu moartea?

Eu daca asi fi avut una din masinile din poze cred ca as fi bagat fiecare banut in ele sa le fac sa para ca noi.
Ionut90 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-08, 11:53   #3
eleeron

Stage 5

eleeron's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ionut90 View Post
Eu daca asi fi avut una din masinile din poze cred ca as fi bagat fiecare banut in ele sa le fac sa para ca noi.
Da creca as multe masini de pe la Italieni, oricum nu conteaza de la cine sunt masinile, conteaza ca nu erau masini de lasat in paragina....zic eu
Old 01-05-08, 11:58   #4
Ionut90

Stage 3

Ionut90's Avatar

Ai dreptate nu trebuia lasate in paragine.Unele ai facut chiar istorie sau au introdus ceva nou care astazi este uzat des......
Old 01-05-08, 12:06   #5
eleeron

Stage 5

eleeron's Avatar

Quote:
Ai dreptate nu trebuia lasate in paragine.Unele ai facut chiar istorie sau au introdus ceva nou care astazi este uzat des......
Orice ar fi imi vine sa plang cand le vad in starea asta....copilasiii!!!!!!
Old 01-05-08, 12:13   #6
Ionut90

Stage 3

Ionut90's Avatar

NU esti singurul.Macar de le.ar vinde unui om care il pasioneza masina ai si el sigur ar facio ca noua.
Old 01-05-08, 14:07   #7
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
NU esti singurul.Macar de le.ar vinde unui om care il pasioneza masina ai si el sigur ar facio ca noua.
O sa vina vremea si la noi in care oamenii au sa cumpere masini vechi..sau terminate..pt a le restaura...dar iti dai seama k ,ca sa restaurezi o masina din aia veche...tre sa ai cva finante... mai vedem la tv..diverse emisiuni cu restaurari...numai k diferenta e ..k la ei oamenii apreciaza ce`i bun..chiar daca`i vechi...in schimb..romanii nostri..mai dgraba isi cumpara un mertz sau un bmw nou noutz..decat sa reinvie o legenda cum ar fi un porche din pozele d mai sus...pacat...
Old 01-05-08, 15:12   #8
eleeron

Stage 5

eleeron's Avatar

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
O sa vina vremea si la noi in care oamenii au sa cumpere masini vechi..sau terminate..pt a le restaura...dar iti dai seama k ,ca sa restaurezi o masina din aia veche...tre sa ai cva finante... mai vedem la tv..diverse emisiuni cu restaurari...numai k diferenta e ..k la ei oamenii apreciaza ce`i bun..chiar daca`i vechi...in schimb..romanii nostri..mai dgraba isi cumpara un mertz sau un bmw nou noutz..decat sa reinvie o legenda cum ar fi un porche din pozele d mai sus...pacat...
Intr-un timp cand eram mai copchil pe la 14 ani de cand mi-am descoperit pasiunea pentru masini, ma batea un gand sa cumpar un garaj sau o hala mai mica si sa ma apuc de restaurat masini cum vedeam pe Discoveri. Si acum imi doresc acelasi lucru dar nu am banii necesari sau un spatiu cu cateva dotari...ca dupaia incetu cu incetu masi extide caci sunt sigur ca ar incepe sa se caute.....iar in acelasi spatiu cred ca ar merge sa fac si tuning dar mai trebuie si niste meseriasi buni. Deocamdata raman doar la faza cu visul....
Old 01-05-08, 19:01   #9
Ionut90

Stage 3

Ionut90's Avatar

Asai eleeron asta lipsesc banii dar si clienti in Romania.Aici in italia unele masini clasice is foarte apreciate
Old 01-05-08, 19:10   #10
eleeron

Stage 5

eleeron's Avatar

Quote:
Asai eleeron asta lipsesc banii dar si clienti in Romania.Aici in italia unele masini clasice is foarte apreciate
Pai dupa cum spuneam, privind numai pe Discoveri la o gramada de emisiuni observi diferenta dintre oameni, numai ca acolo sunt si alte salarii si omu asi permite sa mai puna si niste bani deoparte...dar la noi cel putin un sfert de bani ai dai pe intretinere si mancare, si atunci ce bani sa ati mai ramana? Acolo ai vazut cat de multi se duc la o licitatie pentru o masina reconditionata si se si cumpara intr-un final....Dar la noi daca deabia ati achiti cheltuielile de unde sa mai fie bani si pentru cealalte? La ei e si alt spirit pentru masinile clasice, reconditionate.
Old 01-05-08, 23:57   #11
stefan_88
Peugeot Driver

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

pai ....nu toti sunt pasionati de masini . Sunt unii care nu dau 2 bani ...pe o masina clasica si nici nu ii intereseaza sa bage bani in ele .....
stefan_88 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-08, 00:35   #12
eleeron

Stage 5

eleeron's Avatar

Quote:
Originally Posted by stefan_88 View Post
pai ....nu toti sunt pasionati de masini . Sunt unii care nu dau 2 bani ...pe o masina clasica si nici nu ii intereseaza sa bage bani in ele .....
Pai daca nu stiu sa aprecieze arta si vechimea.....si mai ales istoria acelor masini normal ca nu da 2 bani. Si mai dau si replici de genu " Da ce ma am ajuns sa merg cu o masina de acum 100 de ani?" Oamenii sunt fel si fel...
Old 02-05-08, 01:30   #13
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by eleeron View Post
Pai daca nu stiu sa aprecieze arta si vechimea.....si mai ales istoria acelor masini normal ca nu da 2 bani. Si mai dau si replici de genu " Da ce ma am ajuns sa merg cu o masina de acum 100 de ani?" Oamenii sunt fel si fel...
stii kare`i faza la urma urmei...degeaba..ii tot critikm noi p astia kare au bani si nu fac restaurari..sau ...treburi de genu asta... pt k FIECARE FACE CE VREA CU BANII LUI..asa k...degeaba ne zbatem noi aici..
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
Old 24-05-08, 10:53   #14
Ionut90

Stage 3

Ionut90's Avatar

Asai.Dar totusi niste masini lasate in statul......Daca nu il intereseaza sa vanda masina si poate ajunge pe maine bune
Old 24-05-08, 18:47   #15
dangti16v
Kamikaze Racing Team Member

Stage 5

dangti16v's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Asa Va Ajunge Si Golful Meu Daca Nu O Vand Cat De Curand Unui Pasionat
dangti16v is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -