Re: Sugestii/Reclamatii/Propuneri catre moderator si userii din Neamt
da....destul de interesant....dar totusi daca vrei sa ne spui si noua de ce ai facut aceasta alegere.....!!!
sau ce ai scris mai sus ai scris la misto....si "BC" este o abreviere de la numele tau
Dupa cum bbine stiti ...noi ne intalnim in fiecare saptamana in fata la Teatru Tineretului in parcare...insa acolo cand vine multa lume parcarea se umple cat ai zice peste si pe langa faptul ca nu incapem noi ca si participanti la intalnire nu incap nici altii care ajung intamplator in zona.
Propunerea mea este sa incercam sa gasim un loc unde ne putem intalni in liniste fara sa deranjam pe nimeni...si sa si incapa toti cei care vin cu masinile.
Asa ca va rog fiecare sa vina cu o propunere cat mai buna ...le adunam pe toate si supunem la vot ...ca sa nu existe discutii...
Propunerea mea :Parcarea de la Stadionu municipal intalnirea ...dupa care se poate pleca la un tur de oras in grup restrans si eventual in alte locuri ...depinde ce se hotaraste a se face in seara respectiva...
Undeva intr-un loc retras ... in natura .. ar fi interesant Intr-un loc unde nu deranjati pe nimeni cu tobele sport si etc ... la colibe ... sau eu stiu .. in alta parte ..