priza de aer ma ajuta la racirea galeriei de admisie... ... cu toate k e dacie yo m-am gandit k ar fi bine sa o montez ji sa nu supra incalzesc motorul... ji pe urma sa sara la mine cu
Eu zic sa mai incerci, ca ce am vazut m-a scutit de efortul de a face poze cand o vad pe strada, cu scopul de a face a prezentare la kitch tuning. Si te rog in numele celor care nu sunt fani mirk, scrie corect romaneste, esti greu de urmarit si inteles. No ofence
ma drept sa itzi spun,dak kiar nu va place majina problema voastra... asta inseamna k nu jtii ce e munk q adevarat... ... ji fiekre cu placerile lui...
ma drept sa itzi spun,dak kiar nu va place majina problema voastra... asta inseamna k nu jtii ce e munk q adevarat... ... ji fiekre cu placerile lui...
salutare prieteni...am pus ji yo nijte poze cu dacia mea...sa speram k o sa va plak...nu arata ea cine jtie ce.... e facuta de mine majinutza...sa speram k o sa va plak...ajtept parerile voastre...dak merita
voi spuneti ca asta e o dacie misto cu bare de cielo desi eu cred ca ar merita 5 stele pe kitch