17-03-09, 20:07
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
O fi asha ... daca are potential ... sa o faca proprietarul sa arate ca atare
|
|
|
17-03-09, 20:09
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by scturoag
O fi asha ... daca are potential ... sa o faca proprietarul sa arate ca atare
|
da de ce zici ca e chel ai tu o masina mai cu mult par?
|
|
|
17-03-09, 20:11
|
|
4Rally
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
chel ne chel...iti zic eu k nu iti poti permite sa intretii unu
|
Esti sigur de ceea ce spui ?
|
|
|
17-03-09, 20:13
|
|
4Rally
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by AnDrEiCa
da de ce zici ca e chel ai tu o masina mai cu mult par?
|
Posibil .... aici nu e vorba daca masina mea are par sau nu ... sau alte masini, aici e vorba despre acest mustang ... care pur si simplu e "chel" ...
Si nu mai sariti asha ... ca nu am vrut sa fiu rautacios ... pur si simplu am spus ca e "chel" ... nu ma refeream ca e nasol sau etc...
|
|
|
17-03-09, 20:28
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Quote:
Posibil .... aici nu e vorba daca masina mea are par sau nu ... sau alte masini, aici e vorba despre acest mustang ... care pur si simplu e "chel" ...
Si nu mai sariti asha ... ca nu am vrut sa fiu rautacios ... pur si simplu am spus ca e "chel" ... nu ma refeream ca e nasol sau etc...
|
nu sarim pe tine dar tot nu inteleg ce vrei sa spui prin "chel" la ce te referi??
|
|
|
17-03-09, 21:00
|
|
4Rally
Stage 5
|
"chel" = e goala ... nu are nimic "special" tunning sau optiuni ... ma refer la exterior ... interiorul nu l-am vazut.
|
|
|
17-03-09, 21:05
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Quote:
"chel" = e goala ... nu are nimic "special" tunning sau optiuni ... ma refer la exterior ... interiorul nu l-am vazut.
|
omule ) daca omu nu vrea sa ii modifice nimic?asta inseamna ca e cheala a app tu ai ceva modificat pe masina?tuning nu inseamna sa schimbi o bara si sa inegresti un stop pe spate ...daca am ajuns eu sa iti spun astea un pusti de 16 ani e cam grav...scz pt off topic
|
|
|
17-03-09, 21:27
|
|
4Rally
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by AnDrEiCa
omule ) daca omu nu vrea sa ii modifice nimic?asta inseamna ca e cheala a app tu ai ceva modificat pe masina?tuning nu inseamna sa schimbi o bara si sa inegresti un stop pe spate ...daca am ajuns eu sa iti spun astea un pusti de 16 ani e cam grav...scz pt off topic
|
tot 16 am si eu ... si da ... am tuning pe masina. nu prea multe ... dar am ...
|
|
|
17-03-09, 21:55
|
|
KATANA TEAM Member
Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
Quote:
tot 16 am si eu ... si da ... am tuning pe masina. nu prea multe ... dar am ...
|
Nu vreau sa fiu rautacios dar arata-ne si noua masina ta cu tuning pe ea...te rugaaam...
|
|
|
17-03-09, 21:59
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Scturoag faci tu ce faci dar iar te baga baietii in corzi )...
Daca incercati iar sa va intepati asa intre voi in stilul tipic nemtean sa stiti ca ati reusit Omu a facut o simpla afirmatie ca e cheala...si ati si sarit pe el...eu zic ca e stock ...sariti si p mine?
|
|
|
17-03-09, 22:05
|
|
4Rally
Stage 5
|
pai la exterior nu am mai nimic ... am bullbar, triple fumurii , proiectoare pe led-uri . am folie pentru geamuri si folie pentru capota si cupola(nu sunt montate inca, urmeaza sa le pun de paste) si sistem bose... in schimb am la motor , chip , evacuare full , filtru aer sport K&N(doar ciuperca) ,
Poze nu am momentan ca nu sunt in tara ... de paste vor veni si pozele cand ajung acasa ... in schimb am un film in care se pot vedea triplele si se poate auzi evacuarea : https://www.youtube.com/watch?v=W6wwKkrmTtI
Later Edit: ca si morpheus ... cand am spus "chel" ma refeream ca e "stock" ... el s-a prins ce am vrut sa spun ... voi vad ca nu ... ati sarit p mn ...
Pai da ... fac eu ce fac si sar pe mn baietii .. pentru ca eu spun ce vad ... de ce sa zic : "pfoaii ce tare e masina ... ce unicataaa", daca nu e asha. Nu ?
Last edited by scturoag; 17-03-09 at 22:08.
|
|
|
18-03-09, 00:09
|
|
Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
vezi..u ne`ai inteles gresit..cel putin asa vad eu situatia... si singuru care s`a ambalat ai fost tu eu n`am nimic cu tine nu vreau sa ma cert cu absolut nimeni..cine ma cunoaste stie ce om sunt.. dar totusi.. tuning nu inseamna o bara ,o resoftare,si o evacuare sport intreaba pe cineva din domeniu! astea ce mai avem noi sunt imbunatatiri si felicitari pt efortul pe care`l depui la masina ta :P
aici imi inchei off topicu cu scuzele de riguare! sryyy
|
|
18-03-09, 00:21
|
|
4Rally
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
vezi..u ne`ai inteles gresit..cel putin asa vad eu situatia... si singuru care s`a ambalat ai fost tu eu n`am nimic cu tine nu vreau sa ma cert cu absolut nimeni..cine ma cunoaste stie ce om sunt.. dar totusi.. tuning nu inseamna o bara ,o resoftare,si o evacuare sport intreaba pe cineva din domeniu! astea ce mai avem noi sunt imbunatatiri si felicitari pt efortul pe care`l depui la masina ta :P
aici imi inchei off topicu cu scuzele de riguare! sryyy
|
Nu ... citeste de cand am postat eu .. si vezi ca tu ai inteles gresit!
NU AM SPUS CA AM TUNING PE MASINA MEA! ... stiu ce inseamna tuning ... daca te uiti la unele topicuri de la " CAR STYLING" , " MASINA MEA" si la topicul " ROMAN" ai sa vezi ca aceeasi definitie am dat-o si eu : " tuningul nu inseamna o folie , jante si o evacuare" .
Si nu am spus ca acel mustang nu e tunat , am spus ca e " CHEL" adica nu are nimic(optiuni sau tuning) si am specificat(optiuni la exterior) ca poze cu interiorul nu am vazut ... si nu ma refeream neaparat la tuning , ma refeream si la optiuni.
Si nu am zis ca masina mea e tunata , am spus ca nu e " CHEALA" , adica are ceva pe ea ... te rog sa citesti toate posturile de la faza cu mustangul sa vezi.
Scuzati-ma de off-topic !
|
|
|
20-03-09, 14:06
|
|
Stage 2
|
Quote:
Esti sigur de ceea ce spui ?
|
La 16 ani iti permiti sa cumperi si sa intretii (revizii, cauciucuri, benzina, etc.) din banii tai un Mustang, fara ajutorul parintilor?
Au marit astia alocatiile asa de mult?
|
|
|
20-03-09, 15:45
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FOTO]
|
Cred ca ati cam deviat de la subiectul acestui topic... cred ca un moderator ar trbui sa faca putina ordine pe aici... [SRY de OFFTOPIC]
|
|
|
|
|