Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 23-11-07, 12:18   #646
georgebogdan25

Stock

georgebogdan25's Avatar

Default Re: ---==Intalniri saptamanale==---

crezi ca erau atatea taxiuri pe vremea aia ? oricum tare poza
georgebogdan25 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-07, 18:09   #647
GHICI

Stage 3

GHICI's Avatar

Ieri am vazut o chesti efoarte urata ..... treaba din centru s-a impartzit in doua ...o bucata in centru una la stadion .......urat daca intr-un oras asa mic si la cat de putini eram acolo ...se fac faze de astea .......mi se mai face nevoie de helas...... nu tin partea nimanui .....oricum parerea mea ...si comentariile aiurea chiar o sa ma lase rece ....SA VA FIE RUSINE LA CEI CARE ATI GANDIT SI FACUT TREABA ASTA CU DESPARTITU IN CLUBURILE LUI PESTE ........nici nu va mai salutati intre voi , va uitati urat uni la alti ..... o treaba de tot cacatu ...... si va mai si numitzi .....soferi cu aere de piloti ....... foarte urat si inca o data spun ...... sa le fie rusine celor care au gandit , provocat si executat spargerea gastii din centru ............scuze daca s-a simtit cineva ofensat
GHICI is offline   Reply With Quote
Old 01-12-07, 22:29   #648
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by GHICI View Post
Ieri am vazut o chesti efoarte urata ..... treaba din centru s-a impartzit in doua ...o bucata in centru una la stadion .......urat daca intr-un oras asa mic si la cat de putini eram acolo ...se fac faze de astea .......mi se mai face nevoie de helas...... nu tin partea nimanui .....oricum parerea mea ...si comentariile aiurea chiar o sa ma lase rece ....SA VA FIE RUSINE LA CEI CARE ATI GANDIT SI FACUT TREABA ASTA CU DESPARTITU IN CLUBURILE LUI PESTE ........nici nu va mai salutati intre voi , va uitati urat uni la alti ..... o treaba de tot cacatu ...... si va mai si numitzi .....soferi cu aere de piloti ....... foarte urat si inca o data spun ...... sa le fie rusine celor care au gandit , provocat si executat spargerea gastii din centru ............scuze daca s-a simtit cineva ofensat
BV GHICI ai pus punctu pe I !....urat...urat tare..d aia nu vin la intalniri...pakat...la un orash asa d mik k pn sa existe bisericute... si atata rautate... in fine...
Old 02-12-07, 04:22   #649
LIV_Ros

Stage 4

LIV_Ros's Avatar

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
BV GHICI ai pus punctu pe I !....urat...urat tare..d aia nu vin la intalniri...pakat...la un orash asa d mik k pn sa existe bisericute... si atata rautate... in fine...
O poveste veche....si nu cred ca are remediu....salut toata lumea
LIV_Ros is offline   Reply With Quote
Old 02-12-07, 11:52   #650
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by LIV_Ros View Post
asa`i...dar totusi..trebuie gasita o solutie pt a rezolva treaba asta...daca e vointa si buna intelegere eu zic ca se va rezolva...
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
Old 02-12-07, 12:35   #651
Jok3r K10

Stage 5

Jok3r K10's Avatar

Member of:
[VW]
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
asa`i...dar totusi..trebuie gasita o solutie pt a rezolva treaba asta...daca e vointa si buna intelegere eu zic ca se va rezolva...
Da sar putea rezolva da se vede prea bine ca toti is orgoliosi........
Jok3r K10 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-07, 14:13   #652
EDC_cip

Stage 5

EDC_cip's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[RENAULT]

ghici nu mai e ca inainte pt ca sau acceptat toti smecheri (inpresi, gesturi, vorbe)sa vina la intalnire "nu vreau sa deranjez pe nimeni " da asta e dupa mine cand o sa dispara gesturile o sa fie misto da mai este pana atuncea
EDC_cip is offline   Reply With Quote
Old 02-12-07, 14:24   #653
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by Jok3r K10 View Post
Da sar putea rezolva da se vede prea bine ca toti is orgoliosi........
cine????
26WRC is offline   Reply With Quote
Old 02-12-07, 14:31   #654
dangti16v
Kamikaze Racing Team Member

Stage 5

dangti16v's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by LIV_Ros View Post
ai super dreptate....are 1 an vechime toata cearta asta si nu stiu cum se va termina
stii si tu ce certuri erau anul trecut in rompetroale
dangti16v is offline   Reply With Quote
Old 02-12-07, 17:20   #655
sony_cristi
Peugeot Driver

Stage 5

sony_cristi's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
Exclamation Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Quote:
Originally Posted by 26WRC™ View Post
cine????
de exemplu este 1 "By ALIN" tot e numai impresii
sony_cristi is offline   Reply With Quote
Old 02-12-07, 17:27   #656
EDC_cip

Stage 5

EDC_cip's Avatar

Member of:
[RENAULT]

... nui frumos sa vb cine si cum poate baieti se simt si ne facem cat de cat uniti eu vreau sa ne respectam nu sa ne jicnim....daca intelegeti ce vreau sazic si apropo treaba cu l"iniute -burnout- cerculete - depasiri sau cine stie ce etc."ptttttttt ca ca toti facem toate chestiile astea de sus
NU MI SE PARE corect sa ne dam unu pe altu vina ca u ai fost din clanu asta accolo.. ca din cauza intram noi... """"o parere daca vreti nu o bagati in seama"""
EDC_cip is offline   Reply With Quote
Old 02-12-07, 17:38   #657
sageata
Mercedes Driver

Stage 5

sageata's Avatar

Member of:
[VW]
[MERCEDES]

iar o luati de la capat? cu furci si cu topoare si negri de suparare? mai bine putini si buni decat multi si vineti in jurul ochiului. sa ramanem totusi o comunitate nu o ceata de pustani care-si scot ochii cu betisoare pt. o acadea. consider ca daca avem permise de conducere si masini suntem totusi un pic responsabili si mai ales cu capul pe umeri si am putea sa ne ajutam cumva sau macar sa ne spunem bancuri daca nu suntem in stare sa facem ceva constructiv in beneficiul activitatilor pe care am vrea sa le desfasuram. sincer, as mai iesi la o cafea la piatra neamt dar ultima oara n-am mai gasit pe nimeni. ce-i drept era tarziu dar drumurile erau libere

http://plmtuning.ro/
sageata is offline   Reply With Quote
Old 02-12-07, 21:26   #658
Jok3r K10

Stage 5

Jok3r K10's Avatar

Member of:
[VW]
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by 26WRC™ View Post
cine????
TOTI
Jok3r K10 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-07, 11:10   #659
GHICI

Stage 3

GHICI's Avatar

faceti ce va taie capul dar nu e frumos ..... eu vinerea care vine ......zic sa vina fiecare cu ceva de baut la el si sa o dati intr-o betie si sa lasati figurile de domnisoare frustrate ..... si nici nu stiu care esti si care te simteai jicnit de nu stiu cine care radea de masina ta ....dar frate ......esti barbat ? ...cum dracu sa te supere 3 vorbe..... mie mio facut astia dea injectii cu masina, cu femeia, cu firma cu tot ...in afara de parinti so luat de tot ce puteau la mine.....asa e intre baieti .... tu trebuie sa fii inteligent si sa leo intorci ..... ca daca te superi de la vorbe ..... inseamna ca in curand o sa iti vina ciclu ) ..... sper ca nu am reusit sa te supar si io ......daca te simti ofensat...imi cer scuze public
Old 03-12-07, 11:15   #660
GHICI

Stage 3

GHICI's Avatar

SI INCA O CHESTIE CARE O SA SUPERE PE UNII
In orice grupare de soferi, de gunoieri de militieni sau de ce vreti voi .... pretentii si glas tre sa aiba cei mai vechi ...cei noi tre sa taca oleaca sa isi ia botezu cu injectii si dupa o vreme dupa ce li se uzeaza stikaru' de pe parbiz.... sa prinda glas.... ) ..... dar asa ...vine cateva saptamanii acolo, cu o masina lasata din mos stramos (asa ca a mea) ... mai aduce dupa el si o femeie de aia de miroase a combustie incompleta.....si la final mai scoate si un parsh de celular si face 3 poze si 2 filme de te trezesti vedeta pe net..... aia ar trebui sa taca si sa invete unde e locul lor si care le e lungul nasului ....................CREDETI CAREVA CA EU CAND AM VENIT PRIMA OARA IN CENTRU MA BAGAT CINEVA IN SEAMA .....BA GHIAR MI;AM LUAT CEVA FLITURI PANA MAM CUNOSCUT CU LUMEA
- Copyright 2024 4Tuning -