Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Cluburi , clanuri ...denumiri din popor ... s-au mai destramat din ele nu sunt chiar atatea si sincer niciodata nu le-am vazut rostu intr-un oras cu 30 de masini care participa la intalniri tuning ....dar daca asa s-a vrut uite unde s-a ajuns!
|
Aici sunt si nu sunt de acord cu tine... Tu cu cati mai esti in f bune relatii dintre membrii care sunt din 2006(sa zicem) pana in prezent.
Omu se mai schimba da de lovele..de p.... de masini si isi ia grade.
Partea 2a la care te aprob e ca n`ar trebui sa exite cluburi daca oamenii ar fi fair play unii fata de altii si n`ar mai fi atatia figuranti si atotstiutori.
Dar ,pt ca intotdeauna exista un DAR , tot timpu o sa se gaseasca unu mai cu mot sa faca vreun gest de racer prin trafic sa faca vreun accident si ghici cum va suna pt comunitate?
Nici oamenii nu-s corecti, nu se ajuta intre ei cum cica ar trebui sa fie intr`o comunitate/club/clan/grupare terorista etc. pt ca omu trage sa faca numai pt el ca sa moara de ciuda fraieru de langa. Daca te ajuta careva iti scoate ochii sau tre sa-l ajuti inzecit sau mai auzi prin oras ca a facut nu stiu ce imprumut prin banca si chete ca sa te ajute pe tine ...sau alte motive de 2 lei.
Pe final,ideea e ca daca nu ne schimbam atitudinile nu ajungem nicaieri decat la invidie , 10 mii de cluburi si de aici va rezulta numa cearta ,injurii si de ce nu batai.
Asta-i parerea mea ... pe scurt ca dupa aia ziceti ca il plagiez (la posturi de km ) pe morph!