Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Alte discutii Opel

Reply

Thread Tools
Old 12-11-08, 20:23   #1
astra sedan

Stage 5

astra sedan's Avatar

Default O INTREBARE ........VA ROG

DAK VREAU SA PUN UN FILTRU SPORT PE UN MOTOR DE 1.6 BENZINA II CRESTE CONSUMUL ..........DAK DA CU CAT VA MULTUMESC CELOR CE MIAU RASPUNS PT TIMPUL ACORDAT
astra sedan is offline   Reply With Quote
Old 12-11-08, 22:18   #2
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]
Default Re: O INTREBARE ........VA ROG

hmm..si eu am vrut sa pun filtru sport pe a mea ,dar cand am auzit ca o sa'mi creasca cu 1L 1.5L , m'am razgandit asa am auzit..ceva de genu , nu sunt sigur pe informatii ...
VaLeX is offline   Reply With Quote
Old 13-11-08, 17:57   #3
astra sedan

Stage 5

astra sedan's Avatar

mersi dar as vrea un raspuns sigur ................chiar nu stie nimeni???????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????
Old 17-11-08, 09:10   #4
DarkXXX

Stage 5

DarkXXX's Avatar

Member of:
[Opel]

[QUOTE=astra sedan;1861975]mersi dar as vrea un raspuns sigur ................chiar nu stie nimeni???????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????[/QUOTnu stiu ce creste ca eu am de 3 luni si nu mi-a crescut consumul.pune-l sa respire cum trebuie
DarkXXX is offline   Reply With Quote
Old 17-11-08, 10:47   #5
astra sedan

Stage 5

astra sedan's Avatar

[QUOTE=DarkXXX;1868873]
Quote:
Originally Posted by astra sedan View Post
mersi dar as vrea un raspuns sigur ................chiar nu stie nimeni???????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????[/QUOTnu stiu ce creste ca eu am de 3 luni si nu mi-a crescut consumul.pune-l sa respire cum trebuie
mersi all
Old 17-11-08, 16:47   #6
-Caz-

Stage 5

-Caz-'s Avatar

Member of:
[Opel]

nu creste consumul decat daca ii dai "talpa" , consumul poate creste cu 1-1.5 L cand faci modificari mai mari(injectoare , alta pompa , etc.) ... nu doar de la un filtru , de la un filtru curat poate chiar scadea foarte putin consumul