Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Alte discutii Opel

Reply

Thread Tools
Old 31-07-08, 23:35   #1
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

Default sfaturi utile pentru achizitionare

as avea si eu nevoie de sfaturi,pareri,din partea posesorilor de opel,in achizitionarea unei masini marca opel...cam in 3500de euro adusa din afara...adica ce as gasi acolo la 3500 de euro,cu geamuri electrice si AC..eu as vrea un opel astra clasic,/opel corsa/tigra....daca ati putea sa imi dati detalii despre fiecare,ce se strica usor,la ce sa fiu atent cand o cumpar,ce sa verific....cu respect ,alex . ma puteti contacta la id : allexio90 astept putin ajutor din partea voastra
Old 24-08-08, 22:15   #2
Ciuby

Stage 4

Ciuby's Avatar

Default Re: sfaturi utile pentru achizitionare

astra classic in banii astia? glumesti, nu?

Ai ca variante opel tigra/corsa B/calibra/astra F
Depinde ce vrei sa faci cu masina, nu ai dat detalii pt ce iti trebuie (daca ai familie, daca vrei consum mic, chestii de genul asta)
Ciuby is offline   Reply With Quote
Old 24-08-08, 23:33   #3
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

se poate inchide...se pare ca m`am ales cu o nexia
D o n n is offline   Reply With Quote
Old 10-12-08, 22:19   #4
florin_alex

Stage 3

salut
am si eu o mica intrebare. am gasit un opel omega din 97 inmatriculat undeva pe la 2500 euro. ce ziceti, merita, si as vrea sa stiu si eu cum e cu fiabilitatea si costurile de intretinere ca am citit dar numai pareri contradictorii. si la ce sa ma uit cand ma duc sa-l vad?
florin_alex is offline   Reply With Quote
Old 11-12-08, 12:27   #5
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

sper sa nu gresesc dar din ce am auzit consuma o gramda ,se si intinde...e si confortabil....
D o n n is offline   Reply With Quote
Old 12-12-08, 20:38   #6
-Caz-

Stage 5

-Caz-'s Avatar

Member of:
[Opel]

pai daca e de 3.2 24v consuma , fuge , daca e de 2 dti e cam putoare , nu ai mentionat mare lucru...
-Caz- is offline   Reply With Quote
Old 12-12-08, 21:52   #7
florin_alex

Stage 3

Quote:
Originally Posted by -Caz- View Post
pai daca e de 3.2 24v consuma , fuge , daca e de 2 dti e cam putoare , nu ai mentionat mare lucru...
motorul e de 2000cmc , benzinar si are aproximativ 200 mii de km.
Old 13-12-08, 10:18   #8
-Caz-

Stage 5

-Caz-'s Avatar

Member of:
[Opel]

Costurile de intretinere nu cred ca sunt foarte mari , la opel sunt acceptabile , cat despre motor nu stiu ce sa zic depinde cum s-a mers cu ea. Cunosc pe cineva care avea un 520 din '85 parca (rechin) avea vre-o 300mii si era ok , consuma putin ulei , consum care se vedea pe joja , nu avea nor in spate , dar in ciuda kilometrilor mergea super masina , mai avea si vana in ea . Deci depinde foarte mult cum a fost tinuta , asta sper sa iti dai tu seama la fata locului si sa nu iei plasa(ai grija la samsari ca aia baga si cacat in ea doar sa mearga bine 100km si apoi POC!).
Old 14-12-08, 19:47   #9
florin_alex

Stage 3

se merita sa bag masina pe calculator, sa vad exact defectiunile?
Old 15-12-08, 12:30   #10
-Caz-

Stage 5

-Caz-'s Avatar

Member of:
[Opel]

din pacate s-a ajuns acolo unde calculatorul este pacalit , sunt o gramada de "baieti" care iti iau 20 lei pt stergerea unei erori , deci omu daca e samsar "de meserie" , daca din vandut masini traieste , te face de iti da dacie la pret de Mertz ! Nu vreau sa te descurajez , ba chiar iti spun ca la banii astia "e bine de tot" dar mare atentie la "defecte ascunse" de departe cel mai nasol ar fi sa nu corespunda seriile sau sa fie luate de pe alta masina , dar daca il cunosti pe om nu cred k e cazu ! Numai bine si sper sa faci alegerea corecta , daca o cumperi pana la urma sa postezi si tu la "masina mea" sa vedem ce ai luat !
-Caz- is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -