Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Alte discutii Opel

Reply

Thread Tools
Old 23-06-07, 13:21   #1
CYBERBOB

Stage 3

Default Schimbare din 2x4 in 4x4 la calibra.

Salut, am si eu o intrebare. Se poate modifica o calibra care are tractiune fata in 4x4? cam cat ar costa o asemenea operatiune? si cam cat de dificila ar fii? Cam ce piese ar trebuii inlocuite? Va intreb pt ca as vrea sa cumpar un asemenea "specimen" de masina care mie mi se pare f frumoasa. Multumesc anticipat! BAFTA LA TOTI!!
CYBERBOB is offline   Reply With Quote
Old 23-06-07, 23:16   #2
geti

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Schimbare din 2x4 in 4x4 la calibra.

De putut se poate dar e de munca.Iti trebuie cutie de transfer,punte spate,alta cutie etc.Iti spun asa in mare,nu ca as sti exact,doar din ce am mai citit si eu.Daca vrei sa faci neaparat asta ia legatura cu X-Ray.Te lamureste
geti is offline   Reply With Quote
Old 24-06-07, 20:20   #3
CYBERBOB

Stage 3

mersi geti daca nu o sa gasec o masina 4x4 in stare buna o sa recurg la operatia asta....momentan studiez piata, abea maine am examenu la sc de soferi..deci mai am timp inca o data mersi pentru sfat.

PS. cam la ce aspecte trebuie sa fiu mai atent knd o sa cumpar o asemenea masina?
CYBERBOB is offline   Reply With Quote
Old 09-07-07, 17:12   #4
UGA

Stage 5

si trebuie sa iei un mare baros si sa dai in podea pana i-ti vine acru...ca saintre cutia aia de transfer...)))))
UGA is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -