Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Alte discutii Opel

Reply

Thread Tools
Old 09-05-07, 17:38   #1
tete_vja

Stock

Talking doua intrebari generale :D

Merita investitzi ceva bani intr'un opel kadett 1.8 S ? si alta intrebare : de unde pot cumpara si io un motor cam k ala din poza astept sfaturi sau raspunsuri :d ..thanks aaaa..si scuze k am postat poza cu motorul ..care apartzine unui membru de pe acilea
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	img1550cn9.jpg
Views:	84
Size:	338.7 KB
ID:	265978  
tete_vja is offline   Reply With Quote
Old 12-05-07, 13:53   #2
20yoopelfanthilldeath

Stage 1

Default Re: doua intrebari generale :D

Quote:
Originally Posted by tete_vja View Post
Merita investitzi ceva bani intr'un opel kadett 1.8 S ? si alta intrebare : de unde pot cumpara si io un motor cam k ala din poza astept sfaturi sau raspunsuri :d ..thanks aaaa..si scuze k am postat poza cu motorul ..care apartzine unui membru de pe acilea
eu zic ca merita.Iar dupa cum vad eu mtorul din poza este daewoo ce pozna vrei sa faci cu el?oricum cauta la dezmembrari.

Last edited by 20yoopelfanthilldeath; 12-05-07 at 13:55.
20yoopelfanthilldeath is offline   Reply With Quote
Old 12-05-07, 15:55   #3
tete_vja

Stock

Talking Re: doua intrebari generale :D

Quote:
Originally Posted by 20yoopelfanthilldeath View Post
eu zic ca merita.Iar dupa cum vad eu mtorul din poza este daewoo ce pozna vrei sa faci cu el?oricum cauta la dezmembrari.
aham ... pai e de la un cielo parca ...dar am vazut si motoare aproape identice puse pe opel .. doar ca motorul era opel ..dar arata la fel . si zici k se gasesc aa ? .. pai e bene , thanks
tete_vja is offline   Reply With Quote
Old 15-05-07, 03:29   #4
20yoopelfanthilldeath

Stage 1

Quote:
Originally Posted by tete_vja View Post
aham ... pai e de la un cielo parca ...dar am vazut si motoare aproape identice puse pe opel .. doar ca motorul era opel ..dar arata la fel . si zici k se gasesc aa ? .. pai e bene , thanks
pai cred si eu ca seamana, daevo este un fel de opel korean is "furate" pana si modelele de masini, ba chiar sunt motoare din care se potrivesc componente una-ntralta.aveau un contrcat paca cu gm paremi-se... nu stiu nu am prea condus sau avut de a aface cu daewo dar am inteles ca nu is cele mai fiabile masini.....
20yoopelfanthilldeath is offline   Reply With Quote
Old 30-05-07, 16:08   #5
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]

fa-i o oferta lu LAO poate iti da motoru lui
Bogdan YBR is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -