Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Alte discutii Opel

Reply

Thread Tools
Old 12-01-14, 20:27   #1
Spindy

Stage 1

Default x20xer turbo upgrade?

Salut, sunt nou aci si am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic desprea acest lucru. Imi cer scuze daca totusi s-a vorbit undeva despre asta.

As dori parerea de la cunoscatori daca as putea monta turbina de pe z20let pe un x20xer.
As vrea sa stiu mai ales daca rezista motorul adica nu tr sa il transform total intr-un z20let? doar montez galeria cu turbina si gata?
Spindy is offline   Reply With Quote
Old 14-01-14, 10:51   #2
G S I

Stage 5

G S I's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: x20xer turbo upgrade?

Salut,galeria evacuare+turbina de z20let vin fara nici o modificare pe x20xer. +tur-retur ulei,intercooler
Iti trebuiesc pistoane de z20let,pt ca motorul tau esti compraimat maxim din fabrica...Nu-i deloc o idei rea ce vrei sa faci mai ales ca beneficiezi si de axe cu came foarte grasive x20xer.(160 cai)
Am avut intentia sa fac aceaasta modificare pe x20xev (136cai)
G S I is offline   Reply With Quote
Old 16-01-14, 22:21   #3
Spindy

Stage 1

Default x20xer turbo upgrade?

Ms pt informatii. Asa m-am gandit si eu dar nu am stiut de pistoane. Deocamdata nu voi face nimic deoarece x20xer-ul pe care am vrut sa il cumpar s-a dovedit a fi defap un xev, tot xev am si eu. Mai caut sa vd daca gasesc pana la urma un z20let complet la pret acceptabil sau poate pana la urma imi pun un x30xe.
Acuma inca o intrebare, oare nu as putea pune pe xev o turbina de ex de 1.7 dti cu o galerie custom made? oare ar rezista componentele motorului?
Spindy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -